super lion slot demo

Super Lion

Super Lion este un joc de pacanele cu diamante, dezvoltat și oferit de către providerul Skywind Group. Jocul se desfășoară pe un ecran cu 5×3 și are un număr de 10 linii de plată. În cadrul jocului există un simbol wild expansiv și un jackpot, dar nu există funcție bonus cu rotiri gratuite. Câștigul maxim în cadrul jocului este de 3000x miza aleasă.

Orice iubitor de jocuri de cazino își va da imediat seama că Super Lion face parte dintr-o categorie aparte de jocuri, printre care mai amintim Super Stea sau Starburst. În timp ce Starburst este un joc de referință, Super Lion este doar o copie, care nu aduce prea multe caracteristici speciale, dar noi îl considerăm destul de atrăgător. 

În general reinterpretările sau copierile de jocuri nu se ridică niciodată la nivelul jocului original. În cazul jocului de pacanele Super Lion online suntem de părere că jocul are o grafică excepțională, cu simboluri bine definite și conturate, cu culori puternice și oferă o coloană sonoră vibrantă.

Vino cu noi în această călătorie și descoperă adrenalina jocului Super Lion!

Cum joci Super Lion pacanele online

Skywind este unul dintre cei mai populari provideri de jocuri de noroc din țara noastră, așa încât vei găsi jocurile acestuia la toate cazinourile online. Mai mult, Super Lion păcănele online este unul dintre cele mai recunoscute jocuri ale lor. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri în cont, să cauți jocul și să începi să câștigi.

În situația în care vrei să joci pacanele gratis, fără să riști bani sau pur și simplu cazinoul tău nu îți oferă acest joc, poți să optezi pentru Super Lion demo. Desigur, jocurile în versiune demo nu îți permit să câștigi bani reali, dar nici nu trebuie să depui. În rest, toată experiența de joc rămâne identică și tu doar trebuie să te bucuri.

Super Lion mize, simboluri și câștiguri

Super Lion este un joc de pacanele cu un nivel de volatilitate mediu, ce oferă un RTP de 96.10%. RTP reprezintă rata teoretică de bani care se întoarce la jucător, din totalul de bani pe care acesta îi pierde la aparat. Astfel, în teorie, dacă tu ai pierdut 100 de lei, aparatul îți va plăti înapoi 96.10 lei.

Simbolurile din cadrul jocului Super Lion sunt unele clasice, dar au forme foarte frumoase și niște culori puternice, care ridica nivelul de entuziasm la fiecare rotire. Vei întâlni diamante de diverse culori, pe lângă care se adaugă șeptarul și un simbol sub formă de semn grecesc. Leul colorat reprezintă simbolul wild expansiv, care apare pe rolele 2, 3 și 4.

Pentru a înregistra un câștig la Super Lion păcănele online trebuie să realizezi formații de cel puțin 3 simboluri identice, de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga. Diamantul roșu și cel albastru plătesc cel mai puțin, în timp ce simbolul grecesc plătește cel mai mult. Câștigul maxim posibil pe care îl poți obține este de 3000x miza aleasă.

Simbolul wild are o funcție expansivă și se extinde pe toată rola pe care apare. De fiecare dată când acesta apare, vei primi o rotire gratuită. Cele mai mari câștiguri le vei obține atunci când reușești să aduni toate cele 3 simboluri în formă de leu pe ecran. 

În cadrul jocului există și un jackpot, care se câștigă atunci când reușești să faci o linie completă (5 simboluri distincte) din categoriile diamantelor. Astfel, dacă ai 5 diamante pe o linie din categoriile roșii, albastre, roz, verzi sau galbene, indiferent de ordine, ai câștigat jackpot-ul.

Super Lion slot review 

În general nu obișnuim să lăudăm sloturile care au copiat în mod direct alte jocuri de pacanele mai vechi. Chiar dacă Super Lion este o copie fidelă a jocului Starburst, acesta a fost îmbunătățit în mod semnificativ. Au fost adăugate multe caracteristici care oferă unicitate jocului și întreagă experiență este una palpitantă.

În momentul în care plătesc, acest tip de sloturi pot oferi câștiguri surprinzător de mari în doar câteva mâini consecutive. Acestea fiind spuse, ar trebui să încerci și tu să joci Super Lion și să vezi dacă poți obține măcar o dată câștigul maxim de 3000x miza pariată.

Q&A Super Lion

  • Super Lion slot online are un RTP de 96.10% și oferă un câștig maxim de până la 3000x miza pariată.

  • Da. Poți să joci demo Super Lion gratis, alături de multe alte jocuri de pacanele demo pe cazino.ro.

  • Jocul de pacanele Super Lion online oferă o funcție specială sub forma unui simbol wild expansiv care devine lipicios pe ecran și oferă o rotire gratuită.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Skywind
💸 RTP96.10%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu jackpot
📈 Linii10 Fixed
📶 Role5
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top