Cash mine pacanele

Cash Mine

Cash Mine este un joc de pacanele online inspirat din povestea căutării aurului în mine, dezvoltat și oferit de către Skywind Group. Jocul se desfășoară pe un ecran clasic de 5×3 role și are 10 linii de plată fixe. În cadrul jocului există o funcție bonus ce oferă rotiri gratuite, dar și alte funcții speciale. Câștigul maxim pe care îl poți obține este de până la 5000x miza.

Este greu să spunem dacă Cash Mine este un joc original sau a fost copiat din alte jocuri, dar cu siguranță întâlnim câteva caractere similare celebrului joc Big Bass Bonanza. Există multe motive pentru care ar trebui să încerci și tu acest slot, iar în acest review îți vom prezenta toate plusurile și minusurile jocului.

Jocul are o grafica unică, foarte bine conturată și o coloană sonoră interesantă, care este reprezentativă pentru tema aleasă. La prima vedere slotul ar putea părea plictisitor, fapt pentru care e indicat mereu să citești toate informațiile despre un joc nou înainte să îl încerci. Vei descoperi că există un număr mare de funcții care îți pot aduce bani în joc.

Ești pregătit să descoperi și tu misterele ascunse în Cash Mine?

Cum joci Cash Mine pacanele online

Cash Mine online se joacă la fel ca orice alt joc de pacanele. Intri în contul de cazino, alegi jocul, setezi miza și ești gata de joc. Chiar dacă în cadrul jocului există o funcție bonus, aceasta nu poate fi cumpărată, fapt pentru care trebuie să ai răbdare să o câștigi, dar va merita cu siguranță așteptarea.

În situația în care nu ai un cont la cazino sau cazinoul tău preferat nu oferă acest joc, ai la dispoziție varianta de a juca Cash Mine pacanele gratis. Este vorba despre varianta demo a jocului, din care nu poți câștiga bani reali. Chiar și așa, nici nu trebuie să depui bani pentru a juca, deoarece totul este gratuit. Tu doar te vei bucura de joc!

Cash Mine mize, simboluri și câștiguri

Cash Mine online este un slot cu volatilitate ridicată și cu un RTP de doar 94.50%. Spunem “doar” deoarece majoritatea jocurilor de pe piață au un RTP mediu de 96%, ceea ce crește în mod semnificativ șansele de câștig ale jucătorilor. Acesta ar fi cel mai mare dezavantaj pe care îl putem identifica atunci când vorbim de acest slot. Chiar și așa, câștigul maxim posibil este de până la 5000x miza aleasă.

Simbolurile din cadrul jocului sunt foarte frumos dezvoltate, având culori puternice și o forma specifică, fiind diferite față de marea majoritatea a sloturilor. La capitolul simboluri vei întâlni clasicele 10-A, împreună cu simbolurile specifice unei mine: târnăcopul, lampa cu ulei, dinamita și casca de protecție. Pe lângă acestea se adaugă simbolul wild expansiv, scatterul, minierul care are rol de colector, dar și diamantele care au premii în bani.

În timpul jocului de bază vei înregistra câștiguri atunci când pe o linie de plată există cel puțin 3 simboluri identice, de la stânga la dreapta. Pe lângă asta, vei câștiga premii instant în bani atunci când pe ecran apare minierul care colectează valorile de pe toate diamantele. Diamantele pot avea valori între 2x și 100x miza aleasă.

Bonus și rotiri gratuite Cash Mine

Așa cum menționam inițial, atunci când joci Cash Mine păcănele online poți câștiga o funcție bonus cu rotiri gratuite. Aceasta o vei primi atunci când pe ecran apar simbolurile scatter pe liniile 1, 3 și 5. Inițial îți vor fi acordate 8 rotiri gratuite, dar numărul acestora va crește la fiecare nivel.

Există mai multe praguri în cadrul jocului, atunci când colectezi 4 minieri, respectiv 8, momente în care vei primi încă 8 rotiri gratuite. De fiecare dată când treci la alt nivel vei primii funcții speciale suplimentare, cum ar fi funcția “Upgrade” sau funcția “Multiplicator”.

Cash Mine slot review

În mod clar, Cash Mine online este un slot pe care trebuie să îl încerci. Din păcate, RTP-ul de 94.50% este unul mic, dar jocul compensează printr-un câștig maxim posibil de 5000x miza aleasă, mai rar întâlnit la Skywind. De asemenea, ai multe funcții speciale cu care poți să câștigi, așa încât ai mereu șansa unui câștig foarte mare. 

Dacă încă nu ai încercat Cash Mine, cu siguranță acum trebuie să o faci!

Q&A Cash Mine

  • Jocul de pacanele Cash Mine online oferă o funcție bonus, precum și o funcție specială de colectare a diamantelor de pe ecran.

  • Cash Mine slot online oferă un RTP mic, de doar 94.50%, dar compensează printr-un câștig maxim posibil de până la 5000x miza pariata.

  • Da. Poți juca demo Cash Mine gratuit, alături de alte păcănele gratis, pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Skywind
💸 RTP94.5%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top