Almighty Reels Power of Zeus pacanele demo

Almighty Reels Power of Zeus

Marele Zeus nu se dezminte și acaparează jocul Almighty Reels Power of Zeus, un joc de păcănele ce rulează pe Platforma GreenTube a celor de la Novomatic.

Inspirat din mitologia greaca, acțiunea jocului se desfășoară pe 3×5 role de joc, plasate pe un fundal idilic ce reușește cu succes sa redea împărăția Atotputernicului Zeus.

Chiar dacă are un mod simplu de joc și o tema comuna jocurilor de păcănele online, Almighty Reels: Power of Zeus impresionează cu simboluri speciale care formează combinații câștigătoare pe 25 de linii fixe, dar și cu runda bonus de rotiri gratuite, unde există opțiuni de alegere a jocului preferat, iar simbolurile se transforma în simboluri gigant pentru a mari șansa castigurilor.

Adrenalina crește de fiecare când alegi sa pariezi în runda de risc, dar mai ales atunci când Zeus își face apariția pe role pentru a te recompensa cu castiguri surprinzătoare, așa ca escaladeaza Olimpul și înfrunta puterea lui Zeus pentru câștiguri colosale. 

Cum joc păcănele Almighty Reels Power of Zeus online

Jocul de păcănele Almighty Reels Power of Zeus are un mod simplu de joc și este optimizat jocului de pe orice dispozitiv. Alege device-ul preferat și deschide jocul, iar apoi selectează pariul cu care vrei sa intri în joc – alege suma care se încadrează în bugetul de joc alocat 😉. Apasă start și pornește alături de Zeus în căutarea câștigului cel mare.

Joaca demo Almighty Reels Power of Zeus gratis pentru a te familiariza cu opțiunile de joc, dar și pentru a vedea cum Zeus are puterea de a declanșa câștiguri mărețe. In timp ce joci pacanele gratis, fără cont și fără depunere poti incerca si Zeus Kingdom of Riches demo pentru a te delecta cu un alt joc de pacanele care il are in plan principal pe maretul Zeus. 

Almighty Reels: Power of Zeus mize, simboluri și câștiguri

Almighty Reels Power of Zeus are un RTP de 95.11% și o volatilitate de nivel mediu, iar câștigurile generate sunt frecvente și pot fi pariate în runda de dublaj. Jocul are 25 de linii fixe de plata și un interval de selecție al mizei cuprins între 0.25 – 50 RON, iar combinațiile câștigătoare se formează la 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe rolele de joc, plata acestora realizându-se de la stânga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc.

Almighty Reels Power of Zeus este un joc de pacanele ca la aparate, unde castigurile obtinute in urma unei rotiri pot fi pariate în runda de dublaj, iar alegerile corecte vor dubla câștigurile, in timp ce alegerile neinspirate reduc câștigul la 0 și se revine la jocul de baza.

⚡️Joaca Almighty Reels Power of Zeus demo pentru a-ti testa abilitățile de parior, dar și pentru a asimila mai ușor eventuale pierderi⚡️

Simbolurile sunt bine definite și sunt în contrast cu tema jocului, iar simbolurile reprezentate de cărțile de joc plătesc până la 50x miza pariata, în timp ce marele Zeus te recompensează cu pana la 60x miza la combinații de simboluri reprezentate de harpa. Vasul de aur plătește până la 70x miza, în timp ce casca/coiful specific soldaților greci realizează plăti de pana la 80x miza pariata. 

Zeus are o prezenta impecabilă și plătește până la 100x miza pariata dacă își face apariția pe rolele de joc, iar templul lui Zeus are rol de Wild și ajuta la formarea combinatiilor câștigătoare prin substituirea celorlalte simboluri, cu excepția simbolului scatter, care este reprezentat de o moneda de aur și activează runda bonus Almighty Reels Power of Zeus.

Bonus și rotiri gratuite Almighty Reels Power of Zeus

Apariția unui simbol gigant reprezentat de moneda aurie (simbol scatter) pe rolele de joc determina, în funcție de alegeri, un număr de 8 pana la 12 rotiri gratuite Almighty Reels: Power of Zeus, care sunt însoțite de simboluri speciale.

Vizibilitatea monedei pe rolele centrale 3×3, oferă șansa de a alege jocul preferat din următoarele opțiuni posibile:

  • 12 rotiri gratuite cu simbol corn stivuit;
  • 11 rotiri gratuite cu simbol harpa stivuit;
  • 10 rotiri gratuite cu simbol vas stivuit;
  • 9 rotiri gratuite cu simbol coif stivuit;
  • 8 rotiri gratuite cu simbol Zeus stivuit.

Runda bonus nu poate fi redeclansata, iar simbolul special cu care începe runda de rotiri gratuite își poate face apariția pe role sub forma unui simbol gigant pentru a spori șansele de câștig.

Almighty Reels Power of Zeus slot review

Almighty Reels Power of Zeus este un joc de păcănele cu zei, inspirat din mitologia greaca, care, prin comparatie cu jocul Gates of Olympus, impresionează cu puterea lui Zeus care aduce câștiguri impresionante. 

Cu simboluri gigant care își fac apariția pe role pe tot parcursul jocului, Almighty Reels Power of Zeus mărește intensitatea emoțiilor cu runda de risc, unde în urma alegerilor corecte exista posibilitatea de a dubla câștigurile obținute. 

Cu un mod simplu de joc, dar și cu o runda bonus incitantă, jocul este adecvat tuturor categoriilor de jucători și aduce voie buna și câștiguri impresionante de fiecare data când alegi sa joci.

Ești pregătit de întâlnirea cu marele Zeus pentru câștiguri epice? ⚡️

Q&A Almighty Reels Power of Zeus

  • Simbolurile gigant întâlnite în jocul de păcănele Almighty Reels Power of Zeus sunt simboluri care își fac apariția pe 3×3 role de joc și ajuta la formarea câștigurilor colosale.

  • Almighty Reels Power of Zeus slot online are 25 de linii fixe de plata.

  • Pe lângă simbolurile gigant, jocul de păcănele Almighty Reels Power of Zeus oferă optiunea de a alege jocul care te avantajează atunci când declanșezi runda bonus de rotiri gratuite.

  • Alături de alte păcănele gratis, pe cazino.ro poți juca gratis Almighty Reels Power of Zeus demo gratuit și fara cont.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.11%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocpacanele cu zei
📈 Linii25 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top