Pacanele Dolphin's Pearl Deluxe

Dolphin’s Pearl Deluxe

Greentube, același dezvoltator care a produs și Lord of the Ocean, ne aduce de această dată Dolphin’s Pearl Deluxe, un joc cu o temă subacvatică, cu peșți multicolori și cu un pot maxim de 4638x. Varianta Deluxe vine cu funcții avansate, cu o grafică îmbunătățită, dar și cu o extra linie de câștig față de versiunea anterioară. Acest joc de pacanele online se desfășoară în adâncul oceanului albastru, unde jucătorii pot observa multe elemente marine care le vor aduce câștiguri suprinzătoare!

Caracteristici Dolphin’s Pearl Deluxe

Scufundă-te în adâncul apelor, unde poți întâlni o multitudine de simboluri precum un homar, o pisica de mare, un peste-curcubeu, un banc de peșți multicolori, un căluț de mare, o scoică cu perlă și desigur, delfinul buclucaș.

De asemenea, vei întâlni și binecunoscutele cărți de joc, de la 9 până la As. Dolphin’s Pearl Deluxe are 10 linii variabile de câștig, un RTP de 95,13% și o volatilitate ridicată. De asemenea, există și o funcție Gamble, iar combinațiile cu elemente Wild (Delfinul) îți vor aduce un multiplicator de x2. În plus, în timpul rundei de rotiri gratuite, vei avea parte de un multiplicator 3x.

Rotiri Gratuite Dolphin’s Pearl Deluxe

Jocul dispune de o rundă bonus cu 15 rotiri gratuite, care se activează atunci când apar cel puțin 3 simboluri Scatter (scoica) pe rolele de joc. Pe tot parcursul rundei de rotiri va fi activ un multiplicator de x3, iar găsirea altor 3 simboluri scatter adaugă rotiri suplimentare. Nu uită să încerci și versiunea Dolphin’s Pearl Deluxe Demo de pe site-ul nostru, cu un număr infinit de credite.

Mize si castiguri Dolphin’s Pearl Deluxe

Mizele variază de la 0.01 la 5, care se înmulțesc cu liniile de câștig selectate (maxim 10). Simbolul cel mai valoros este delfinul, cu 900x pentru o combinație de 5. Scatter-ul îți va aduce 500x, iar homarul și pisica de mare 75x. Căluțul de mare se plătește cu 40x pentru o combinație de 5, iar peștii multicolori 25x.

Dintre cărțile de joc, Asul și popa se plătesc cu 12,5x pentru o combinație de 5, iar restul cărților de joc cu 10x. Toate combinațiile făcute cu simbolul Wild (delfinul) se plătesc dublu. Nu uită nici de funcția Gamble, dar nici de runda bonus cu 15 rotiri gratuite, unde toate câștigurile sunt triplate!

Jackpot Dolphin’s Pearl Deluxe

Dolphin’s Pearl Deluxe nu dispune de un Jackpot progresiv, însă potul maxim potențial poate atinge 4638,5x și poate fi câștigat în timpul rundei bonus cu rotiri gratuite și multiplicator de 3x!

Pacanele online Dolphin’s Pearl Deluxe

Pregătește-te să descoperi toate comorile care zac pe fundul oceanului și să te bucuri de câștiguri colosale la acest joc de pacanele online cu tema marina! Înainte de a juca pe bani reali în cazinourile pe care ți le punem la dispoziție, nu uita să încerci versiunea Dolphin’s Pearl Deluxe Demo.

Dolphin’s Pearl Deluxe Review

Elementele destul de statice și grafica ușor învechită nu ne-a impresionat la prima vedere. Să fim sinceri, am fi preferat o versiune a jocului cu o volatilitate mai scăzută, mai ales că RTP-ul este sub media de 96%. Ne place că avem parte de rotiri gratuite din abundență (15), dar și că avem acces la un multiplicator atât la combinațiile cu delfini, cât și în runda bonus. De asemenea, ne-ar fi plăcut să vedem un Jackpot Progresiv sau alte funcții bonus.

Dolphin’s Pearl Deluxe FAQ

  • Intră pe Cazino.ro și bucură-te de versiunea Dolphin’s Pearl Deluxe Demo cu un număr nelimitat de credite fictive

  • Acest slot online are 10 linii variabile de câștig, care pot fi selectate din meniul jocului înainte de fiecare rotire

  • Pentru a declanșa runda bonus cu 15 rotiri gratuite, va trebui să găsești minim 3 simboluri Scatter (scoica) pe rolele de joc

  • Acest joc ca la aparate a fost creat de Greentube în 2009, dezvoltator care a produs cunoscutele Sizzling Hot Deluxe sau Book of Ra

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 16

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.13%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii10 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet50
⬇️ Min Bet0.01

Mai multe Pacanele Demo

To top