Lord of the ocean - pacanele gratis

Lord of the Ocean

Oceanul adânc ascunde multe mistere, dar și comori de neprețuit. De la producătorul Book of Ra Deluxe vine acest joc cu o temă marină, runde bonus și câștiguri fabuloase. Găsește cheia sigiliului și dezvăluie bogățiile uitate de timp ale zeului marii! Nu te lasă vrăjit de cântecul sirenelor, deoarece câștigul potențial maxim la jocul de pacanele Lord of the Ocean poate atinge 10044x. Cu așa premii considerabile, acest joc va ajunge cu siguranță în topul preferințelor tale!

Caracteristici Lord of the Ocean

În afară de tematica diferită, jocul se aseamănă foarte mult cu Book of Ra. Ambele au un RTP de 95,10% și o volatilitate ridicată. Jocul se desfășoară pe 5 role și 3 rânduri, având 10 linii variabile de câștig. Printre elemente regăsim clasicele cărți de joc (A, K, Q, J, 10), dar și statuete, cufere cu comori, sirene și chiar zeul marii, Neptun. Simbolul sigiliului ține loc atât de Scatter, cât și de Wild, iar la 3 sau mai multe astfel de simboluri care apar pe rolele de joc se declanșează rundă bonus cu 10 rotiri gratuite, în timpul căreia este ales aleatoriu un simbol expandabil.

Rotiri Gratuite Lord of the Ocean

Acest joc beneficiază de o rundă bonus cu 10 rotiri gratuite, care se activează atunci când apar minim 3 simboluri Scatter pe rolele de joc. Odată ce ai intrat în runda bonus de rotiri gratuite, sigiliul se rotește și se deschide, fiind ales aleatoriu un simbol din joc, care va funcționa ca simbol Wild (se va expanda pe întreagă rolă) pentru toată runda de rotiri bonus. Acest simbol special se va expanda oricând există o posibilitate de câștig și va fi plătit chiar dacă rolele nu sunt adiacente.

Mize si castiguri Lord of the Ocean

Mizele variază de la 0.01 la 5, care se înmulțesc cu liniile de câștig. Simbolul cel mai valoros este zeul marii, Neptun, cu 500x pentru o combinație de 5. Sigiliul Scatter și sirena îți vor aduce 200x, iar cufărul și statueta 75x. Asul și popa se plătesc cu 15x pentru o combinație de 5, iar restul cărților de joc cu 10x. Nu uita nici de funcția Gamble, care îți poate dubla câștigurile, dar nici de runda bonus cu rotiri gratuite, unde poți găsi alte scattere care îți aduc câte 10 rotiri de un număr nelimitat de ori!

Jackpot Lord of the Ocean

Cu toate că Lord of the Ocean nu dispune de Jackpot-uri progresive, potul potențial de 10044x, funcția Gamble și activarea rundei bonus cu rotiri gratuite sunt elemente care îți vor putea aduce câștiguri masive!

Pacanele Lord of the Ocean

Lasă-te sedus de bogățiile oceanului și bucură-te de o super-aventură cu jocul de pacanele online Lord of the Ocean! Nu uită să încerci și versiunea Lord of the Ocean Demo de pe site-ul Cazino.ro, înainte de a juca pe bani reali în cazinourile recomandate de noi!

Lord of the Ocean Review

N-am putea spune că ne-a impresionat foarte mult jocul de pacanele Lord of the Ocean. În esență, este Book of Ra, dar cu o altă tematică. De asemenea, grafica și sunetele par ușor învechite, deși ținem totuși cont că acest joc a fost scos în 2008. Ne-ar fi plăcut să vedem un Jackpot Progresiv, dar și alte funcții interesante, precum Hold and Spin sau Gamble avansat cu posibilitate de 4x.

Lord of the Ocean FAQ

  • Intră pe Cazino.ro și bucură-te de versiunea Lord of the Ocean Demo cu un număr nelimitat de credite fictive

  • Acest joc de pacanele online are 10 linii variabile de câștig, care pot fi selectate din meniu înainte de fiecare rotire.

  • Da, pe Cazino.ro ți-am pregătit o listă completă cu cazinourile online din România care oferă Lord of the Ocean.

  • Acest joc ca la aparate a fost creat de Novomatic în 2008, dezvoltator care a produs și cunoscutul Book of Ra în același an.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 48

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.10%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele ca la aparate
📈 Linii10 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (Sigiliul)
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet50
⬇️ Min Bet0.01

Mai multe Pacanele Demo

To top
X