ultra hot deluxe septari

Ultra Hot Deluxe

Ultra Hot Deluxe este un joc de pacanele cu fructe clasic, care rulează pe platforma software Greentube, divizia interactivă de la dezvoltatorii Novomatic, care ne-au adus și Power Stars sau Sizzling Hot Deluxe. Producătorul de jocuri Greentube este momentan clasat pe locul 4 în topurile din România, fiind fondat în 1998 și având peste 370 de sloturi online dezvoltate până în prezent. Ultra Hot Deluxe continuă seria “Hot” cu care ne-am obișnuit deja, spre bucuria fanilor acestor jocuri de pacanele cu fructe.

Caracteristici Ultra Hot Deluxe

Nu sunt foarte multe de spus despre acest joc ca la aparate, cu 3 role, 3 rânduri și 5 linii fixe de câștig. Ultra Hot Deluxe are un RTP de 95,17%, o volatilitate scăzută-medie și un pot maxim de 750x! Printre elemente regăsim șeptarii, steluțele, simbolurile BAR, fructele (prune, portocale, lămâi și cireșe), precum și simbolul X. Jocul dispune atât de o funcție Gamble, în care jucătorul își poate dubla câștigurile, chiar și de mai multe ori, dacă ghicește culoarea corectă a cărții de joc, dar și de un multiplicator de 2x pentru fructele care umplu toate rolele de joc 3×3.

Rotiri Gratuite Ultra Hot Deluxe

Jocul nu dispune de rotiri gratuite, însă poți încerca oricând versiunea Ultra Hot Deluxe Demo cu un număr nelimitat de credite fictive pe site-ul Cazino.ro!

Mize si castiguri Ultra Hot Deluxe

Jucătorii au o mare libertate la alegerea mizelor, Ultra Hot Deluxe dispunând de multiple variante, care încep de la 0,05 și continuă până la 50, fiind apoi împărțite la liniile de câștig. Cea mai bine plătită combinație este cea de septari, cu 750x pentru o linie de câștig, urmată de steluțe cu 200x și de simbolul BAR cu 60x. Fructele de orice fel îți vor aduce 40x, iar simbolul X 5x. Ține cont însă că, dacă reușeșți să umpli întreg ecranul de joc cu același simbol din seria fructelor, vei avea parte de un multiplicator 2x. De asemenea, poți folosi și funcția Gamble pentru a-ți dubla câștigurile, dacă ai norocul să ghicești culoarea cărții de joc.

Ce Jackpot are Ultra Hot Deluxe?

Ultra Hot Deluxe nu are un Jackpot propriu-zis, însă oferă marele pot de 750x la combinația de 3 septari. Nu uita nici de Gamble, care îți poate dubla câștigurile obținute după o rotire, chiar și de mai multe ori!

Pacanele cu fructe Ultra Hot Deluxe

Oricând ai poftă să încerci un nou slot cu fructe, Ultra Hot Deluxe este un mod simplu de a te relaxa și câstiga în același timp. Înainte de a te aventura să joci pe bani reali în cazinourile pe care ți le-am pus la dispoziție, îți recomandăm să încerci aici versiunea Ultra Hot Deluxe Demo sau Ultra Hold and Spin un joc de pacanele cu fructe de la Pragmatic.

Ultra Hot Deluxe Review

Nu avem foarte multe de povestit despre Ultra Hot Deluxe. Amatorii de jocuri de pacanele clasice, fără multe funcții bonus, vor aprecia acest slot cu fructe. Ne-ar fi plăcut să avem parte de un RTP mai ridicat, dar și de alte funcții, re-spins sau jackpoturi. Grafica este una simplă, fără efecte spectaculoase, iar coloana sonoră lipsește cu desăvârșire, pe fundal existând doar sunete de jocuri ca la aparate.

Ultra Hot Deluxe FAQ

  • Poți încerca oricând Ultra Hot Deluxe Demo pe Cazino.ro, cu un număr nelimitat de credite

  • Acest joc de pacanele cu fructe are 5 de linii de câștig fixe, dispuse pe 3 role și 3 rânduri.

  • Ca să te bucuri de 750x miza, va trebui să obții o combinație de 3 septari pe una dintre liniile fixe de câștig

  • Jocul de pacanele Ultra Hot Deluxe este produs de Greentube, o divizie interactivă a dezvoltatorului de jocuri Novomatic

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 16

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.17%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role3
⭐ ScatterNu
🍀 WildNu
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet50
⬇️ Min Bet0.05

Mai multe Pacanele Demo

Egypt Sky pacanele gratis
Amusnet (EGT)

Egypt Sky

aviator gratis online
Spribe

Aviator

Mental demo gratis
NoLimit

Mental

To top