Power Stars - Novomatic
Click pentru a începe jocul
  Joc la Cazino

  Nota: 4.2 / 5. Voturi: 22

 • Furnizor: Novomatic
 • RTP: 9554%
 • Linii: 10 Variabile
 • Role: 5
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Scatter: Nu
 • Wild: Da (Steluța)
 • Jackpot: Nu
 • Max Bet: 50
 • Min Bet: 0.1
 • Variatie: Medie-Mare
 • Tip joc: Pacanele cu fructe
 • Taguri joc: fructe, struguri, stea, pepeni, wild, vild, stele, Rotiri Gratuite, Gamble.

Power Stars

Power Stars este un joc de pacanele online cu fructe și multe câștiguri, rulând pe platforma software Greentube de la Novomatic. Cu 10 linii de câștig la alegere și cu o selecție bogată de fructe suculente, acest joc va fi pe placul oricărui amator de sloturi online. Chiar dacă nu abundă de funcții avansate și runde bonus precum Book of Ra Deluxe sau Lucky Lady’s Charm Deluxe de la același producător, Power Stars este îndeajuns de distractiv cât să te țină ocupat pentru zile întregi!

Caracteristici Power Stars

Cu un RTP de 95,54% și o volatilitate medie-ridicată, Power Stars este oarecum atipic dacă îl comparăm cu alte sloturi cu fructe. Jocul are 5 role, 3 rânduri și 10 linii de câștig variabile. O particularitate a Power Stars este faptul că liniile câștigătoare se formează atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Ai parte astfel de șanse duble de câștig la fiecare rotire. Printre simboluri regăsim clasicele fructe, precum cireșe, prune, pepeni, struguri, lămâi și portocale, dar și alte simboluri cum ar fi șeptarii și clopoțeii. Desigur, starul acestui joc este chiar steluța aurie, care înlocuiește toate simbolurile de pe rola, apoi blochează rola și activează o rotire gratuită. De asemenea, există și o funcție gamble, care îți poate înmulți câștigurile.

Rotiri Gratuite Power Stars

Ori de câte ori apare o steluța pe rolele 2,3 sau 4, această se multiplică, blochează rola și declanșează o rotire gratuită. Power Stars beneficiază astfel de până la 3 rotiri bonus, care pot duce la câștiguri colosale. Te poți bucura de acest bonus și în versiunea Power Stars gratis, cu un număr infinit de credite demo! Un joc similar este si Extra Stars demo, dar care are si functie de jackpot activă.

Mize și câștiguri Power Stars

Ca de obicei, Novomatic ne oferă o marjă generoasă în ceea ce privește mizele, care pot varia de la 0.1 la 50. De asemenea, jucătorii pot alege la Power Stars până la 10 linii de câștig, care sunt considerate câștigătoare atât de la stânga la dreapta, începând cu prima rola, cât și de la dreapta la stânga, începând cu ultima rola. Cel mai valoros simbol este șeptarul, care aduce 100x câștiguri, urmat de clopoțel, cu 50x. Fructele aduc și ele câștiguri semnificative, însă cel mai căutat simbol este steluța aurie, care substituie elementele de pe role și mai declanșează încă o rotire. Astfel, dacă nimerești 3 rotiri la rând și umpi restul rolelor cu septari, câștigurile pot atinge cote amețitoare, de peste 1000x!

Ce Jackpot are Power Stars?

Chiar dacă nu oferă un Jackpot, câștigurile fenomenale și rotirile bonus fac din Power Stars un preferat al publicului iubitor de pacanele online. Poți folosi oricând funcția Gamble pentru dublarea câștigurilor de mai multe ori, dar va trebui să ai grijă să ghicești culoarea corectă a cărții, altfel poți pierde tot ce ai strâns la acea rotire.

Pacanele cu fructe Power Stars

Amatorii de sloturi cu fructe, dar și fanii altor pacanele online, vor aprecia tot ce oferă acest joc. Dacă vrei să te convingi, încearcă și tu versiunea Power Stars Demo pe Cazino.ro și spune-ne părerea ta! Când ești gata să joci pe bani reali, tot ce trebuie să faci este să alegi din lista noastră de cazinouri care oferă acest joc și să dai startul câștigurilor!

Power Stars Review

Ca să fim sinceri, acest joc nu ne-a dat pe spate. Ne place că liniile de câștig sunt cu dublu sens, dar și că există posibilitatea de a câstiga rotiri gratuite. Ne-ar fi plăcut totuși să putem folosi funcția Gamble după runda bonus, nu înainte de rotirea gratuită, pentru a ne maximaliza câștigurile. Grafica, deși este la subiect, nu ne-a impresionat prea mult, iar lipsa unui Jackpot este un alt minus al acestui joc.

Power Stars FAQ

 • Poți încerca gratuit versiunea Power Stars Demo pe site-ul Cazino.ro, înainte de a-l juca pe bani reali.

 • Acest joc de pacanele cu fructe are 10 de linii de câștig variabile, care merg în ambele sensuri și sunt dispuse pe 5 role și 3 rânduri.

 • Acest joc a fost produs de Novomatic și rulează pe platforma software Greentube, cunoscută și pentru alte sloturi cu fructe.

 • Oricând apare steluța aurie pe rolele 2, 3 sau 4, această înlocuiește toate elementele, blochează rola și declanșează o rotire gratuită.

Pareri, opinii si comentarii de la jucatori
Subscribe
Notify of
0 comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate cometariile