Power Stars Pacanele

Power Stars Demo

Power Stars este un joc de păcănele online cu fructe și multe câștiguri, rulând pe platforma software Greentube de la Novomatic. Cu 10 linii de câștig la alegere și cu o selecție bogată de fructe suculente, acest joc va fi pe placul oricărui amator de sloturi online. Chiar dacă nu abundă de funcții avansate și runde bonus precum  Book of Ra Deluxe sau Lucky Lady’s Charm Deluxe de la același producător, Power Stars online este îndeajuns de distractiv cât să te țină ocupat pentru zile întregi!

Caracteristici Power Stars

Cu un RTP de 95,54% și o volatilitate medie-ridicată, Power Stars online este oarecum atipic dacă îl comparăm cu alte sloturi cu fructe. Jocul are 5 role, 3 rânduri și 10 linii de câștig variabile. O particularitate a jocului Power Stars este faptul că liniile câștigătoare se formează atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Ai parte astfel de șanse duble de câștig la fiecare rotire. Printre simboluri regăsim clasicele fructe, precum cireșe, prune, pepeni, struguri, lămâi și portocale, dar și alte simboluri cum ar fi șeptarii și clopoțeii. Desigur, starul acestui joc este chiar steluța aurie, care înlocuiește toate simbolurile de pe rola, apoi blochează rola și activează o rotire gratuită. De asemenea, există și o funcție gamble, care îți poate înmulți câștigurile.

Rotiri Gratuite Power Stars

Ori de câte ori apare o steluță pe rolele 2,3 sau 4, această se multiplică, blochează rola și declanșează o rotire gratuită. Power Stars online beneficiază astfel de până la 3 rotiri bonus, care pot duce la câștiguri colosale. Te poți bucura de acest bonus și în versiunea Power Stars gratis, cu un număr infinit de credite demo! Un joc similar este și Extra Stars demo, dar care are și funcție de jackpot activă.

Mize și câștiguri Power Stars online

Ca de obicei, Novomatic ne oferă o marjă generoasă în ceea ce privește mizele, care pot varia de la 0.1 la 50. De asemenea, jucătorii pot alege la Power Stars până la 10 linii de câștig, care sunt considerate câștigătoare atât de la stânga la dreapta, începând cu prima rola, cât și de la dreapta la stânga, începând cu ultima rolă. Cel mai valoros simbol este șeptarul, care aduce 100x câștiguri, urmat de clopoțel, cu 50x. Fructele aduc și ele câștiguri semnificative, însă cel mai căutat simbol este steluța aurie, care substituie elementele de pe role și mai declanșează încă o rotire. Astfel, dacă nimerești 3 rotiri la rând și umpi restul rolelor cu septari, câștigurile la Power Stars pot atinge cote amețitoare, de peste 1000x!

Ce Jackpot are Power Stars?

Chiar dacă nu oferă un Jackpot, câștigurile fenomenale și rotirile bonus fac din Power Stars online un preferat al publicului iubitor de păcănele online. Poți folosi oricând funcția Gamble pentru dublarea câștigurilor de mai multe ori, dar va trebui să ai grijă să ghicești culoarea corectă a cărții, altfel poți pierde tot ce ai strâns la acea rotire.

Joacă gratuit păcănele cu fructe Power Stars demo

Amatorii de sloturi cu fructe, dar și fanii altor păcănele online, vor aprecia tot ce oferă acest joc. Dacă vrei să te convingi, încearcă și tu versiunea demo Power Stars gratis pe Cazino.ro și spune-ne părerea ta! Când ești gata să joci pe bani reali, tot ce trebuie să faci este să alegi din lista noastră de cazinouri care oferă acest joc și să dai startul câștigurilor!

Power Stars online Review

Ca să fim sinceri, acest joc nu ne-a dat pe spate. Ne place că liniile de câștig sunt cu dublu sens, dar și că există posibilitatea de a câștiga rotiri gratuite. Ne-ar fi plăcut totuși să putem folosi funcția Gamble după runda bonus, nu înainte de rotirea gratuită, pentru a ne maximaliza câștigurile. Grafica, deși este la subiect, nu ne-a impresionat prea mult, iar lipsa unui Jackpot este un alt minus al acestui joc.

Power Stars FAQ

  • Poți încerca Power Stars gratis pe site-ul Cazino.ro, înainte de a-l juca pe bani reali.

  • Acest joc de păcănele cu fructe are 10 de linii de câștig variabile, care merg în ambele sensuri și sunt dispuse pe 5 role și 3 rânduri.

  • Acest joc a fost produs de Novomatic și rulează pe platforma software Greentube, cunoscută și pentru alte sloturi cu fructe.

  • Oricând apare steluța aurie pe rolele 2, 3 sau 4, această înlocuiește toate elementele, blochează rola și declanșează o rotire gratuită.


2 Comentarii la “Power Stars”

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 110

Nici un vot pana acum

| 2 comentarii la Power Stars
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP9554%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii10 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa (Steluța)
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet50
⬇️ Min Bet0.1

Mai multe Pacanele Demo

To top
X