Book of Ra Magic demo

Book of Ra Magic

Book of Ra Magic este un joc de pacanele online dezvoltat așa încât să ofere o experiență de joc captivantă. Greentube, unul dintre cei mai mari provideri de jocuri de cazino din lume s-a autodepășit și a reușit să îmbunătățească jocul clasic în mod semnificativ.

Orice jucător de păcănele a avut cel puțin o dată ocazia să încerce Book of Ra, unul dintre cele mai populare sloturi din lume. Book of Ra Magic este o versiune îmbunătățită a acestuia, mai palpitantă și care oferă oportunități noi de câștig.

Ecranul de joc a rămas aceleași, funcțiile de bază nu s-au modificat, dar a fost introdusă o funcție nouă în ceea ce privește bonusul cu rotiri gratuite. În jocul clasic aveai un singur simbol premium care plătea în timpul specialei. În varianta îmbunătățită însă, de fiecare dată când bonusul este redeclanșat, primești un simbol premium nou care se adaugă celui vechi.

Descoperă magia Book of Ra Magic și bucură-te de unul dintre cele mai tari jocuri de păcănele!

Cum joci Book of Ra Magic pacanele online

Dacă ești un pasionat de jocuri de pacanele online nu mai trebuie să te învățăm cum să joci un slot clasic. Totuși, dacă ești la început de drum în această lume fascinantă, există câteva reguli de urmat. Atunci când intri în joc trebuie să alegi o miză și să hotărăști dacă faci rotirile singur sau în mod automat. De asemenea, ai o funcție prin care poți dubla câștigurile obținute.

Cam asta este tot ceea ce ai de făcut, așteptând să primești bonusul cu rotiri gratuite. Ar trebui să te prinzi repede, dar dacă ți se pare complicat, testează Book of Ra Magic demo prima dată. Există foarte multe site-uri de pacanele demo unde vei găsi acest joc. Îl poți juca în mod total gratuit, iar experiența este identică cu cea pe care o ai când joci cu bani reali.

Book of Ra Magic mize, simboluri și câștiguri

DIn punct de vedere tehnic, Book of Ra Magic este un slot extrem de echilibrat. Acesta are un nivel de volatilitate ridicat, oferă un RTP de 95.03% și un câștig maxim posibil de 5000x miza. Rata de câștig este una foarte bună, de 1:5, adică în medie tot la a cincea rotire vei obține o plată.

Nu există modificări în ceea ce privește simbolurile din cadrul jocului. Astfel, simbolurile de plată uzuale sunt cărțile de la 10 la A, iar simbolurile de plată speciale sunt: scarabeul, statueta de aur, faraonul și omul. Pe lângă acestea există simbolul scatter în formă de carte, care ține loc și de wild.

Bonus și rotiri gratuite Book of Ra Magic

În momentul în care pe ecranul de joc apar cel puțin 3 scattere, primești o specială cu 10 rotiri gratuite. Numărul de rotiri gratuite este același indiferent de numărul de scattere, dar premiul instant în bani diferă. Pe durata rotirilor fiecare simbol premium devine expansiv și umple toată rola, atunci când se realizează o plată.

Dacă la jocul inițial Book of Ra începeai cu un simbol premium și îl păstrai până la final, aici lucrurile stau puțin diferit. De fiecare dată când primești alte 3 scattere și bonusul se redeclanșează, un nou simbol premium va fi adăugat. Astfel, vei avea mai multe posibilități de câștig și poți ajunge să ai chiar și toate cele 9 simboluri de plata premium.

Book of Ra Magic slot review

În opinia multor jucători de păcănele online, primul slot devenise plictisitor și nu prea mai era palpitant. Modificările aduse în cadrul Book of Ra Magic au îmbunătățit semnificativ experiența de joc în acest sens. Atunci când primești bonusul cu rotiri gratuite totul este electrizant, pentru că ai atât de multe opțiuni de câștig la îndemână.

Chiar dacă nu există alte modificări aduse, Book of Ra era un joc cu adevărat bun încă de la început. Considerăm că această îmbunatățire a specialei este suficientă pentru a face din Book of Ra Magic un joc de pacanele fenomenal. Dacă vrei totuși să joci un slot mai clasic, optează pentru Book of Ra Deluxe.

Q&A Book of Ra Magic

  • Câștigul maxim Book of Ra Magic este de 5000x miza pariată.

  • Jocul de pacanele demo Book of Ra Magic este disponibil în mod gratuit pe cazino.ro.

  • Book of Ra Magic slot online are un nivel de volatilitate ridicat și oferă un RTP de 95.03%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.03%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top