Chicago slots

Chicago

Cunoscut drept orașul capitală a mafiei americane din secolul 20, celebrul Chicago intra în atenția celor de la Novomatic care lansează un joc de păcănele inspirat din epoca trecută, cu gangsteri și clanuri mafiote denumit chiar Chicago.

Interfața de joc este plasată pe un fundal cu clădirile celebre ale orașului, iar acțiunea jocului se desfășoară în centrul lor pe 3×5 role de joc. Contrastul de alb și negru reda autenticitatea și nostalgia vremurilor trecute, iar funcțiile special concepute duc jocul la cel mai înalt nivel prin câștigurile colosale aduse de rotirile gratuite, bonusuri, funcția gamble și Wild. 

Dacă crezi ca nimic nu te mai surprinde, atunci trebuie sa vezi simbolurile utilizate în acest joc de păcănele care sunt redate prin tehnica caricaturilor și fac chiar și apariția celebrului mafiot Al Capone să fie una placuta. 

Cu o grafică excepțională, jocul impresionează atât vizual cât și prin prisma câștigurilor oferite.

Fii pe faza, mafia revine! Joacă, adună câștigurile în contul tău și lasa-te impresionat de efectele jocului!

Cum joc păcănele online Chicago?

Fiind un joc complex, Chicago oferă opțiunea de a alege atât miza cu care vrei sa joci cât și numărul de linii pe care vrei sa se formeze câștigurile. Nu este nimic complicat, deschide jocul și în partea de jos a ecranului de joc, în stânga și dreapta butonului spin sunt vizibile aceste opțiuni. Selectează opțiunile dorite și da start jocului pentru a primi câștigurile cuvenite.

Mafia se integrează ușor, așa ca slotul Chicago a fost adaptat jocului pe telefon, tableta, laptop pentru ca experiența de joc sa înceapă de oriunde.  

Selectează dispozitivul preferat, da-ți întâlnire cu Al Capone și intra în secțiunea păcănele gratis. Aici găsești disponibil slotul Chicago demo gratuit care poate fi jucat fără cont pentru a te bucura de experiența oferită de joc. Dacă decizi ca jocul merită o șansă, alege din lista propusă un cazino și alătură-te mafiei pentru a te bucura de castiguri senzaționale.

Mize, simboluri și câștiguri Chicago slot

Cu un RTP de 95.03% și o volatilitate medie-ridicată, castigurile sunt generate mai rar și au valoare mai mare. Plata combinațiilor câștigătoare se realizează de la stânga la dreapta, suma fiind multiplicată cu pariul de pe linia activa de joc.

În funcție de numărul de linii ales, care variază între 1 și 20 și de miza selectata cuprinsă între 1 și 100, castigurile au valori diferite. 

Simbolurile surprind plăcut și aduc câștiguri colosale. Dacă în timpul jocului prinzi gangsterii principali, atunci câștigurile ajung pană la 100x miza, în timp ce simbolurile reprezentate de o femeie aduc câștiguri de pana la 50x. Apariția pe rolele de joc a simbolurilor reprezentate de un copil sau un polițist ating cote de 25x miza, iar simbolurile redate de cărțile de joc aduc castiguri decente. Simbolul Chicago este cel mai bine plătit simbol, acesta fiind reprezentat de clădirile celebre ale orașului și are atribuita funcția de Wild. O combinație de 5 simboluri Chicago aduce câștiguri de 500x.

Simbolurile sunt caricaturizate și păstrează cromatica alb-negru a jocului, iar combinațiile de simboluri câștigătoare sunt colorate pentru a fi puse in evidentă. Fiind parte importantă în formarea câștigurilor, simbolurile speciale Wild și Scatter își fac apariția color pe rolele de joc ieșind astfel din anonimat, și fac castigurile mai ușor de identificat.

Bonus și rotiri gratuite

Mașina are rol de scatter și în combinație de 3 sau mai multe activează 12 rotiri gratuite care vin însoțite de un bonus denumit sugestiv “împușca sticlele”. După fiecare rotire gratuită care aduce un castig, pe ecranul de joc apar 5 sticle marcate cu factori de multiplicare. Valoarea pornește de la x1 și ajunge pana la x10. Impusca sticlele, iar sticla care rămâne dezvăluie valoarea de multiplicare pentru suma câștigată. 

Exista posibilitatea ca în timpul rotirilor gratuite să apară pe rolele de joc alte simboluri scatter, moment în care rotiri adiționale sunt adaugate rundei. 

Intra în runda de dublaj și risca suma câștigată. În funcție de alegerile făcute, suma poate fi multiplicată sau poate fi redusă la 0. Alege înțelept și surprinde mafia! 

Jackpot Chicago

Jocul de păcănele Chicago nu are jackpot inclus, dar are un castig maxim de 100X, adus de o linie de simboluri Chicago, mai exact pe 20 de linii selectate cu 100 miza maxima, castigul unei combinații de 5 simboluri Chicago aduce o suma de 10000 monede care pot fi adăugate contului, ceea ce nu e rău pentru un joc de păcănele online.

Joacă în stil mafiot și aduna câștiguri senzaționale cu fiecare rotire efectuata!

Chicago slot review

Inventivitatea este cuvântul care caracterizează jocul de păcănele Chicago, special creat în memoria marelui Al Capone.

Tehnica surprinzătoare a caricaturilor alb-negru și runda bonus denumită sugestiv “impusca sticlele” reușesc să surprindă viața tumultoasă a vremurilor trecute.

Grafica jocului este extraordinara, iar apariția câștigurilor și a simbolurilor speciale pe rolele de joc ies din anonimat și sunt o pată de culoare aduse jocului. Castigurile ne-au surprins plăcut. Faptul ca după fiecare castig poți utiliza runda de dublaj este un mare plus, iar rotirile gratuite însoțite de un bonus multiplicator duc jocul la nivelul următor.  

Un dezavantaj al jocului ar putea fi lipsa unui jackpot, dar se compensează cu prezenta funcțiilor special create pentru a aduce câștiguri senzaționale. Chicago slot are un mod simplu de joc și oferă bucuria unui joc de păcănele autentic cu speciale care te va tine ocupat preț de cateva ore.

Sa joci în stil mare pacanele cu speciale și să scrii un comentariu cu părerea ta, asta înseamnă sa fii mafiot!

Q&A Chicago

  • Alături de alte păcănele gratis, Chicago slot poate fi jucat in mod demo gratis pe cazino.ro. Nu ai nevoie de cont și nu trebuie sa faci depuneri.

  • Jocul de păcănele online Chicago are 20 de linii variabile de castig.

  • Apariția a 3 sau mai multe simboluri scatter pe rolele de joc activează 12 rotiri gratuite însoțite de o runda bonus cu factori de multiplicare. Rotirile gratuite pot fi redeclansate.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.03%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Lord of the ocean - pacanele gratis
novomatic

Lord of the Ocean

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 41

Nici un vot pana acum

Joacă
fire joker pacanele
playngo

Fire joker

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 21

Nici un vot pana acum

Joacă
40 Burning hot 6 reels gratis
egt

40 Burning Hot 6 reels

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 9

Nici un vot pana acum

Joacă
Captain Venture Slots
grentube

Captain Venture 2

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Joacă
To top