Sevens Staxx pacanele gratis

Sevens Staxx

Sevens Staxx este un joc de pacanele 777 cu fructe și diamante, care rulează pa platforma GreenTube a celor de la Novomatic. 

Cu o grafica modernă și o coloana sonoră interactivă, Sevens Staxx se desfășoară pe 4×5 role, are 1024 modalități de formare a câștigurilor și te incanta cu simboluri senzaționale care garantează câștiguri fabuloase.

Simbolurile sunt bine definite și se îmbina armonios pentru a crea un mediu plăcut de joc, iar funcțiile speciale întrețin atmosfera și acorda accesul atat la bonusul Sevens Staxx cât și la jackpoturile incluse.

Joacă păcănele Sevens Staxx pentru a beneficia de un joc de păcănele complex cu runda bonus și jackpot, iar pentru un plus de adrenalina alege funcția gamble😉.

Cum se joaca Sevens Staxx online

Sevens Staxx este un joc de păcănele modern, optimizat jocului pe orice dispozitiv, care păstrează modul clasic de joc, iar pentru a juca doar deschide jocul, selectează pariul preferat și apasă start.

Alături de alte pacanele gratis, joacă demo Sevens Staxx gratuit și vezi cum poți beneficia de multiple opțiuni de castig, în timp ce te familiarizezi cu opțiunile de joc și ai parte de un joc ca la aparate cu fructe și șeptari.

Sevens Staxx mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 95.16% și o volatilitate medie-ridicata, castigurile Sevens Staxx variază și pot fi pariate in runda de dublaj, cu ajutorul funcției gamble. 

Miza poate fi selectata în intervalul 0.50 – 50 și este adecvata tuturor categoriilor de jucători, indiferent ca aleg sa testeze jocul pe miza minima sau pariază la maxim pentru câstiguri mai consistente și emotii intense.

Fără linii de câștig, Sevens Staxx este un joc de tip “AllPays” cu 1024 modalități de formare a câștigurilor, iar plata acestora se realizează de la stânga la dreapta, la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, conectate între ele.

Fructele se îmbina armonios cu septarii, diamantele și banii pentru a genera combinații câștigătoare a căror valoare cuprinsa între 0.25x miza și 2x miza pariata se va reflecta în contul tău de jucător.

Septarii sunt în număr de 3 și se disting în funcție de culoare: rosu, alb, albastru. Aceștia activează funcțiile Sevens Staxx care pot aduce jackpotul aferent fiecăruia: minor, grand, mini.

Bonus Wheel are rol de scatter și declanșează roata Bonus Sevens Staxx care este plină de surprize și premii colosale.

Bonus și rotiri gratuite Sevens Staxx

Septarii au un rol important in runda bonus Sevens Staxx, deoarece aceștia au puterea de a declanșa funcții speciale care pot iniția re-rotiri sau pot declanșa un jackpot 777. Șeptarul roșu apare doar pe rola 3 și activează funcția Grand Sevens Staxx prin inițierea unei re-rotiri oferind șansa de a castiga Grand Jackpotul Sevens Staxx.

Șeptarul albastru apare doar pe rola 4, iar un număr de 4 simboluri declanșează funcția Minor Sevens Staxx cu posibilitatea de a castiga Minor Jackpotul, iar șeptarul alb își face apariția doar pe rola 2 și o stiva de 4 simboluri activează funcția Mini Sevens Staxx care poate aduce Mini Jackpotul Sevens Staxx.

O data inițiate re-rotirile aferente funcțiilor grand, minor sau mini Sevens Staxx, toate premiile simbolurilor declanșatoare se cumulează pe o singura poziție, iar rola se extinde, dezvăluind 5 poziții libere. Fiecare funcție începe cu 3 re-rotiri, iar fiecare poziție ocupată de cifra 7, resetează contorul la 3 de fiecare data. Câștigul maxim generat de fiecare funcție este limitat la 50x miza pariata. 

Roata bonus/ Bonus Wheel Sevens Staxx se declanșează la apariția simultană a simbolului bonus wheel pe rolele 1 și 5 și activează o rotire a acesteia unde poți castiga următoarele:

 • Mini sevens Staxx
 • Minor sevens Staxx 
 • Grand sevens Staxx 
 • Mini jackpot
 • Minor jackpot
 • Grand jackpot
 • Pana la 20x miza pariata

Jackpot Sevens Staxx

Fiecare funcție Sevens Staxx oferă opțiunea de a castiga unul din cele 3 jackpoturi incluse, astfel:

 • Rola 4 completa cu septari albaștri acorda Minor jackpot;
 • Rola completa 2 completa cu septari albi acorda Mini jackpot;
 • Rola 3 completa cu septari roșii acorda Grand jackpot. 

Sevens Staxx slot review 

Renumiți pentru jocurile de pacanele ca la aparate, GreenTube inovează jocul clasic de păcănele cu extra funcții, care reușesc să evidențieze cifra 7 și totodată sa pună în valoare câștigurile generate de acesta. În număr de 3, cifra 7 -triple seven – generează câștiguri impresionante de fiecare data când o funcție specifică este activata. 

Alături de re-rotiri, Sevens Staxx oferă opțiunea de a juca runda bonus la roata norocului, dar și acces la cele 3 jackpoturi incluse, iar funcția gamble oferă opțiunea de dublaj, unde câștigurile pot fi pariate pentru a fi mărite. 

Dacă ești pasionat de jocurile cu fructe și șeptari complexe, alături de Sevens Staxx, joacă și 27 Wins de la EGT, iar castigurile nu vor înceta sa te surprindă.

Q&A Sevens Staxx

 • Datorită modului simplu de joc, Sevens Staxx slot online este adecvat tuturor categoriilor de jucători, chiar și celor începători.

 • Pentru a juca Sevens Staxx gratuit, intra pe cazino.ro, secțiunea pacanele gratis și da start seriei de rotiri gratuite oferite de Sevens Staxx demo online.

 • Sevens Staxx este un joc de pacanele 777 interactiv și captivant, cu fructe, septari și diamante.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
🍀 RTP95.16%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🎰 Tip jocPacanele cu septari
Linii1024Rotiri GratuiteDaRole5
ScatterDaWildDa

Mai multe Pacanele Demo

Fortunes of Aztec pacanele demo

Fortunes of Aztec

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Xmas joker pacanele demo
playngo

X’mas Joker

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Wilds of the West pacanele demo
relax

Wilds of the West

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Amazons battle
egt

Amazons Battle

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Action Money pacanele gratis
egt

Action Money

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
40 Burning Hot Bell Link pacanele gratis
egtdigital

40 Burning Hot Bell Link

Nota: 4 / 5. Voturi: 49

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Starlight Princess 1000 demo

Starlight Princess 1000

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Cash Connection Sizzling Hot pacanele demo
novomatic

Cash Connection Sizzling Hot

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top