great book of magic

Great Book of Magic

Deschide cartea magică, descoperă secretele și recită incantațiile mistice pentru a câstiga potul cel mare! Great Book of Magic este un joc de pacanele cu funcții multiple, caracteristici unice, dar și foarte multe opțiuni pe care jucătorul le are la îndemână. “Acțiunea” are loc în turnul unui vrăjitor, unde se pot observa atât zeci de cărți de vrăji, cât și poțiuni cu licori magice, gata să transforme orice mic câștig într-un super-câștig! Încearcă și tu Great Book of Magic și pregătește-te de poturi fabuloase cât ai zice Abracadabra!

Caracteristici Great Book of Magic

Cu un RTP de 96,47, Great Book of Magic este un joc de pacanele online la care câștigurile nu întârzie să apară. Mai mult, jucătorul poate alege singur volatilitatea la acest joc, scăzută, medie sau ridicată, în funcție de preferințele sale.

Jocul se desfășoară pe 5 role și 3 rânduri, având 20 de linii fixe de câștig. Simbolurile sunt atât clasicele cărți de joc (A, K, Q, J, 10), cât și simboluri speciale precum o bufniță, un șarpe, un castel și vrăjitorul. Cartea magică ține loc atât de simbol Wild, cât și de Scatter, iar 3 sau mai multe cărți declanșează runda bonus cu 10 rotiri gratuite unde este ales aleatoriu un simbol expandabil.

De asemenea, există și o funcție Gamble, în care vrăjitorul trebuie să aleagă dintre două poțiuni pe cea corectă, pentru dublarea câștigurilor.

Rotiri Gratuite Great Book of Magic

Great Book of Magic dispune de o rundă bonus cu 10 rotiri gratuite, care se activează atunci când apar minim 3 simboluri Scatter pe rolele de joc. Odată ce se activează runda bonus, cartea magică se deschide și este ales aleatoriu un simbol din joc, care va funcționa ca simbol Wild expandabil pentru toată runda de rotiri bonus (se va multiplica pe intreagă rolă).

Simbolul special se va expanda oricând există o posibilitate de câștig și va fi plătit chiar dacă rolele nu sunt adiacente. Dacă în timpul rundei bonus găseșți alte trei simboluri Scatter, se mai adaugă încă 10 rotiri gratuite la numărul total. La final se adună tot scorul, iar jucătorul are posibilitatea de a-l multiplica folosind funcția Gamble.

Mize și câștiguri Great Book of Magic

Mizele încep de la 0.2 până la 100, care se împart la cele 20 de linii de câștig. Cel mai bine plătit simbol este vrăjitorul, cu 500x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig, urmat fiind de Scatter, cu 400x pentru 5 simboluri oriunde pe ecran.

Castelul îți va aduce 200x, iar bufniță sau șarpele 75x. Cărțile de joc mari (A și K) se plătesc cu 15x, iar cele mici (Q, J, 10) cu 10x. Potul acest joc de pacanele online este unul uriaș, cu câștiguri potențiale de 50000x!

Jackpot Great Book of Magic

Chiar dacă jocul nu are un Jackpot propriu-zis, runda de rotiri gratuite îți poate aduce câștiguri uriașe, mai ales dacă simbolul Wild ales este unul valoros! Cu un câștig maxim de 50000x, un RTP peste medie și volatilitate variabilă, Great Book of Magic este un joc de pacanele online care te va ține ocupat ore în șir.

Pacanele online Great Book of Magic

Rostește incantația magică iar super-câștigurile vor apărea că prin farmec! Dacă nu ne crezi pe cuvânt, te poți convinge singur încercând aici versiunea Great Book of Magic Demo, sau poți juca pe bani reali în cazinourile online testate de expertii nostri. Incearca si alte jocuri cu teme magice, precum Madame Destiny Megaways sau Lady of Fortune.

Great Book of Magic Review

Acest joc este cu adevărat magic, lăsându-ne o impresie foarte bună. Ne place grafica, dar și sunetele, însă poate cel mai mult apreciem opțiunea de a schimba volatilitatea jocului. Nu știm dacă am fost noi într-atât de norocoși, însă din aproximativ 100 de rotiri, 50 au fost gratuite.

Prima rundă bonus s-a activat după doar 15 rotiri, iar norocul a făcut să mă găsim încă 3 simboluri Scatter, care au dus la 20 de rotiri gratuite. Per total, am câștigat aproximativ 40x miza, ceea ce nu ni s-a părut foarte mult.

A două oară însă, am găsit de două ori simboluri Scatter în runda bonus, iar cele 30 de rotiri gratuite ne-au adus câștiguri de aproximativ 150x miza.

Ne-ar fi plăcut să vedem un Jackpot progresiv, însă abundența de câștiguri, dar și opțiunile multiple, fac ca acest joc să se numere printre preferatele noastre.

Great Book of Magic FAQ

  • Intră pe Cazino.ro și încearcă gratuit versiunea Great Book of Magic Demo, cu un număr nelimitat de credite.

  • Acest joc de pacanele online are o volatilitate variabilă, jucătorul poate alege între volatilitate scăzute, medie sau ridicată.

  • Intră pe Cazino.ro unde ți-am pregătit o lista completă cu cazinourile online din România unde poți juca Great Book of Magic pe bani reali.

  • Acest joc ca la aparate a fost creat de Wazdan în 2018, dezvoltator care a produs peste 150 de sloturi online.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 13

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Wazdan
💸 RTP96.47%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (Cartea magica)
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet100
⬇️ Min Bet0.01

Mai multe Pacanele Demo

To top