Captain Venture Slots

Captain Venture 2

Yo ho ho și o sticlă de rom! Strângeți-va pe punte și pregătiți-va hainele de pirați, deoarece Captain Venture este gata să va poarte într-o aventură peste mari și țări, în căutarea comorii ascunse! Captain Venture Treasures of the Sea este un joc ca la aparate care abundă de elemente marine, are o grafică plăcută și o coloana sonoră excelență! Această versiune a jocului este o variantă mai nouă a Captain Venture, cu noi funcții și multe, multe bonusuri care îți vor capta atenția ore în șir. Pregătește-te să descoperi o aventură pe mare cum rar ai mai văzut, cu șanse reale de a câstiga poturi uriașe!

Caracteristici Captain Venture Treasures of the Sea

Produs de Greentube, divizia interactivă a companiei Novomatic, care ne-au adus jocuri precum Book of Ra sau Sizzling Hot Deluxe, Captain Venture Treasures of the Sea se numără printre sloturile online cele mai recente, apărând la finele anului 2020. Jocul are un RTP de 95,07%, o volatilitate medie-ridicată și un pot maxim de 2,136.4x, care poate fi atins în timpul rundei bonus cu multiplicatori. Există 10 linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri. Jocul abundă de simboluri, precum Căpitanul (simbol Wild), timona (roata Scatter care poate activa rundă bonus cu rotiri gratuite), ancora (cu funcție de respin), sticla de rom, cufărul (care adaugă extra simboluri pe ecran) sau harta comorilor (care activează funcția de roaming wild cu multiplicatori). De asemenea, la fiecare rotire, poate avea loc Schimbarea Mării, o funcție bonus care scufundă rolele în mare, de unde reapar cu noi simboluri.

Rotiri Gratuite Captain Venture Treasures of the Sea

Captain Venture Treasures of the Sea beneficiază de trei tipuri diferite de moduri pentru obținerea rotirilor gratuite. În primul rând, poți obține aleatoriu un respin atunci când găsești 3 sau mai multe ancore pe o linie de câștig, iar rolele respective se vor roți din nou. În al doilea rând, dacă ai găsit 3 sau mai multe simboluri Scatter (timonă) se va activa runda bonus cu până la 14 rotiri gratuite. În timpul fiecărei rotiri gratuite din runda bonus, timona îți va indica un multiplicator, care se aplică apoi câștigurilor tale. În al treilea rând, atunci când apare harta comorilor, rolele se vor învârti din nou, iar simbolul căpitanului se va muta pe role (roaming wild), evidențiind pozițiile cu multiplicatori.

Mize și câștiguri Captain Venture Treasures of the Sea

Pentru jocul de pacanele online Captain Venture Treasures of the Sea ai la îndemână o gamă variată de mize, de la 0.1 până la 50. Cea mai bine plătită combinație este cea de 5 căpitani wild, cu 100x, urmată de 5 simboluri Scatter, cu 75x. Cei doi pirați îți vor aduce 40x, cufărul cu nestemate 30x iar ancora sau sticla de rom 20x. Dintre pietrele prețioase, cele mai valoroase sunt A și K, cu 10x, iar restul îți vor aduce 8x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig. La o combinație câștigătoare de cufere, acestea se pot deschide, iar în locul lor pot apărea nestemate, care îți vor crește valoarea câștigurilor. De asemenea, în timpul unei rotiri poate apărea aleatoriu simbolul hărții comorilor, activată de simbolul căpitanului. În această rundă bonus, simbolurile Captain Venture se vor plimba în jurul rolelor, evidențiind pozițiile cu multiplicatori. O poziție galbenă va dezvălui un multiplicator de 1x, una portocalie un multiplicator de 2x, iar cea roșie un multiplicator de 3x.

Jackpot Captain Venture Treasures of the Sea

Chiar dacă nu dispune de un Jackpot Progresiv, jocul de pacanele online Captain Venture Treasures of the Sea vine cu un câștig maxim de 2136x, o funcție gamble de până la 50x miza și multe, multe bonusuri care îți vor aduce câștiguri colosale!

Captain Venture Treasures of the Sea – Pacanele online 

Cu patru tipuri de runde bonus, o rundă de rotiri gratuite cu multiplicatori și o temă captivantă, Captain Venture Treasures of the Sea te va cuceri încă de la primul joc! Poți încerca și tu varianta demo de pe Cazino.ro, sau poți juca pe bani reali în cazinourile online pe care le găsești în lista noastră.

Captain Venture Review

Fără îndoială, Captain Venture Treasures of the Sea este un joc de pacanele online complex, cu multe bonusuri, rotiri gratuite și funcții care se activează când te aștepți mai puțin! Ne place că la fiecare câteva rotiri, se întâmplă ceva nou, fie că este vorba de scufundarea rolelor, re-spins sau cufere pline de comori. Funcția de Gamble este binevenită, mai ales că poți paria până la de 50x miza. Tema este una incredibilă, cu animații foarte bune, iar coloana sonoră și efectele speciale sunt foarte inspirate. Ne-ar fi plăcut ca jocul de pacanele online Captain Venture Treasures of the Sea să dispună de un RTP mai mare, iar câștigul de 2136x ni se pare destul de mic, având în vedere volatilitatea medie-ridicată a acestui slot.

Captain Venture FAQ

  • Acest joc are un RTP de 95,07% și o volatilitate medie-ridicată

  • Poți câstiga până la 2136,3x miza, în timpul rundei bonus cu rotiri gratuite, dacă găsești multiplicatorul potrivit

  • Poți declanșa fie o rundă de re-spin la combinația de ancore, fie la găsirea unei hărți de comori, sau o rundă cu până la 14 rotiri gratuite pentru minim 3 simboluri Scatter

  • Cazino.ro îți oferă o lista completă cu cazinouri online din România, unde poți încerca Captain Venture Treasures of the Sea pe bani reali.

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.07%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet50
⬇️ Min Bet0.1

Mai multe Pacanele Demo

To top