20 hot blast pacanele egt

20 Hot Blast

Ești gata de câștigurile explozive? 20 Hot Blast de la EGT este un joc de pacanele cu fructe care cu siguranță te va da pe spate! Chiar dacă prezentarea pare una simplistă, specifică unor sloturi online clasice, te asigurăm că te așteaptă multe surprize, dar și câștiguri dintre cele mai mari! 20 Hot Blast este un joc cu multe funcții, simboluri clasice, dar și caracteristici speciale. Jocul este practic o combinație de pacanele cu fructe și jocuri cu simboluri în cascadă, precum Sweet Bonanza. Încearcă și tu 20 Hot Blast și bucură-te de poturi magnifice!

Caracteristici 20 Hot Blast

20 Hot Blast este produs de EGT, companie de renume în domeniul jocurilor de pacanele cu fructe. Jocul are o volatilitate medie și un RTP de 95,87%, având 20 de linii fixe de câștig, dispuse pe 5 role și 3 rânduri. Printre simboluri regăsim clasicele fructe (prune, portocale, lămâi și cireșe), trei simboluri BAR, clopoței de aur dar și clasicii septari. De asemenea, în 20 Hot Blast găsim și sacii cu dolari, care țin loc de Scatter, precum și Bombele care se extind pe toată rola și joacă rolul de simboluri Wild. Oricând are loc o combinație câștigătoare, simbolurile explodează, lăsând loc să cadă alte simboluri, care pot forma la rândul lor combinații câștigătoare. După fiecare astfel de explozie, câștigurile se vor multiplică cu 1X, până la 10X. De asemenea, bombele care apar pe rolele 2,3 sau 4 substituie toate simbolurile de pe role, cu excepția Scatter. În plus, există și o funcție Gamble, dar și un Jackpot Progresiv, care îți poate aduce câștiguri colosale!

Rotiri Gratuite 20 Hot Blast

Cu toate că nu beneficiază de rotiri gratuite, cei care joacă 20 Hot Blast nu vor duce lipsa acestora, având în vedere combinațiile explosive de simboluri în cascadă. Încearcă versiunea 20 Hot Blast Demo și convinge-te singur de șansele ridicate de a atinge cote fabuloase la acest joc!

Mize și câștiguri 20 Hot Blast

La 20 Hot Blast, mizele variază de la 1 la 20, care se înmulțesc cu cele 20 de linii fixe de câștig. Față de alte jocuri de pacanele cu fructe, aici simbolul cel mai bine plătit este combinația de Scatter, cu 500x, urmat de septari, cu 150x. Avem apoi clopoțeii și cei 3 BAR, cu 12,5x, restul de două simboluri BAR având 7,5x, prunele și portocalele cu 3,75x iar cireșele și lămâile cu 2,5x. Nu uită însă de funcția multiplicator, care se activează și crește cu câte 1x ori de câte ori simbolurile explodează și sunt înlocuite de alte simboluri, până la 10x. Poți ajunge astfel la câștiguri uriașe, mai ales dacă în rundele finale găsești combinații de septari sau simboluri Scatter. De asemenea, poți folosi și funcția Gamble pentru dublarea câștigurilor, până la 35x miza.

20 Hot Blast Jackpot

Acest joc dispune de un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase. Jackpotul se poate activa aleatoriu după fiecare rotire, iar jucătorul intră într-o rundă bonus unde trebuie să ghicească 3 cărți din aceeași suită dintr-un total de 12. Atunci când jucătorul întoarce 3 cărți de același fel (Treflă, Caro, Cupă sau Pică) i se acordă Jackpotul aferent, afișat în partea de sus a ecranului de joc.

Pacanele cu fructe 20 Hot Blast

Cine nu își dorește să aibă parte de super-câștiguri într-un joc de pacanele cu fructe, simboluri în cascadă, Wild-uri extensibile și multiplicatori? Încearcă și tu versiunea 20 Hot Blast Demo, Hot & Cash demo sau joacă pe bani reali în cazinouri online legale din lista noastră!

20 Hot Blast Review

La prima vedere, 20 Hot Blast pare doar un alt joc de pacanele cu fructe din seria EGT. După câteva rotiri însă, ne-am convins că nu este cazul, și că avem de-a face cu un joc special, care face acum parte din lista cu sloturi preferate. Ne place mult stilul de simboluri în cascadă, a căror valoare se multiplică de fiecare dată, dar și Wild-urile care apar și ocupă întreagă rola, uneori chiar două sau trei role! Am jucat de câteva ori 20 Hot Blast, iar de fiecare dată am reușit să ne multiplicăm banii pe care îi aveam din start. Ne-ar fi plăcut totuși să avem o libertate mai mare de a ne alege mizele, precum și liniile de câștig.

20 Hot Blast FAQ

  • Acest joc de pacanele cu fructe are un RTP de 95,78%, puțin sub standardul de 96% din industrie.

  • Poți încerca varianta 20 Hot Blast Demo pe site-ul Cazino.ro, înainte de a juca pe bani reali.

  • Experții Cazino.ro îți stau la dispoziție pentru a-ți găsi cele mai bune oferte de rotiri gratuite 20 Hot Blast.

  • Acest joc de pacanele cu fructe abundă de funcții speciale precum simboluri în cascadă, multiplicatori, Wild-uri extensibile, Gamble și Jackpot Progresiv.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 12

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.87%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe, Pacanele EGT
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (Bomba)
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet400
⬇️ Min Bet20

Mai multe Pacanele Demo

To top
X