Joaca Lucky buzz gratis

Lucky Buzz

Desprinse parcă din desenele animate, insectele nu au fost nicicand mai amuzante și mai norocoase ca în jocul de pacanele online Lucky Buzz al celor de la EGT. 

Pe un fundal ce vestește primăvara, jocul se desfășoară pe 3×5 role de joc și are în prim plan insectele care sunt redate în mod haios. 

Cu 20 de linii de plata, castigurile mari sunt aduse de micile vietăți atât sub forma clasică a combinațiilor de simboluri identice cât și de runda rotirilor gratuite. Prezenta jackpotului progresiv dar și a funcției speciale gamble întregesc jocul și oferă șansa câștigurilor substanțiale.

Cum joc Lucky Buzz pacanele online?

Lucky Buzz slot face parte din seria de pacanele online EGT și este adaptat stilului modern, fiind optimizat jocului pe orice dispozitiv (telefon, tableta, laptop).

Cu 5 moduri de selecție a pariului, Lucky Buzz online poate fi jucat de oricine, mai ales ca modul de joc este unul foarte simplu. Decide pe ce dispozitiv vrei sa joci, deschide jocul și selectează miza. Apasă start/spin și vezi cum câștigurile își fac loc pe ecran.

Dacă vrei sa testezi jocul, aici poți încerca Lucky Buzz demo gratuit. Nu ai nevoie de cont și poți juca fără depunere. Dacă totuși decizi ca vrei sa ai parte de câstiguri reale, din lista propusă, selectează un cazino și micile creaturi nu vor înceta sa te surprindă!

Lucky Buzz mize, simboluri și câștiguri

Cu o volatilitate de nivel mediu și un RTP de 96.15%, câștigurile sunt generate mai des și sunt diferite ca valoare. Orice combinatie de 3 sau mai multe simboluri identice formează un castig, iar plata acestora se realizeaza de la stanga la dreapta, suma fiind multiplicată cu pariul de pe linia activa de joc.

Teama de insecte va trece instant, deoarece Lucky Buzz reușește să redea simbolurile utilizate într-un mod amuzant. La fiecare rotire ai șansa sa te delectezi cu tantarul degustător de vin, furnica și buburuza care se plimba cu masina, lacusta care servește cina și omida care mananca o frunză, dar și de simbolurile reprezentate de cărți redate în mod inedit pentru a se integra in decor.

Furnica, în combinatie de 5 simboluri identice, aduce castigurile cele mai mari de 50x miza la apariția sa pe role. Buburuza și lacusta o urmează cu o cotă de 25x miza, respectiv 12.5x miza, în timp ce omida și tantarul aduc castiguri de pana la 10x miza. Nici simbolurile reprezentate de cărțile de joc nu sunt rău cotate, acestea aducand castiguri care pot fi pariate in runda de dublaj.

Simbolul wild este reprezentat de o libelula și este un substituent pentru celelalte simboluri, excepție fiind simbolul scatter reprezentat de albina.

Bonus și rotiri gratuite Lucky Buzz

Runda bonus Lucky Buzz este reprezentata de rotiri gratuite care se declanșează la apariția a 3 simboluri scatter pe rolele de joc. Acesta îsi face aparitia doar pe rolele 2,3,4 și activează 3 rotiri gratuite. Dacă simbolul reprezentat de buburuza îsi face aparitia pe rola 1 în timpul rundei, atunci o rotire aditionala va fi adaugata seriei de rotiri.

Rotirile gratuite se joacă cu miza și numărul de linii selectate în momentul activarii pe un set alternativ de role.

Chiar dacă runda începe cu 3 rotiri, castigurile mari nu vor înceta sa te surprinda. Inca de la prima rotire gratuita, simbolul wild substituie toate elementele de pe rola 2, transformand toata rola de joc în wild, proces care continua cu fiecare rotire dacă nu sunt rotiri adiționale adaugate jocului. Astfel, la sfarsitul celor 3 rotiri gratuite, rolele 2,3 și 4 vor fi un wild colosal care aduce castiguri substantiale.

Cu putin noroc, poți acumula castiguri mult mai mari, daca risti suma in runda de dublaj. Utilizand functia gamble, poți dubla sau poți pierde castigul.

Joacă Lucky Buzz demo gratuit și vezi dacă norocul iti surade în runda de risc!

Jackpot Lucky Buzz

Lucky Buzz oferă șansa de a câștiga jackpotul de tip progresiv caracteristic jocurilor de pacanele EGT. Acesta este vizibil pe ecranul de joc și este împărțit în 4 nivele. Fiecare jackpot este reprezentat printr-un simbol specific cartilor de joc, iar suma lor crește pe măsură ce se efectuează rotiri. 

Indiferent ca alegi sa joci pe miză mică sau mare, jackpotul se poate activa în timpul jocului de baza. 

În momentul în care jackpotul se declanșează, jocul de baza se oprește și dintr-o serie de 12 cărți afișate cu fata în jos va trebui sa alegi 3 cărți cu simbol identic. Simbolul dezvăluit va indica suma jackpotului câștigat. 

Cum jackpotul se declanseaza aleatoriu, nu este nevoie sa faci nimic deosebit. Trebuie doar sa joci și șansele de activare vor crește cu fiecare rotire efectuata!

Lucky Buzz slot review

Lucky Buzz este un slot online cu un mod simplu de joc care iti va infrange teama de insecte de îndată ce îsi fac aparitia pe ecranul de joc.

La prima impresie, grafica poate fi ușor asociată cu cea a jocului online Chicago, un slot în care simbolurile sunt caricaturizate și ofera câstiguri surprinzătoare. Coloana sonoră este în ton cu simbolurile amuzante și face jocul mult mai distractiv.

Ar fi fost plăcut să vedem mai multe funcții speciale în timpul jocului de baza, dar trebuie sa ne mulțumim cu simbolurile haioase care sunt bine raportate la câștigurile generate.

Desi sunt mici, insectele aduc castiguri mari care pot fi pariate in runda de dublaj, iar rotirile gratuite fac jocul mult mai interesant datorită simbolulul wild expansibil pe role. Sa nu uitam de jackpotul progresiv care face din Lucky Buzz un joc numai bun de încercat.

Descoperă lumea animata a insectelor redata în stilul EGT, joacă și lasă un comentariu cu părerea ta referitoare la joc.

Q&A Lucky Buzz

  • Dacă suma castigata este mai mica sau egala cu 35x miza atunci aceasta poate fi pariata în runda de dublaj, utilizand functia gamble.

  • Lucky Buzz are 20 de linii de câștig și se desfășoară pe 3×5 role de joc

  • Da, alături de alte pacanele gratis, Lucky Buzz demo gratuit este optimizat jocului pe telefon.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.15%
⚡VolatilitateMică-Medie

Mai multe Pacanele Demo

To top