Slingo Sweet Bonanza

Slingo Sweet Bonanza

Ce se întâmpla când jocul de păcănele este combinat cu jocul de bingo? Se striga Slingo!

Cel mai ingenios joc de slot-bingo, Slingo Sweet Bonanza este lansat de Gaming Realms/Slingo Originals, care se focuseaza pe unicitatea conceptului Slingo.

Combinatia slotului Sweet Bonanza cu jocul popular de bingo da o perspectiva inovatoare de joc, care ajunge să-ți placă pe măsură ce efectuezi cât mai multe rotiri.

Pe un ecran de joc cu 5×5 role și o linie aditionala, sunt afișate numere care sunt marcate la fiecare rotire dacă sunt numere identice pe rola aditionala și pe ecranul de joc,  pentru ca în final sa fie eliminate prin formarea liniilor aducătoare de castig. Se pot forma pana la 12 linii de câștig care aduc un câștig maxim de 1600x miza. 

Joacă și aduna cat mai multe linii Slingo pentru a te bucura de premii pe masura!

Cum joc Slingo Sweet Bonanza?

Tehnica îmbina jocul de bingo cu cel de slot, astfel ca pentru a juca Slingo, trebuie sa selectezi miza cu care vrei sa joci și să apeși butonul start pentru a porni o serie de 10 rotiri.

Dacă ești expert în astfel de jocuri, alege din lista propusă un cazino și da start Slingo!

Dacă însă experiența lipsește, atunci este necesar sa joci Slingo Sweet Bonanza demo pentru a te familiariza cu acest concept.

Caracteristici Slingo Sweet Bonanza 

Opțiunea de selecție a mizei, rata de plata de 96.45% și o volatilitate medie garantează satisfacția câștigului în orice moment al jocului.

Jocul are o interfața de joc de 5×5 role pe care sunt afișate 25 de numere. Cuprinse între 1 și 90, acestea sunt alese și plasate în mod aleatoriu pe ecranul de joc. La fiecare rotire are loc marcarea cifrelor de pe interfata de joc, dacă sunt numere identice pe rola aditionala și pe ecranul de joc,  pentru ca în final sa fie eliminate prin formarea liniilor care formează un castig. Liniile se formează pe orizontală, verticala și diagonala și sunt in numar de 12 la full house.

Pe linia suplimentară își fac apariția simboluri precum Wild, super Wild, free spins, X, bonus pentru a mări șansele câștigului. 

Simbolul Wild oferă ocazia de a marca un număr de pe rola indicată, în timp ce super Wild oferă posibilitatea de a marca un număr de pe orice rola. Simbolul X nu oferă nici o opțiune, în timp ce simbolul free spin va adăuga o rotire extra jocului de baza.

Pe ecranul jocului vei putea observa o coloana împărțită pe mai multe niveluri. Cel mai mic nivel este dat de 1 Slingo, iar pe masura ce vei înainta vei observa ca fiecare nivel aduce și un premiu. Premiile încep de la nivelul 4, care pana la nivelul 7 aduc premii ce constau în bani de la 1x pana la 25x miza, iar de la nivelul 8 pana la nivelul maxim reprezentat de full house premiile sunt date de runde bonus cu 2 sau 4 alegeri însoțite de multiplicatori x2 sau x4.

Iar ca jocul sa fie mai complex, exista și opțiunea de a cumpara un maxim de 40 de rotiri adiționale pentru o suma care crește cu fiecare rotire cumpărată.

Alege strategia corecta, marchează numerele pentru a obține maxim de Slingo și intra în runda bonus pentru a te bucura de câștiguri!

Bonus și Rotiri gratuite Slingo 

În timpul jocului, dacă apare simbolul free spin, atunci o rotire adiționale este adăugată setului inițial de 10. Cu cât apar mai multe simboluri, cu atât va crește numărul de rotiri adăugate.

Runda bonus alege bomba poate fi activata în jocul principal, prin apariția pe linia  suplimentară a simbolului bonus: 3 simboluri bonus vor activa 2 alegeri, 4 simboluri vor activa 4 alegeri cu multiplicator x2, iar 5 simboluri vor activa 4 alegeri cu multiplicator x4.

Dacă ajungi sa completezi minim nivelul 8 Slingo, atunci vei avea ocazia sa joci runda bonus din nou. Frumos colorata, aceasta aduce multiplicatori la fiecare alegere pe care o efectuezi și mărește suma câștigată. După ce runda se termina, un nou ecran este afișat unde va trebui sa găsești o acadea pentru ca runda Bonus sa intre din nou in prim plan. Dacă nu găsești simbolul acadea, atunci runda se termina și castigurile sunt adăugate contului. Jocul se reia de la început, cu o serie de 10 rotiri.

Slingo Sweet Bonanza review

Sweet Bonanza combinat cu bingo aduce inovație, iar simbolurile se adaptează minunat. Tema dulce a jocului Sweet Bonanza este proiectată impecabil în jocul hibrid, alianta Pragmatic Play – Slingo Original avand un mare potențial în crearea de noi jocuri Slingo.

În funcție de strategia aleasă la apariția simbolurilor wild și extra wild pe linia suplimentara de joc, poti ajunge in runda bonus, asta dacă nu se intampla sa fie activata chiar din jocul de baza prin apariția a 3 sau mai multe simboluri „bomba multicolora”.

Fiind doar 10 rotiri la fiecare runda, jocul se bazează foarte mult pe cumpararea rotirilor aditionale pentru a declansa runda bonus, ceea ce ar putea fi un minus al jocului, dar faptul ca runda poate fi redeclansata compenseaza acest minus.

Indiferent ca alegi Sweet Bonanza sau Slingo Sweet Bonanza, castigurile și distracția te vor surprinde de fiecare data!

Q&A Slingo Sweet Bonanza

  • Slingo Sweet Bonanza este un joc de noroc care combina slotul Sweet Bonanza cu jocul de bingo

  • Slingo Sweet Bonanza are RTP de 96.45%

  • Câștigul maxim Slingo Sweet Bonanza poate ajunge pana la 1600x miza

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 5 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Gaming Realms

Mai multe Pacanele Demo

Blackjack
Pragmatic Play

American Blackjack

Legion x demo
NoLimit

Legion X

Fire Hot 5 demo
Pragmatic Play

Fire Hot 5

To top