27 Eternal Hot demo

27 Eternal Hot

Producătorul Amusnet a combinat elementele clasice cu cele moderne și a dat naștere unui super slot, 27 Eternal Hot online! Deși la prima vedere este posibil să nu te impresioneze așa tare, nu te lăsa păcălit de structura sa simplă. Jocul ascunde o mulțime de funcții speciale, printre care se numără simbolul Wild, Scatter, Roata Misterioasă, rotiri gratuite și asta nu este tot! 

În articolul de astăzi vei descoperi toate caracteristicile speciale întâlnite în jocul de pacanele 27 Eternal Hot online și îți vom spune cât de bine plătește, dar și cât de des. Citește în continuare mai multe despre acest slot clasic cu fructe, produs de unul dintre cei mai iubiți producători de pacanele online! După aceea, poți încerca 27 Eternal Hot gratis pe Cazino.ro, fără nicio depunere!

Caracteristici 27 Eternal Hot online

Unul dintre elementele clasice din 27 Eternal Hot online este structura. Vei rămâne chiar uimit că un joc format doar pe 3 role și 3 rânduri poate ascunde atât de multe caracteristici speciale. Dar chiar așa este! Liniile de plată sunt în număr de 27 și după cum probabil ți-ai dat seama, de aici este inspirat și numele slotului. Simbolurile care pot forma combinații câștigătoare pe rolele de joc sunt următoarele: șeptari, clopoței, pere, struguri, pepeni, prune, portocale, lămâi și cireșe. Desigur, nu uităm și de simbolurile speciale, care îți vor face drumul spre câștiguri să fie mult mai ușor: Wild și Scatter. 

RTP-ul jocului, de 96,37%, încadrează 27 Eternal Hot online în categoria de pacanele profitabile. Așadar, acesta este un alt avantaj pentru care nu trebuie să ratezi acest joc produs de furnizorul Amusnet. O altă caracteristică foarte importantă este și volatilitatea medie, care te asigură că jocul plătește destul de des. Aici nu trebuie să aștepți așa mult după câștiguri, cum se întâmplă în cazul unor sloturi cu volatilitate mare, de exemplu.

Rotiri gratuite 27 Eternal Hot 

Una dintre cele mai importante funcții din joc este cea de rotiri gratuite. În jocul de pacanele 27 Eternal Hot, aceasta este activată într-un mod diferit, mai exact prin Roata Misterioasă. Dacă aceasta se oprește în dreptul rundelor bonus, poți primi 10, 15 sau 20 rotiri gratis. Oare te întrebi și cum primești bonusul Roata Misterioasă, așa că îți vom da mai multe detalii în cele ce urmează!

Ai nevoie de 3 simboluri Mystery Wheel, plasate oriunde pe ecran pentru a activa această funcție specială. Roata este împărțită în 8 secțiuni: 4 dintre ele îți oferă multiplicator de la 30x până la 100x, iar celelalte 4 te premiază cu rotiri gratuite, așa cum ți-am spus mai devreme. 

Jackpot 27 Eternal Hot 

Tot în 27 Eternal Hot online întâlnim și funcția de Jackpot progresiv pe 4 niveluri. Fiecare nivel este reprezentat de o suită de cărți, după cum urmează:

 • Trefla: nivelul cel mai de jos;
 • Rombul: nivelul 2;
 • Inima roșie: nivelul 3;
 • Inima neagră: cel mai înalt nivel;

Poți câștiga oricare dintre nivelurile acestea, după ce funcția de Jackpot a fost activată în mod aleatoriu. Aceasta poate începe oricând după ce jocul s-a terminat și câștigurile au fost colectate. Scopul tău este să găsești 3 cărți identice din cele care sunt întoarse cu fața în jos. Simbolul aflat pe cărțile respective va fi și cel care stabilește nivelul obținut. Pariurile de calificare încep de la 5 credite EGT și au o limită de 2000000 credite EGT. 

Pacanele cu dublaj 27 Eternal Hot

Aceasta este cunoscută și sub denumirea de funcție de dublaj, tocmai pentru că îți poate dubla câștigurile. Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul ,,Gamble” și să ghicești culoarea cărții aflate pe masă. Cartea poate fi roșie sau neagră. Dacă ai răspuns corect, suma îți va fi dublată, dar dacă nu, vei pierde banii pe care i-ai pariat la 27 Eternal Hot online.

Mize, simboluri și câștiguri 27 Eternal Hot

Este foarte ușor să alegi miza dorită la 27 Eternal Hot. Trebuie doar să apeși pe unul dintre pariurile prestabilite, aflate în partea de jos a ecranului. Miza minimă la acest joc poate fi de 10 credite EGT, iar cea maximă de 200 credite EGT. Acum hai să îți spunem și cât plătește fiecare simbol de pe ecranul de joc!

 • Simbolul Wild (tifoiul): până la 50x din pariul total;
 • Șeptarul și clopoțeii: până la 30x din pariul total;
 • Perele și strugurii: până la 10x din pariul total;
 • Pepenii și prunele: până la 4x din pariul total;
 • Portocalele, lămâile și cireșele: până la 2x din pariul total;

Trebuie să mai știi că simbolul Wild, adică trifoiul norocos, poate înlocui orice simbol de pe grilă.

27 Eternal Hot slot review

Dacă îți dorești un joc în care elementele clasice se îmbină perfect cu funcțiile speciale, 27 Eternal Hot online este alegerea perfectă! Amusnet ne-a obișnuit deja cu jocurile sale de calitate și nici de data aceasta nu dezamăgește. Deși la prima vedere nu pare că ascunde multe caracteristici deosebite, odată ce începi să joci acest slot, vei rămâne uimit. 

27 Eternal Hot te așteaptă cu simbolul Wild, Scatter, Jackpot progresiv, funcția Gamble și chiar cu o Roată Misterioasă, care poate ascunde rotiri gratuite sau multiplicatori. Dacă aceste caracteristici încă nu te-au convins, îți mai amintim și RTP-ul mare, care demonstrează cât de profitabil poate fi jocul. Încearcă și tu varianta gratis la noi pe site, fără înregistrare!

Q&A 27 Eternal Hot 

 • Poți juca pacanele 27 Eternal Hot pe următoarele mize: 10 EGT, 20 EGT, 50 EGT, 100 EGT, 200 EGT.

 • În acest joc de pacanele Amusnet vei găsi simbolul Scatter, Wild, bonus Roata Misterioasă, rotiri gratuite, multiplicator, Jackpot progresiv și funcția Gamble.

 • Da. Poți încerca jocul atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivul mobil.

 • Jocul 27 Eternal Hot online are o structură extrem de simplă, de 3×3 role și 27 linii de plată

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.37%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii27 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role3
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top