Volcano Wealth EGT

Volcano Wealth

Cu o tematică aparte, Volcano Wealth de la EGT este un joc de pacanele cu multe particularități interesante. Pentru început, jocul se desfășoară pe 100 de linii de câștig, precum 100 Super Hot. De asemenea, există și o rundă bonus în care jucătorul poate câstiga 10, 20 sau chiar 50 de rotiri gratuite! Mai mult, în jocul standard avem și un simbol Wild expandabil, o funcție Gamble, precum și un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase. De asemenea, tematica jocului este unică, amintind însă de alte sloturi online de la EGT precum Amazing Amazonia sau Orient Story.

Caracteristici Volcano Wealth

Acest joc de pacanele EGT are 100 de linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role și 4 rânduri. Volcano Wealth vine cu un RTP teoretic de 94,24% și are o volatilitate medie. Jocul are un element Wild, Vulcanul, care atunci când formează combinații câștigătoare, se extinde pe întreaga rolă, ducând la și mai multe combinații posibile. Întâlnim și un simbol Scatter (copacul), a cărui prezența în număr de 3 sau mai mult inițiază o rundă bonus cu 10, 20 sau 50 de rotiri gratuite. De asemenea, avem și un zeu al vulcanului, o zeiță, două animale sacre, o floare rară, precum și simbolurile cărților de joc de la A la 10. La fiecare câștig mai mic sau egal cu 35x miza, jucătorul poate folosi funcția Gamble pentru dublarea acestuia, sau poate activa aleatoriu un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, caracteristic jocurilor de pacanele EGT.

Rotiri Gratuite Volcano Wealth

Atunci când apar 3, 4 sau 5 simboluri Scatter pe role, se declanșează o rundă cu 10, 20, respectiv 50 de rotiri gratuite. Pe parcursul rundei, pot fi câștigate rotiri adiționale atunci când jucătorul găsește alte minim 3 simboluri Scatter.

Mize și câștiguri Volcano Wealth

În acest joc, mizele variază de la 50 până la 1000, fiind apoi împărțite la cele 100 de linii de câștig. Cel mai valoros simbol este copacul sacru Scatter, cu 1000x pentru o combinație de 5 oriunde pe role, urmat de combinația de 5 elemente Wild pe o linie de câștig, cu 100x. Zeul îți va aduce 40x iar zeița 30x, cele două animale sacre 20x, pe când floarea se plătește cu 10x pentru o combinație de 5. Atât cărțile mari, cât și cele mici se plătesc cu 3x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig.

Jackpot Volcano Wealth

După fiecare rotire, indiferent dacă este câștigătoare sau nu, există șansa de a se declanșa un Jackpot Cards cu cărți misterioase. Jucătorul trebuie să selecteze dintr-un cadru de 12 cărți întoarse cu fața în jos, până când găsește 3 care aparțîn aceleiași suite. În acest moment, jucătorul câștigă Jackpotul corespunzător suitei, a cărei valoare este mereu afișată în partea de sus a ecranului, runda se încheie, iar Jackpotul respectiv se resetează.

Pacanele online Volcano Wealth

Cu o temă unică, multiple linii de joc și multe funcții bonus, Volcano Wealth este ideal pentru cei care doresc să simtă febra câștigurilor. Poți încerca oricând versiunea gratuită Volcano Wealth Demo de pe site-ul nostru, sau poți juca pe bani reali în cazinourile pe care ți le recomandăm.

Volcano Wealth Review

La prima vedere, jocul pare unul destul de simplu, însă ascunde mult mai multe detalii. În testul nostru, după doar 3 rotiri, am nimerit un ecran aproape plin cu zei, dar și un element Wild, care s-a expandat pe toată rola și a dus la câștiguri de 210x. Să fim sinceri, nu ne așteptam la așa câștiguri mari, însă dacă ținem cont de cele 100 de linii de câștig, chiar și câteva elemente prezente ne pot aduce poturi uriașe. Ne-ar fi plăcut să vedem mai multe funcții interesante în timpul rundei bonus, iar RTP-ul este destul de scăzut pentru un joc de la EGT.

Volcano Wealth FAQ

  • Pe Cazino.ro poti încerca gratuit versiunea Volcano Wealth Demo, cu un număr nelimitat de credite fictive.

  • Jocul de pacanele EGT Volcano Wealth are 100 de linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role și 4 rânduri.

  • Potul maxim la Volcano Wealth este de 1000x miza, pentru combinația de 5 simboluri Scatter oriunde pe ecranul de joc.

  • Volcano Wealth a fost realizat de compania EGT (Euro Games Technology), apărând în cazinourile online in 2019.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.9 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP94.24%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele EGT, Pacanele online
📈 Linii100 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet1000
⬇️ Min Bet50

Mai multe Pacanele Demo

To top