Orient story - pacanele egt

Orient Story

EGT a creat, cu doar câteva luni în urmă, un joc de pacanele senzațional, cu o tematică inspirată din 1001 de nopți. Astfel, în acest slot, lampa fermecată îți va îndeplini orice dorința, inclusiv găsirea comorilor nemaivăzute din pesterea lui Ali-Baba. Cu un câștig potențial maxim de 7500x, dar și multe bonusuri și funcții unice, Orient Story este un joc de pacanele care promite să te distreze ore în șir, oferind câștiguri demne de un prinț arab. Încearcă și alte sloturi tematice de la EGT, precum Alexander II sau Age of Troy.

Caracteristici Orient Story

Acest joc de pacanele online are un RTP teoretic de 96,35% și o volatilitate scăzută, ceea ce este puțin surprinzător pentru un slot cu un câștig potențial atât de ridicat. Orient Story se desfășoară pe 5 role și 3 rânduri, având 15 linii de câștig fixe, în ambele sensuri (Bothways). Acest lucru înseamnă că se consideră valabile atât combinațiile de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. De asemenea, vei observa că există o bară cu elemente deasupra rolelor, care afișează diverse simboluri la fiecare rotire. În jocul standard, acestea apar doar pe rolele 1, 3 și 5, iar când găseșți o lampă fermecată, care joacă și rol de Wild, câștigi automat ce este afișat pe coloana pe care a apărut lampa. Poți câstiga fie un premiu direct în credite, fie un număr aleatoriu de rotiri gratuite, fie un simbol expandabil 3×3, care va acoperi rolele din mijloc, după care se activează încă o rotire gratuită. În cazul în care se declanșează o rundă bonus de rotiri, se deblochează și simbolurile de deasupra rolelor 2 și 4. Printre simboluri regăsim elemente din 1001 de Nopți, precum covorul magic (Scatter), un palat, care joacă și rol de Wild, un djinn, un sultan, un prinț și o prințesă. De asemenea, avem și simbolurile cărților, de la K la J.

Rotiri Gratuite Orient Story

Runda bonus cu rotiri gratuite se activează atunci când găsești o lampă fermecată pe o rolă care conține deasupra simbolul pentru rotiri gratuite. Poți câstiga 5, 7 sau 9 rotiri, iar simbolurile de deasupra rolelor 2 și 4 se deblochează. În timpul rundei bonus, dacă ai norocul să găsești o lampă fermecată pe o rola care are deasupra un simbol expandabil, se activează o funcție cu 3 re-spins și simbolul expandat 3×3. De asemenea, în timpul rundei bonus, poți găsi și extra-rotiri sau premii instant.

Mize și câștiguri Orient Story

Mizele urmează formatul clasic EGT, începând de la 1 până la 20, care se înmulțesc cu liniile de câștig. Combinațiile se calculează atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga, însă combinațiile de câte 5 elemente se plătesc o singură dată. Cel mai valoros simbol este palatul sultanului, care îți va aduce 3000x, urmat de covorul magic cu 1500x. Cu toate acestea, cea mai valoroasă combinație este cea de sultani sau de djinni pe tot ecranul, cu 7500x. Prințul și prințesa se plătesc cu 200x pentru o combinație de 5, iar cărțile de joc cu 100x. Există și o funcție gamble, care îți poate dubla câștigurile până la 35x miza totală, dar și un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase.

Ce Jackpot are Orient Story?

În afară de poturile instante sau de funcția Hold&Spin cu simboluri expandabile, Orient Story prezintă și un Jackpot Progresiv Mystery Cards, care se poate activa aleatoriu la orice rotire. Atunci când se declanșează, apare un ecran cu 12 cărți, pe care jucătorul le poate întoarce pentru a vedea suita. Atunci când jucătorul găsește 3 cărți care aparțin aceleiași suite, acesta va câstiga bonusul aferent suitei (Treflă, Caro, Cupă sau Pică), afișat în partea de sus a ecranului de joc.

Pacanele online Orient Story

Atunci când cauți o alternativă de la clasicele pacanele cu fructe, nu ezita să încerci Orient Story! Cu o multitudine de funcții bonus, Jackpoturi și rotiri gratuite, acest joc inspirat din povestirile cu Alladin și Ali-Baba te va ține ocupat ore în șir. Convinge-te încercând versiunea Orient Story Demo de pe site-ul Cazino.ro, înainte de a juca pe bani reali în cazinourile online din lista pe care ți-o punem la dispoziție.

Orient Story Review

Acest joc vine cu șanse ridicate de câștig, grație volatilității scăzute, dar și a RTP-ului peste medie. În cazul nostru, după aproximativ 30 de rotiri, aveam deja de 4 ori mai multe credite decât cele inițiale. Lampa fermecată aterizează pe role destul de des, aducând mereu un bonus consistent, fie că este vorba de rotiri gratuite sau de poturi instante. Ne place grafica, dar și coloana sonoră și animațiile, care la sunt la zi. Ne-ar fi plăcut să vedem o funcție Gamble avansată, sau care să ne permită să ne dublăm câștigurile peste 35x miza.

Orient Story FAQ

  • Intră pe Cazino.ro unde te poți juca nelimitat versiunea Orient Story Demo cu credite fictive.

  • Orient Story are 15 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 3 rânduri, care funcționează în ambele sensuri.

  • Acest joc are un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, care se poate activa aleatoriu la fiecare rotire.

  • Da, poți juca Orient Story într-unul din cazinourile online din lista de recomandări Cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.35%
⚡VolatilitateMică
🃏 Tip jocPacanele EGT, Pacanele online
📈 Linii15 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet300
⬇️ Min Bet15

Mai multe Pacanele Demo

To top