Dropem pacanele

Drop’em

Drop’em este un joc de pacanele online cu tematică artistică de stradă, dezvoltat și oferit de către celebrul provider Hacksaw Gaming. Jocul se desfășoară pe un tablou 5×6 role de joc și are 7776 linii posibile de plata. În cadrul jocului există o funcție bonus ce poate fi cumpărată sau câștigată, dar și alte funcții speciale.

Chiar dacă vorbim despre un slot nou lansat de mai puțin de un an, Drop’em a devenit deja foarte popular, la fel ca majoritatea jocurilor acestui provider. Există anumite valențe în cadrul jocului, cum ar fi simbolurile sau ecranul de joc care ne duc cu gândul la celebrul slot Stack’em, dar și multe alte caracteristici speciale distincte.

Câștigul maxim posibil este unul bun, de până la 10.000x miza pariată, dar nu este cel mai mare în comparație cu alte jocuri din aceeași categorie. Dacă ești un iubitor de sloturi pline de adrenalină și care oferă șanse de câștig mari, atunci acest joc este pentru tine. Joacă și câștigă și tu!

Cum joc Drop’em pacanele online?

Nimic nu poate fi mai simplu decât să joci Dropem pacanele online. Intră în contul de cazino sau deschide-ți unul dacă nu ai, caută secțiunea “Sloturi”, mergi la jocurile oferite de Hacksaw și selectează Drop’em. Citește cu atenție regulile jocului, deoarece sunt complexe și nu vrei să ratezi nici o caracteristică specială.

Dacă nu ai cont la cazino, nu vrei să îți faci sau cazinoul tău nu oferă acest joc, mai ai încă o modalitate la dispoziție prin care să îl joci. Intră pe o platforma care oferă pacanele gratis și joacă Drop’em demo. Nu trebuie să îți faci cont și nici nu trebuie să depui bani, doar să te bucuri de adrenalină și să joci.

Drop’em mize, simboluri și câștiguri

Drop’em online este un joc cu un nivel de volatilitate ridicat și un RTP de 96.21%. În cadrul jocului există două funcții bonus care pot fi câștigate sau cumpărate. Pe lângă acestea există și 3 funcții speciale ce presupun creșterea mizei, dar care oferă șanse de câștig mult mai mari sau posibilitatea de a primi scattere mult mai crescută.

Simbolurile sunt unice, pline de viață și cu o grafică foarte bine dezvoltată. Cele de bază sunt reprezentate de către clasicele simboluri 10–A, iar cele speciale sunt: o frunză, o pasăre, un craniu, un șarpe, un fulger și un simbol wild. Pe lângă acestea se adaugă simbolurile “Drop”, “Free Spins” și “Upgrade”.

Câștigurile în jocul de bază sunt destul de mici și apar atunci când ecran există cel puțin 3 simboluri identice, pe role consecutive. Pe de altă parte, în funcția bonus câștigurile sunt mult mai mari și pot ajunge până la 10.000x miza pariată.

Bonus și rotiri gratuite Drop’em

Funcția bonus în cadrul jocului de pacanele Drop’em online poate fi câștigată atunci când pe ecran apar cel puțin 4 scattere, ceea ce îți oferă 10 rotiri gratuite. Fiecare simbol “Free Spins” care apare în timpul bonusului oferă între 1-3 rotiri gratuite suplimentare și activează și funcția “Upgrade”. Dacă reușești să obții 5 scattere, în funcția bonus singurul simbol de tip “Drop” rămâne wildul.

Pe de altă parte, funcția bonus poate fi și cumpărată, în două moduri: pentru 100x miza, ceea ce îți oferă un bonus care include toate simbolurile de plată sau pentru 200x miza, ceea ce îți oferă un bonus care include doar simbolurile de plată de valoare mare. 

În timpul jocului pot apărea mai multe situații care să conducă la câștig. Una dintre cele care plătește cel mai bine este funcția “Drop” reprezentată prin simboluri cu o săgeată în jos. Toate căsuțele de sub săgeată vor fi eliberate pe acea rolă, iar săgeata coboară până jos. Căsuțele rămase libere sus vor fi umplute cu același simbol peste tot, ales în mod aleatoriu.

Drop’em slot review

La fel ca și în cazul celorlalte jocuri dezvoltate de către Hacksaw Gaming, și jocul de pacanele Drop’em este o mare reușită. Jocul are o coloană sonoră vibrantă și o grafică excepțională, care ridică nivelul de adrenalina la cote maxime. Pe lângă toate acestea, câștigul maxim de 10.000x miza pariată este unul foarte atrăgător.

Toate jocurile care au un număr mare de funcții speciale te ajută să rămâi mereu conectat și să nu te plictisești. Nu știi niciodată ce îți aduce următoarea rotire și ce câștiguri fabuloase poți să înregistrezi. Joacă și tu Drop’em pacanele online împreună cu prietenii tai doar la cazinourile online.

Q&A Drop’em

  • Jocul de pacanele Drop’em oferă un RTP de 96.21% și are un nivel de volatilitate crescut.

  • Poți juca demo Drop’em gratuit pe cazino.ro, în secțiunea pacanele.

  • La jocul de pacanele Drop’em poți cumpăra două tipuri de bonus: unul normal pentru 100x miza și unul premium pentru 200x miza pariată.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Hacksaw
💸 RTP96.21%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii7776
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X