Cubes 2 pacanele demo

Cubes 2

Dacă și tu ai încercat cel puțin o dată să rezolvi un cub Rubik, sigur te vei descurca să te joci și Cubes 2 de la Hacksaw Gaming! Producătorul a creat o variantă îmbunătățită a primului slot Cubes, care are mai multe funcții speciale și un potențial de câștig mai mare. 

Acesta este un joc de tip cluster, deci scopul este să aduni grupuri cât mai mari de simboluri de aceeași culoare pe grila de joc. Muzica de pe fundal reușește să contribuie la atmosfera din Cubes 2 demo și fiind relaxantă, îți garantează o experiență de joc plăcută. Încearcă acum varianta gratis pe Cazino.ro, fără să te înregistrezi și fără să faci nicio depunere!

Caracteristici Cubes 2 online

Cubes 2 online are o structură de 5 role x 5 rânduri în jocul de bază, dar se poate extinde până la 11×11. Nu există un număr fix de linii de plată, sistemul fiind de tip cluster, iar maximul pe care îl poți obține din grupurile de simboluri câștigătoare este de 10,500 x din pariul inițial. Scopul este să conectezi cel puțin 5 simboluri de aceeași culoare, oriunde pe grila de joc. Spre deosebire de jocurile clasice, sloturile cluster îți oferă mai multă libertate, deci mai multe opțiuni de câștig. Descoperă în continuare care este rata de plată la jocul de pacanele Cubes 2 online, dar și ce grad de volatilitate are.

RTP-ul jocului este de 96,33%, ceea ce face ca slotul Cubes 2 să fie unul dintre cele mai profitabile sloturi de la Hacksaw Gaming. Totuși, ține cont și volatilitatea sa ridicată, care te poate face să aștepți mai mult până la câștiguri. Dacă nu vrei să riști sume reale din balanța ta, încearcă oricând Cubes 2 gratis! În acest fel te familiarizezi cu funcțiile jocului și cel mai important, îți păstrezi în siguranță banii din cont.

Bonus și rotiri gratuite Cubes 2 online

Hacksaw ne-a obișnuit cu sloturile sale, care sunt întotdeauna pline de funcții speciale. Una dintre primele caracteristici de acest tip pe care le întâlnim la Cubes 2 demo este cea de rotiri gratuite. 

Funcția se activează la 5 sau mai multe combinații cluster câștigătoare, dar în culori diferite. Dacă ai aceste combinații pe grila de joc, primești 5 rotiri gratuite și intri în modul de runde bonus. Alege cuburi misterioase până obții o culoare, care se va lipi de ecran până la finalul rundei de rotiri. Înainte de a obține culoarea, poți să mai obții și alte spinuri gratis, dar nu mai mult de 12. 

În timpul rundelor bonus, dimensiunea grilei de joc nu scade și câștigurile extra vor fi acordate imediat ce depășești un anumit număr de cuburi. Iată cât îți pot crește cuburile valoarea câștigurilor, în funcție de numărul lor:

 • Cluster de 50 cuburi – 500x pariul inițial;
 • Cluster de 70 cuburi – 2500x pariul inițial,
 • Cluster de 90 cuburi – 7000x pariul inițial;

Rotiri gratuite multicolore 

Credeai că asta a fost tot cu rotirile gratuite Cubes 2? Ei bine, nu! Mai avem o surpriză pentru tine. Poți activa funcția de runde bonus și dacă după primul spin, toate cele 4 simboluri multiplicator din colțuri au aceeași culoare.

Poți primi între 5 și 10 rotiri gratuite și intri în modul de rotiri gratuite multicolore. Alege cuburi misterioase până când obții numărul de rotiri gratuite. De asemenea, toate culorile pe care le colectezi în această rundă vor deveni ,,simboluri lipicioase”. Numărul maxim de runde bonus pe care îl poți primi în modul acesta este de 10, iar câștigul maxim de 7,500x din pariul inițial.

Muliplicator 

Fiecare colț de pe grila de joc inițială, cea de 5×5, va conține un ,,X”, care joacă rolul de multiplicator în Cubes 2 gratis. Dacă unul dintre aceste cuburi va contribui la formarea unui grup de simboluri câștigătoare, X-ul va primi valoarea numărului de cuburi din grupul câștigător. Astfel, câștigul final va fi multiplicat cu numărul respectiv.

Mize, simboluri și câștiguri Cubes 2

Miza minimă pe care poți juca Cubes 2 este de 0.2 credite, iar cea maximă de 100 credite. Poți juca fie pe bani reali, fie pe sume virtuale în versiunea Cubes 2 gratis. Oricum ar fi, cuburile de pe grilă vor avea aceeași valoare. Hai să îți arătăm cât poate valora fiecare cub în parte, dacă joci pe 2 credite:

 • Cubul galben – până la 80 credite pentru 25+ simboluri;
 • Cubul turcoaz – până la 80 credite pentru 25+ simboluri;
 • Cubul roșu – până la 80 credite pentru 25+ simboluri;
 • Cubul verde – până la 80 credite pentru 25+ simboluri;
 • Cubul roz – până la 80 credite pentru 25+ simboluri;
 • Cubul mov – până la 80 credite pentru 25+ simboluri;

După cum vezi, cuburile au aceeași valoare, spre deosebire de alte jocuri în care fiecare simbol valora diferit. Așadar, câștigurile vor fi la fel indiferent de culoarea cuburilor din cluster!

Cubes 2 slot review 

Dacă vrei să testezi un slot cu adevărat unic, care să nu semene cu nimic din ce ai mai încercat, Cubes 2 demo este alegerea perfectă! Față de prima variantă produsă de Hacksaw Gaming, aceasta are o grafică mai impresionantă și cel mai important, mai multe moduri de câștig.

Cuburile care valorează la fel, indiferent de culoarea lor, reușesc să îți facă misiunea mai simplă. Astfel, nu trebuie să urmărești doar simboluri de o anumită culoare pe grila de joc. Testează acum Cubes 2 gratis la noi pe site și te vei distra pe cinste, fără să cheltui sume reale din contul tău! Dacă ti-a plăcut acest joc, atunci nu ezita să încerci și Stunning Cube sau Mega Cube.

Q&A Cubes 2 

 • Miza minimă este de 0,2 credite, iar cea maximă de 100.

 • Structura jocului de bază este de 5×5, dar grila se poate extinde până la 11×11.

 • Da. Cubes 2 demo este disponibil atât pe desktop, cât și pe dispozitivul mobil.

 • Da. În acest joc te bucuri de: rotiri gratuite, multiplicator, role care se extind și un sistem de plată tip cluster.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Hacksaw
💸 RTP96.33%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterNu
🍀 WildNu
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top