Le bandit demo

Le Bandit

Ești pregătit să explorezi Parisul într-un mod cu totul neobișnuit? Ratonul din slotul Le Bandit o să îți arate partea urbană a orașului, unde nu totul este așa cum credeai. Smokey nu este un raton obișnuit, ci un veritabil hoț de buzunare, cunoscut pentru modalitățile sale inedite prin care obține mereu ceea ce își dorește. 

Dacă deja ți-am atras atenția cu acest joc de pacanele Hacksaw, stai să vezi ce alte funcții speciale mai întâlnești la Le Bandit online. Ai șansa să obții rotiri gratuite sau multiplicatori pe parcursul jocului, așa că nu trebuie să îl ratezi. În plus, pe Cazino.ro poți încerca varianta demo Le Bandit, care nu necesită nicio depunere din partea ta și nici măcar înregistrare!

Caracteristici Le Bandit gratis

Slotul Le Bandit online are o structură de 6 role și 5 rânduri, care îți pot aduce combinații câștigătoare. În ceea ce privește liniile de plată, acesta nu are un număr fix de linii, fiind un joc de tip cluster. Asta înseamnă că în loc să creezi o linie de plată, poți obține câștiguri prin grupurile de simboluri aflate pe ecranul de joc de până la 10.000x din pariul inițial. Abordarea aceasta face ca Le Bandit demo să fie o alegere interesantă pentru cei care doresc să experimenteze și alte jocuri în afară de cele cu o structură clasică. Mai multe despre simbolurile pe care le întâlnim la Le Bandit demo vom discuta puțin mai târziu în acest articol.

RTP-ul său este de 96,34%, deci unul foarte bun, care poate aduce sume importante în balanța jucătorilor. Gradul de volatilitate este mediu, așa că te poți aștepta la câștiguri constante din partea Le Bandit. Toate aceste caracteristici fac ca slotul Hacksaw să fie o variantă de neratat pentru orice jucător!

Rotiri gratuite Le Bandit

Asemenea multor jocuri, Le Bandit beneficiază de funcția rotirilor gratuite, lucru care nu poate decât să ne bucure. Ceea ce declanșează spinurile este simbolul Scatter FS, care trebuie să apară de 3 ori în același timp, pe durata jocului de bază. Dacă mai apare acest simbol în timpul rundelor bonus, primești 2 rotiri gratuite pentru 2 simboluri FS și 4 rotiri gratuite pentru 3 FS. Dacă ești norocos și obții chiar 4 simboluri FS, atunci activezi funcția ,,All the glitter is gold”, care îți aduce 12 runde bonus.

Funcția Super Cascade

Această funcție presupune ca la fiecare combinație câștigătoare, toate simbolurile care fac parte din acea combinație să fie șterse de pe ecranul de joc și să fie înlocuite cu unele noi. În acest mod îți poți crește câștigurile deja obținute la jocul Le Bandit online!

Funcția Win to Win

După ce obții o combinație câștigătoare, pătratul din spatele simbolurilor va fi colorat cu auriu. Dacă pe ecranul de joc există un simbol curcubeu, acesta va activa pătratele aurii după ce toate combinațiile câștigătoare au fost acordate. Odată activate, ele pot dezvălui monede de bronz, argint, aur sau chiar o oală plină cu aur și un trifoi cu patru foi. Toate aceste simboluri funcționează ca multiplicatori. Iată cât de mult multiplică pariul inițial:

 • Moneda de bronz – 0.2x, 0.5x, 1x, 2x, 3x, 4x
 • Moneda de argint – 5x, 10x, 15x, 20x
 • Moneda de aur – 25x, 50x, 100x, 250x, 500x
 • Trifoiul – multiplică monedele 
 • Oala cu aur – atribuie pătratelor adiacente una dintre următoarele valori: 2x, 3x, 4x, 5x sau 10x.

Mize, simboluri și câștiguri Le Bandit demo

Miza minimă pe care poți juca Le Bandit online este de 0.1 credite, iar cea maximă este de 100 credite. Poți juca pe bani reali sau fără bani, dacă alegi versiunea Le Bandit demo disponibilă la noi pe site! După cum ai văzut deja, există multe simboluri speciale care îți pot crește șansele de câștig, dar hai să vedem cât valorează și celelalte simboluri clasice prezente în joc. Iată lista lor:

 • Literele și cifra 10 – până la 30 de credite pentru 13+ simboluri 
 • Capcana – până la 50 credite pentru 13+ simboluri
 • Cașcavalul – până la 50 credite pentru 13+ simboluri
 • Halba de bere – până la 100 credite pentru 13+ simboluri
 • Pâinea – până la 100 credite pentru 13+ simboluri
 • Jobenul – până la 200 credite pentru 13+ simboluri

După cum vezi, chiar și simbolurile clasice au valori foarte bune aici, deci ai toate motivele să încerci jocul de pacanele Le Bandit online pentru a obține combinații câștigătoare!

Le Bandit slot review

Producătorul Hacksaw Gaming a reușit întotdeauna să ne surprindă cu grafica jocurilor sale și cu temele interesante pe care le abordează. Aceeași abordare o regăsim și în jocul de pacanele Le Bandit, care te poartă prin toate aventurile ratonului Smokey prin Paris și îți prezintă orașul așa cum nu l-ai mai văzut. Prin ochii unui hoț de buzunare, reprezentat de un raton cu înfățișare pariziană. Dacă dorești un slot diferit de cele clasice, atunci încearcă Le Bandit gratis pe Cazino.ro!

Q&A Le Bandit 

 • Poți juca pacanele Le Bandit pe o miză minimă de 0.1 credite.

 • Da. Pe Cazino.ro ai șansa să încerci Le Bandit demo fără să depui niciun ban în contul tău.

 • Le Bandit este un slot de tip cluster și are o structură de 6 role și 5 rânduri.

 • Da. Poți juca oricând demo Le Bandit gratis atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivul mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Hacksaw
💸 RTP96.34%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top