Harvest Wilds demo

Harvest Wilds

Sloturi cu fructe suntem siguri că ai mai încercat, așa că astăzi îți vom prezenta unul cu legume, semnat de producătorul Hacksaw. Este vorba despre Harvest Wilds, care te invită să recoltezi toate legumele plantate de-a lungul anului, odată cu venirea toamnei. Ești pregătit să te simți ca un adevărat fermier?

Pe lângă simbolurile clasice, jocul are și unele funcții speciale, care vor ocupa un rol important în câștigurile tale. Despre caracteristicile acestea și despre multe altele, vom discuta în articolul de astăzi, așa că îți recomandăm să citești mai departe! În plus, trebuie să știi că pe Cazino.ro poți încerca Harvest Wilds gratis, fără să te înregistrezi!

Caracteristici Harvest Wilds gratis

Harvest Wilds online are o structură de 7 rânduri și 7 role, iar sistemul de plată pe care îl folosește este de tip cluster. Asta înseamnă că plata se va realiza pe grupuri de simboluri câștigătoare, ceea ce face ca slotul să fie și mai captivant. La combinațiile câștigătoare pot participa o mulțime de simboluri cu valori diferite, cum ar fi porumbul, morcovii, dovlecii sau ardei. Adună rodul muncii tale și vezi cât valorează!

RTP-ul jocului este de 96,35%, ceea ce înseamnă că ai șanse mari să obții câștiguri semnificative din Harvest Wild online. Volatilitatea sa este ridicată, deci va  trebui să aștepți mai mult până la câștiguri decât în cazul altor jocuri cu o volatilitate medie, de exemplu. Cu toate astea, pentru a nu risca credite din contul tău, îți recomandăm să începi cu Harvest Wild demo la noi pe site, care nu necesită nicio depunere.

Rotiri gratuite Harvest Wilds 

Una dintre cele mai importante caracteristici ale slotului este cea de rotiri gratuite. Știm că toți jucătorii vor să joace cât mai mult, iar acest lucru este și mai plăcut dacă rundele sunt gratis. Pentru a le obține trebuie să obții simbolurile Picături de Apă, care se vor aduna în bara din dreapta ecranului. Fiecare picătură obținută îți aduce un respin, iar maximul pe care îl poți aduna în bară este de 5 respin-uri. 

Multiplicatorul 

O altă caracteristică din Harvest Wild online este multiplicatorul, reprezentat de simbolul Floarea-Soarelui, care are rolul și de simbol Wild. Aceste flori pot crește din simbolurile Semințe, doar dacă în acel moment există cel puțin o combinație câștigătoare pe grilă. Valoarea de la care pornește multiplicatorul este 2x și între fiecare respin sau cascadă de simboluri, acesta va ateriza pe o nouă poziție. Poți obține cel mult 4 simboluri multiplicatoare cu o valoare maximă de 4x. Sistemul de plată tip cluster se aplică și în cazul acestora, iar tu ai șansa să formezi grupuri de Floarea-Soarelui și să îți multiplici câștigul până la 256!

Simbolul Îngrășământ este cel care poate mări valoarea multiplicatorului. O singură Floarea-Soarelui va crește cu 1 la apariția unui astfel de simbol. Există și Îngrășământul Epic, care atunci când apare, crește valoarea tuturor simbolurilor Floarea-Soarelui de pe grila de joc. Fiecare grup de simboluri câștigătoare va fi eliminat de pe ecranul jocului, iar simbolul Picătură de Apă împreună cu Îngrășământul vor fi șterse împreună. Acest lucru se va întâmpla până când pe grila de joc nu va mai apărea niciun cluster câștigător.

Mize, simboluri și câștiguri Harvest Wilds 

Harvest Wilds online poate fi jucat pe o miză minimă de 0.2 credite și pe o miză maximă de 100 credite. După cum ți-am spus și mai sus, cea mai bună variantă prin care nu riști să pierzi credite reale din contul tău de jucător este să testezi mai întâi Harvest Wild gratis la noi pe site. Mai apoi, încearcă și alte pacanele online de la producătorul Hacksaw sau de la alți furnizori celebri!

A venit momentul să vorbim și despre valoarea simbolurilor de pe grila de joc. Hai să îți spunem care este maximul pe care îl poți obține dacă joci pe o miză de 2 credite!

 • Ardei roșu: până la 40 credite pentru 15+ simboluri;
 • Păstârnac: până la 40 credite pentru 15+ simboluri;
 • Morcov: până la 60 credite pentru 15+ simboluri;
 • Dovleac: până la 60 credite pentru 15+ simboluri;
 • Vânătă: până la 150 credite pentru 15+ simboluri;
 • Broccoli: până la 150 credite pentru 15+ simboluri;
 • Ridiche: până la 150 credite pentru 15+ simboluri;
 • Porumb: până la 400 credite pentru 15+ simboluri;

Ce trebuie să mai știi legat de simboluri este că Wild-ul înlocuiește orice simbol de pe grila de joc. Deci, fii cu ochii pe Floarea-Soarelui, care are un rol foarte important în dinamica jocului!

Harvest Wilds slot review 

Dacă și tu ai visat cel puțin o dată cum ar fi să ai o viață liniștită la fermă sau doar ești curios cum arată un astfel de trai, Harvest Wilds este alegerea ideală de joc. Ai șansa să aduni legumele din grădina ta ca un adevărat fermier și chiar să obții sume importante odată ce le recoltezi. Funcțiile speciale nu lipsesc nici ele din acest slot Hacksaw, deci ai toate ingredientele pentru o experiență reușită la pacanele online! Testează acum Harvest Wilds gratis la noi pe site și experimentează puțin din viața de fermier!

Q&A Harvest Wilds

 • Da. Poți încerca în orice moment Harvest Wilds gratis la noi pe site, fără nicio depunere.

 • Pariul minim este de 0.2 credite, iar cel maxim de 100 credite.

 • La jocul de pacanele Harvest Wilds poți primi respin-uri dacă aduni simbolurile Picături de Apă.

 • Da. Jocul este compatibil cu orice dispozitiv mobil, deci îl poți testa indiferent de locul în care te afli.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Hacksaw
💸 RTP96.35%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu legume
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role7
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

King Cash 10 Demo
7777 Gaming

King Cash 10

Floating Dragon
Pragmatic Play

Floating Dragon

Bigger Bass Bonanza demo gratis
Pragmatic Play

Bigger Bass Bonanza

Fat Rabbit pacanele demo
Push Gaming

Fat Rabbit

To top