Chaos Crew 2 - pacanele gratis

Chaos Crew 2

Chaos Crew 2 este un joc de pacanele online care are o temă combinată între graffiti și haos, dezvoltat și oferit de către providerul Hacksaw Gaming.

Jocul se desfășoară pe un ecran cu 5×5 role și are între 15 și 19 linii de plată, în funcție de modul de joc în care te afli. În cadrul slotului există mai multe funcții speciale și funcții bonus de care poți beneficia.

În mod evident, acest slot este inspirat din celebru joc Chaos Crew, deja foarte cunoscut între iubitorii de jocuri de cazino. Pe lângă caracteristicile jocului din varianta inițială, Chaos Crew 2 pacanele online vine cu o multitudine de îmbunătățiri, funcții speciale și funcții bonus diverse, care fac nivelul de adrenalină să ajungă la cote alarmante.

Din punct de vedere al simbolurilor și al modului de joc lucrurile sunt simple, uneori poate chiar banale. Chiar și așa, posibilitatea unui câștig maxim de 20.000x miza pariată și bonusurile noi adăugate fac totul mult mai interesant.

Vino să joci cu noi Chaos Crew 2 și să te bucuri de câștiguri!

Cum joci Chaos Crew 2 pacanele online

Pentru a juca pacanele Chaos Crew 2 online trebuie să urmezi trei pași simpli: intri în contul de cazino online, cauți jocul, selectezi miza și începi să câștigi. Citește cu atenție toate instrucțiunile jocului, deoarece Chaos Crew 2 este un joc mult mai complex decât varianta inițială și ar fi bine să cunoști toate detaliile.

Dacă cazinoul tău online preferat nu are furnizorul Hacksaw Gaming în grila sau vrei să descoperi jocul fără să riști bani, ai o altă soluție la îndemână. Poți oricând să joci Chaos Crew 2 demo, fără să îți faci cont sau să depui bani. Nu vei putea converti câștigurile în bani reali, dar vei juca pacanele gratis și te vei distra pe cinste.

Chaos Crew 2 mize, simboluri și câștiguri

Chaos Crew 2 este un joc de pacanele cu un nivel de volatilitate foarte ridicat și cu 4 tipuri de RTP cuprinse într-un interval între 96.27% și 88.28% în funcție de tipul de joc în care te afli. Câștigul maxim posibil pe care îl poți înregistra este unul impresionant, de până la 20.000x miza aleasă.

Simbolurile sunt cele clasice bine cunoscute deja din jocul inițial, pe lângă care se adaugă multiplicatorii din funcția bonus și scatter-ul “Bonus”. Câștigurile în funcția de bază se realizează atunci când există cel puțin 3 simboluri identice consecutive pe o linie de plată. Valoarea câștigurilor este una mica în jocul de bază, dar crește semnificativ în timpul specialelor.

Există două funcții speciale ce pot fi activate în jocul de bază:

  1. Bonushunt: miza este de 5 ori mai mare, dar fiecare rotire oferă o șansă de 10 ori mai mare de a câștiga funcția Bonus
  2. Epic Drop: miza este de 200 de ori mai mare, iar fiecare rotire se transformă într-o rotire bonus în mod automat și include minim 15 simboluri multiplicatoare

Bonus și rotiri gratuite Chaos Crew 2

Așa cum menționam inițial, în cadrul jocului de pacanele Chaos Crew 2 online ai șansa de a câștiga direct funcția bonus atunci când pe ecran apar minim 4 simboluri scatter sau poți să o cumperi. Vei primi trei rotiri gratuite, iar de fiecare dată când pe ecran apare un multiplicator numărul rotirilor se resetează și ajunge la trei din nou. Jocul se termină atunci când nu primești nici un multiplicator de 3 ori la rând.

Atunci când vine vorba despre a cumpăra funcția bonus, ai patru opțiuni din care poți alege:

  1. Funcția Bonus clasică: vei plăti 100x miza aleasă
  2. Funcția Super Bonus: vei plăti 250x miza aleasă, dar ai garantat minim 7 multiplicatori în prima rotire
  3. Funcția Best of Bonus: cumperi trei bonusuri clasice la preț de două
  4. Funcția Best of Super Bonus: cumperi trei super bonusuri la preț de două

Chaos Crew 2 slot review

Dacă Chaos Crew pacanele online a fost un joc fenomenal, putem spune în mod clar că Chaos Crew 2 este și mai bun. În timp ce prima variantă era oarecum banală, varianta îmbunătățită aduce o mulțime de funcții noi. Ai mult mai multe variante de castig, iar suma maximă pe care o poți câștiga ajunge până la 20.000x miza pariată.

În cazul în care încă nu ai jucat Chaos Crew 2 pacanele online, acum este cu siguranță momentul potrivit să o faci. Jocul este unul extrem de captivant și cu siguranță vei profita de diversele bonusuri pe care le ai la dispoziție. Încearcă și tu acest slot!

Q&A Chaos Crew 2

  • Jocul de pacanele Chaos Crew 2 online are 2 funcții speciale în cadrul jocului de bază și 4 funcții speciale în cadrul jocului bonus.

  • Chaos Crew 2 slot online are patru tipuri de RTP, cu valori cuprinse între 96.27% și 88.28%.

  • Da. Poți să joci demo Chaos Crew 2 gratuit, alături de alte pacanele demo, pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Hacksaw
💸 RTP96.27%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii19 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X
Popup Image