hand of anubis pacanele demo

Hand of Anubis

Hand of Anubis este un joc de pacanele online cu tematică egipteană, dezvoltat și oferit de către providerul Hacksaw Gaming.

Jocul se desfășoară pe un ecran cu 6×5 role și are două tipuri de funcții bonus, ce pot fi atât câștigate, cât și cumpărate.

Slotul Hand of Anubis este un joc cu o multitudine de caractere unice și nu prea există altele care să îl copieze. Totuși, am putea găsi câteva similarități între acest slot și Stack’em sau alte jocuri din gama Hacksaw, dar fiecare are elemente de unicitate clare și bine definite. 

Simbolurile de joc sunt foarte bine conturate, cu o grafică excepțională și o coloană sonoră vibrantă. În timp ce funcția bonus de bază este destul de simplistă și oferă câștiguri mari mai greu, funcția bonus specială este mult mai interesantă și oferă un potențial maxim de câștig de până la 10.000x miza pariată.

Vino să joci și tu cu noi pacanele Hand of Anubis online!

Cum joc Hand of Anubis pacanele online?

Tot ceea ce trebuie să faci este să verifici dacă cazinoul tău preferat are în ofertă jocurile de la Hacksaw Gaming. În momentul de față acestea se regăsesc în 80% din cazinourile online din țara noastră, deci nu ar trebui să fie o problemă. Intra în contul de joc, caută jocul, selectează miza și începe să câștigi.

Dar stai așa! În cazul în care nu găsești jocul sau vrei să îl încerci fără să riști bani, poți oricând să joci Hand of Anubis demo. Desigur, nu vei obține câștiguri în bani reali, dar poți să te bucuri de joc și să te distrezi. Pe lângă acest slot vei găsi sute de alte pacanele gratis pe care să le încerci, fără să îți faci cont sau să depui bani.

Hand of Anubis mize, simboluri și câștiguri

Hand of Anubis pacanele online este un joc cu un nivel de volatilitate ridicat spre foarte ridicat, ce oferă un RTP de 96.24%. În timpul funcției de bază câștigurile se obțin dacă există cel puțin 5 simboluri identice apropiate, care vor dispărea de pe ecran, iar alte simboluri noi vor apărea din partea de sus.

În joc vei întâlni simbolurile clasice de la 10 la A, pe lângă care se adaugă simbolurile egiptene: scarabeu, gheare, piramida, șarpe și cruce. Există două wilduri de culoare roșie și albastră, simbolul scatter sub forma faraonului și cele 4 simboluri multiplicatoare în formă de craniu.

Bonus și rotiri gratuite Hand of Anubis

În cadrul jocului există două tipuri de bonusuri ce pot fi câștigate sau cumpărate. Atunci când pe ecranul de joc apar 3 scattere vei câștiga bonusul “Underworld”, iar dacă apar 4 scattere vei câștiga bonusul “Judgment”. Cele două bonusuri pot fi cumpărate pentru 129x miza aleasă, respectiv 200x miza aleasă.

Jocul bonus “Underworld” seamănă foarte mult cu funcția de bază a slotului Hand of Anubis. Sub ecranul obișnuit vei vedea câte un multiplicator pentru fiecare coloană de joc. Atunci când pe ecran există o formație câștigătoare, multiplicatorul de sub coloanele pe care apare formația va crește cu un punct pentru fiecare simbol câștigător de pe acea coloană. 

Când simbolul verde “Soul Orb” apare pe una dintre role, multiplicatorul acelei role este activat. Apariția simbolului conduce în mod direct la câștigarea a încă 3 rotiri gratuite, pe lângă cele 10 primite inițial. Fiecare câștig va fi înmulțit cu valoarea tuturor multiplicatorilor activi.

Pe de altă parte, funcția bonus “Judgment” este total diferite. În acest bonus începi cu 3 rotiri gratuite, iar numărul acestora se resetează de fiecare dată când pe ecran apare un multiplicator sau o căsuță nouă colorată. Deasupra ecranului va apărea o linie cu multiplicatori care cresc de fiecare dată când pe ecran apare un simbol multiplicator. Dacă pe ecran apare o căsuță colorată, aceasta va fi umplută cu valoarea multiplicatorului de pe coloană după care coboară în partea de jos.

Hand of Anubis slot review

Hand of Anubis pacanele online este cu siguranță un slot pe care trebuie să îl joci. Jocul este foarte palpitant, te tine mereu în priză și îți oferă șanse continue de câștig, cu un premiu maxim de 10.000x miza pariată. Descoperă și tu toate caracteristicile speciale ale acestui joc de păcănele și spune-ne dacă ți-a plăcut. De asemenea, pentru a te aventura în lumea Egiptului Antic poți încerca și Curse of Anubis, un joc de pacanele la fel de captivant.

Q&A Hand of Anubis

  • La jocul de pacanele Hand of Anubis online poți câștiga două tipurii de funcții speciale: Underworld și Judgment.

  • Poți cumpăra două tipuri de bonus Hand of Anubis la plata sumei de 129x miza sau 200x miza aleasă.

  • Da. Poți juca pacanele demo Hand of Anubis gratuit pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Hacksaw
💸 RTP96.24%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Gold Oasis pacanele demo
pragmatic

Gold Oasis

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
Honey Rush pacanele gratis
playngo

Honey Rush

Nota: 3.9 / 5. Voturi: 16

Nici un vot pana acum

Joacă
monkey sevens gratis
ctgaming

Monkey Sevens

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Joacă
burning slots 40 demo

Burning Slots 40

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
To top