Xpander demo

Xpander

Xpander nu este un joc cu fructe obișnuit, fiind produs de Hacksaw Gaming, care ne surprinde mereu cu abordarea sa inedită. Grafica sa amintește de cunoscutele jocuri arcade, deci este alegerea ideală pentru cei mai nostalgici, care doresc să își amintească momente din trecut. 

Simboluri precum șeptari, clopoței și fructe așteaptă să umple rolele de joc și să te răsplătească cu până la 10.000x din pariul inițial. Funcțiile speciale nu lipsesc din Xpander demo, iar printre ele regăsim rotirile gratuite sau multiplicatorul. Despre ele și despre alte caracteristici importante vom discuta în articolul de astăzi. Citește mai departe și descoperă totul despre Xpander online!

Caracteristici Xpander gratis

Structura jocului este de 7 rânduri și 7 role, iar în ceea ce privește liniile de plată, acestea nu au un număr fix. Xpander este un slot de tip cluster, deci scopul este să obții grupuri cât mai mari de simboluri câștigătoare. Câștigul maxim pe care îl poți obține este de 10.000x din pariul plasat inițial, așa că merită să îi dai o șansă acestui slot semnat de Hacksaw!

RTP-ul său este de 96,25%, unul foarte bun, iar gradul de volatilitate este unul destul de ridicat. Asta înseamnă că la Xpander online va dura mai mult decât la alte sloturi să obții câștiguri. Totuși, atunci când se va întâmpla să obții combinațiile câștigătoare, fii sigur că sumele nu vor fi deloc de neglijat! Pentru început, poți testa Xpander gratis pe Cazino.ro, fără să realizezi nici măcar o depunere. Astfel, poți să vezi dacă este jocul cel mai potrivit pentru tine. În caz contrar, ai o mulțime de alte pacanele online dintre care poți alege!

Rotiri gratuite Xpander demo

Una dintre cele mai importante funcții pe care o are Xpander este cea de rotiri gratuite. Acestea se activează cu ajutorul simbolurilor FS (free spins), care pot apărea oriunde pe ecranul de joc. Ai nevoie de cel puțin 3 astfel de simboluri pentru a declanșa funcția de runde bonus. Pentru început, vei primi 5 rotiri gratuite, dar cu fiecare simbol 1UP apărut pe ecran, poți crește durata acestora.  

Pe durata rotirilor gratuite, va fi activat și multiplicatorul. Valoarea și dimensiunea acestuia sunt păstrate progresiv pentru restul rotirilor gratuite. Multiplicatorul poate avea cel mult dimensiunea de 4×4 și valoarea de 128x. Descoperă mai multe informații despre multiplicator în paragrafele următoare!

Multiplicatorul Xpander online

Multiplicatorul ocupă un rol semnificativ în Xpander gratis, el fiind cel care poate mări valoarea combinațiilor câștigătoare. Acesta va fi prezent pe ecranul de joc încă de la începutul jocului, dar își va schimba poziția odată cu fiecare rotire. Dacă acesta aterizează pe un grup de simboluri câștigătoare, valoarea sa va fi multiplicată de valoarea câștigurilor. Mai apoi, fiecare combinație câștigătoare va fi îndepărtată de pe ecran, lăsând loc unor simboluri noi. 

De fiecare dată când multiplicatorul își mărește valoarea, vei primi un respin. După cum am spus și mai sus, valoarea maximă a acestuia poate fi de 128x. Există și 2 simboluri care îi poate crește dimensiunea și valoarea. Primul dintre ele este simbolul Double Up, care dublează valoarea curentă a multiplicatorului, până la maximul de 128x. Cel de-al doilea este simbolul de creștere, care poate crește dimensiunea sa. Mai exact, ai nevoie de 3 astfel de simboluri de creștere, iar dimensiunea lor poate fi de 2×2, 3×3 sau 4×4. De fiecare dată când crește dimensiunea multiplicatorului, vei fi răsplătit și cu o rotire!

Mize, simboluri și câștiguri Xpander demo

Miza minimă pe care poți juca pacanele Xpander este de 0.20 credite, iar cea maximă de 100 credite. Dacă nu vrei să riști credite reale din balanța ta, poți încerca Xpander gratis pe Cazino.ro! În acest fel, te familiarizezi și cu funcțiile acestui joc, iar mai apoi îl poți încerca și pe bani reali.

După cum ai văzut deja, multiplicatorul poate crește semnificativ valoarea grupurilor de simboluri câștigătoare. Hai să vedem și la ce valoare poate ajunge fiecare simbol în parte, dacă alegi să joci pe miza minimă de 0.20 credite:

 • Cireșele – până la 4 credite pentru 15+ simboluri de acest fel;
 • Lămâia – până la 4 credite pentru 15+ simboluri de acest fel;
 • Strugurele – până la 4 credite pentru 15+ simboluri de acest fel;
 • Pepenele – până la 4 credite pentru 15+ simboluri de acest fel;
 • Clopoțelul – până la 12 credite pentru 15+ simboluri de acest fel;
 • Potcoava – până la 12 credite pentru 15+ simboluri de acest fel;
 • Șeptarul – până la 12 credite pentru 15+ simboluri de acest fel;
 • Diamantul – până la 14 credite pentru 15+ simboluri de acest fel;

Pe lângă aceste simboluri clasice, mai există și simbolul Wild, care poate înlocui orice simbol de pe ecranul de joc, mai puțin pe cel FS.

Xpander slot review

Dacă îți dorești să încerci un slot clasic cu fructe, dar care totuși are mai multe funcții speciale decât cele obișnuite, Xpander este o alegere foarte potrivită. Aici amintim rotirile gratuite pe care le primești datorită simbolului FS și multiplicatorul, care poate crește până la 128x din pariul inițial. Nu uita că la noi pe site poți încerca oricând versiunea Xpander demo, fără să te înregistrezi și fără să faci vreo depunere. După ce ai testat acest slot, îți recomandăm să arunci o privire și la restul jocurilor de pacanele Hacksaw Gaming! Sigur vei găsi și alte nume interesante, potrivite pentru tine!

Q&A Xpander 

 • Poți juca Xpander online pe o miză minimă de 0.2 credite.

 • Da. Pe cazino.ro ai ocazia să testezi Xpander demo, înainte de a juca pe bani reali.

 • Xpander este un slot de tip cluster și are o structură 7×7.

 • Da. Poți juca Xpander gratis atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivul mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Hacksaw
💸 RTP96.25%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role7
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top