Outlaws Inc demo

Outlaws Inc

Astăzi te invităm să cunoști cea mai neobișnuită bandă de motocicliști, formată în totalitate din animale. Da, ai auzit bine! La Outlaws Inc, gorila, vulturul și câinele fac legea în cartierul lor, care la prima vedere pare destul de periculos de vizitat. Asta până când începi să joci și îți dai seama că scopul animalelor este să te răsplătească cu sume cât mai mari, luând în considerare și RTP-ul jocului, acela de 96,23%. 

Pe Cazino.ro poți să joci Outlaws Inc gratis, fără să te înregistrezi și fără să depui nici o sumă în contul tău. Testează acum acest slot palpitant și vezi ce alte nume interesante găsești în portofoliul producătorului Hacksaw, care este unul dintre cei mai buni de pe piață!

Caracteristici Outlaws Inc gratis

Acest joc marca Hacksaw Gaming are o structură de 5 role și 4 rânduri, iar liniile de plată sunt în număr de 26. Este destul de ușor să obții combinații câștigătoare, având în vedere și simbolurile speciale pe care le regăsim în slot. Simbolul Scatter FS îți acordă rotiri gratuite în jocul de bază, iar gorila îți asigură multiplicarea câștigurilor. Cu așa funcții speciale, Outlaws Inc gratis este într-adevăr un joc de încercat! Descoperă mai departe în acest articol informații despre toate simbolurile de pe grila de joc și află cât valorează fiecare în parte!

RTP-ul jocului este de 96,23%, deci unul foarte bun, care îți asigură șanse mari de câștig. Indiferent dacă ești jucător la început sau unul cu experiență, ai oricând posibilitatea de a juca Outlaws Inc demo la noi pe site. Această opțiune te protejează de eventuale pierderi și în plus, te familiarizezi cu funcțiile jocului. După ce ai învățat foarte bine cum funcționează, poți încerca oricând și jocul pe bani reali!

Rotiri gratuite Outlaws Inc online

Știm cât de mult iubesc jucătorii funcția de rotiri gratuite la pacanele online, tocmai de aceea ne-am bucurat când am întâlnit-o și la Outlaws Inc. Pentru a profita de runde bonus trebuie să urmărești simbolurile FS, care sunt cele ce îți aduc mai multe spinuri. Este nevoie de 3 astfel de simboluri în jocul de bază, care să declanșeze rotirile. Cu 3 simboluri Free Spins, runda bonus va începe cu 3 simboluri Stea și o valoare de 1x pentru multiplicatorul general. Dacă obții 4 simboluri FS, începi jocul cu 4 stele și o valoare de 5x. Ultima variantă este cea de 5 simboluri FS, care îți aduc 5 simboluri Stea și valoarea de 10x pentru multiplicator. 

Pentru a contoriza rotirile gratuite, lângă rolele slotului vei găsi o ,,bară de stele”, unde îți sunt afișate rundele bonus primite sau rămase. Când un simbol Scatter aterizează pe ecranul de joc, poți primi până la 3 stele, care se vor adăuga în acea bară. 

În timpul acestor runde bonus, vei putea obține și 2 simboluri Scatter: cutia cu simbol de stea și cea cu față zâmbitoare. Prima dintre ele conține un simbol cu Stea gol, care va reumple bara cu 1 până la 7 stele. Cealaltă cutie poate conține un simbol cu gheară, un orc sau gorila. 

Multiplicator Global Outlaws Inc demo

O altă funcție importantă pe care o are Outlaws Inc este cea de multiplicator. Simbolurile care cresc valoarea acestuia sunt orcul verde și tigrul mov. Tigrul poate crește valoarea cu 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 75x sau 100x. Orcul o poate crește cu 2x, 3x, 4x sau 5x. 

Simbolul gorilă este cel care activează Multiplicatorul Global. Când acesta este activ, crește valoarea tuturor câștigurilor obținute în runda respectivă. După ce acest multiplicator este aplicat, valoarea câștigurilor revine la 1x. Acest lucru se aplică atât în cazul rundelor bonus, cât și în jocul de bază.

Mize, simboluri și câștiguri Outlaws Inc demo

Miza minimă pe care poți juca Outlaws Inc online este de 0,1 credite, iar cea maximă de 100 credite. Dacă nu vrei să riști credite reale din contul tău, îți recomandăm să începi cu varianta demo la noi pe site. Acum hai să afli cât valorează fiecare simbol clasic de pe grila de joc! 

 • Bâtele – până la 2 credite pentru 5 simboluri;
 • Gheara – până la 2 credite pentru 5 simboluri;
 • Cuțitele – până la 4 credite pentru 5 simboluri;
 • Grenada – până la 4 credite pentru 5 simboluri;
 • Cocoșul – până la 10 credite pentru 5 simboluri;
 • Vulturul – până la 10 credite pentru 5 simboluri;
 • Câinele cu cască verde – până la 20 credite pentru 5 simboluri;
 • Bulldog – până la 40 credite pentru 5 simboluri;
 • Wild – până la 40 credite;

Simbolul Wild înlocuiește orice alt simbol, indiferent de valoarea sa. Acesta poate apărea doar în jocul de bază Outlaws Inc online. 

Outlaws Inc slot review

Dacă nu ai încercat încă sloturile Hacksaw, acum este momentul perfect pentru a face asta! Producătorul, destul de nou față de alți furnizori de jocuri, a reușit imediat să se remarce de la început prin grafica și calitatea sloturilor sale. Outlaws Inc online este un exemplu foarte bun în acest sens, încât reușește să capteze imediat atenția jucătorilor cu tema sa inedită. Acest grup de motocicliști cu chip de animale te va cuceri de la primele spinuri, în ciuda aspectului lor deloc prietenos. Încearcă acum Outlaws Inc gratis pe Cazino.ro și distrează-te alături de vulturi, gorile și câini pe motor!

Q&A Outlaws Inc

 • Miza minimă pe care poți juca este de 0.1 credite, dar nu uita că poți încerca oricând varianta gratis la noi pe site.

 • Funcțiile speciale pe care le găsim aici sunt: rotirile gratuite, multiplicatorul și simbolul Wild.

 • Da, poți încerca slotul de pe orice dispozitiv mobil fără nicio problemă.

 • Outlaws Inc are un RTP foarte bun, de 96,23%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Hacksaw
💸 RTP96.23%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii26 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top