Temple of Torment demo

Temple of Torment

Temple of Torment este un joc de pacanele cu temă egipteană, dezvoltat și oferit de către providerul Hacksaw Gaming.

Jocul se desfășoară pe un tablou cu 5×4 role de joc și are 14 linii de plată. În cadrul jocului vei regăsi două funcții speciale și două funcții bonus, ce pot fi câștigate sau cumpărate.

Unele elemente în timpul slotului sunt inspirate din slotul Hand of Anubis, pe lângă care au fost adăugate și alte caracteristici unice, ceea ce fac jocul destul de interesant. Simbolurile sunt foarte bine definite, coloană sonoră este una vibrantă, iar grafica plină de viață te face să trăiești adrenalina fiecărei rotiri.

Chiar dacă jocul are doar 14 linii de plată, acesta oferă o mulțime de posibilități diverse de câștig, cu un câștig maxim posibil de până la 10.000x miza pariată. Ești pregătit să vii alături de noi în această aventură și să câștigi la Temple of Torment?

Cum joc Temple of Torment pacanele online?

Hacksaw Gaming este unul dintre cei mai populari provideri de jocuri de cazino din lume, așa încât ar trebui să găsești Temple of Torment pacanele online la aproape orice cazino. Intră în contul de joc, caută slotul, alege miza și bucură-te de câștig. Dacă nu vrei să aștepți până câștigi speciala, nu uita că poți să o cumperi direct.

În cazul în care ești în categoria celor care nu vor să riște bani la jocuri de pacanele sau vrei prima dată să testezi jocul, optează pentru Temple of Torment demo. Pe lângă acest joc, vei avea posibilitatea să joci o multitudine de pacanele gratis, fără să trebuiască să îți deschizi cont sau să depui bani. Desigur, nici nu vei câștiga bani reali, dar te vei distra pe cinste.

Temple of Torment mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele Temple of Torment are un nivel de volatilitate ridicat și oferă un RTP variabil, între 96.25% și 96.43% în funcție de tipul de joc în care te aflii. În cadrul jocului de bază vei regăsi două funcții speciale pe care poți să le cumperi, pe lângă care se adaugă și două funcții bonus, pe care poți să le câștigi sau poți să le cumperi.

Simbolurile slotului sunt tipice jocurilor cu tematică egipteană, fiind reprezentate de cărțile clasice de la 10 la A, precum și de cruce, simbolul lui Anubis sau vultur. Pe lângă acestea se adaugă simbolul Wild clasic, cele două simboluri diferite de rotiri gratuite și simbolul scarabeului de aur care este unul expansiv.

Simbolul scarabeului de aur este una dintre cele mai importante caracteristici ale Temple of Torment pacanele online. Acest simbol expansiv are funcție wild și se mărește în direcția în care formează combinații câștigătoare. În același timp, atunci când trece printr-un simbol wild, acesta devine în mod instant multiplicator, de până la maxim 200x.

Bonus și rotiri gratuite Temple of Torment

Așa cum am menționat inițial, în cadrul jocului Temple of Torment online există două tipuri de funcții speciale și două tipuri de bonusuri. Funcțiile speciale sunt tipice jocurilor din categoria Hacksaw Gaming și presupun plasarea unei mize mai mari, pentru obținerea unor avantaje, cum ar fi șanse mai mari de a primi rotirile gratuite sau scarabei de aur garantați pe ecran.

Pe de altă parte, funcția bonus poate fi atât cumpărată, cât și câștigată. Există o funcție bonus de bază, care se câștigă prin apariția simbolului “FS” albastru. În acest bonus simbolurile wild sunt lipicioase și rămân pe ecran până la finalul funcției. Costul acestui bonus este de 100x miza pariata.

Cea de-a doua funcție bonus se câștigă prin apariția simbolului “FS” roșu. În acest tip de bonus, toate simbolurile wild vor fi adăugate la multiplicatorul din partea de sus a ecranului de joc. Atunci când multiplicatorul se activează, acesta se aplică la toate câștigurile înregistrate. Costul acestui bonus este de 200x miza pariată.

Temple of Torment slot review

Temple of Torment este un joc palpitant, atrăgător și plin de adrenalină, pe care ar trebui să îl încerci măcar o dată. Funcțiile bonus îți oferă un număr mare de șanse de câștig, iar grafica bine dezvoltată te ajută să te bucuri de fiecare rotire. În același timp, câștigul maxim posibil este unul impresionant, de până la 10.000x miza aleasă.

De obicei, la majoritatea jocurilor de la Hacksaw am observat că trebuie să joci destul de mult până să câștigi rotirile gratuite. Totuși, la jocul de pacanele Temple of Torment acest lucru s-a întâmplat mult mai repede. Vino și tu alături de noi și încearcă slotul măcar o dată!

Q&A Temple of Torment

  • Temple of Torment slot online are un RTP variabil, cuprins între 96.25% și 96.43% în funcție de modul de joc.

  • Da. Poți juca demo Temple of Torment gratis pe cazino.ro.

  • Jocul de pacanele Temple of Torment are un câștig maxim de 10.000x miza pariată.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Hacksaw
💸 RTP96.25%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii14 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

fire joker pacanele
playngo

Fire joker

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 21

Nici un vot pana acum

Joacă
Mighty Sparta pacanele demo
egt

Mighty Sparta

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 26

Nici un vot pana acum

Joacă
Action Money pacanele gratis
egt

Action Money

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
Tower Tumble pacanele demo
relax

Tower Tumble

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
To top