Imperial Fruits 5 Lines demo

Imperial Fruits 5 Lines

Îți era dor de un slot clasic, fără prea multe funcții complicate? Astăzi îți prezentăm jocul de pacanele Imperial Fruits 5 Lines, produs de Playson, unde cireșele, pepenii, perele și șeptarii norocoși te vor răsplăti pe cele 5 linii de plată fixe. Aici toate simbolurile sunt conturate foarte realist, deci așteaptă-te să ți se facă poftă printre atâtea fructe delicioase!

Urmărește cu atenție și simbolul Scatter, care îți poate crește câștigurile cu până la 100x din pariul tău inițial. Chiar dacă nu are alte funcții bonus, Imperial Fruits 5 Lines online atrage jucătorii tocmai prin simplitatea sa, specifică jocurilor tradiționale. Încearcă acum varianta gratis pe Cazino.ro pentru a nu risca credite reale din contul tău!

Caracteristici Imperial Fruits 5 Lines online

Una dintre cele mai apreciate caracteristici ale jocului de pacanele Imperial Fruits 5 Lines online este structura sa simplă. Aceasta îl face ușor de jucat chiar și de cei fără prea multă experiență, având doar 5 role și 3 rânduri. Liniile de plată sunt fixe, tot în număr de 5. În ceea ce privește simbolurile care pot contribui la combinațiile câștigătoare, pot fi fructe, coroane sau șeptari. Doar simbolul Scatter va plăti separat de cele 5 linii fixe. Mai multe despre Scatter și despre celelalte simboluri vom discuta puțin mai jos, deci îți recomandăm să citești în continuare!

RTP-ul Imperial Fruits 5 Lines demo este de 96,71%, unul foarte bun, deci putem spune că jocul se încadrează cu succes în categoria celor mai profitabile. Volatilitatea sa este medie, așa că încă o veste bună! Nu trebuie să aștepți prea mult pentru a forma combinațiile câștigătoare pe ecranul de joc. Dacă nu vrei să riști credite reale din contul tău în așteptarea câștigurilor, îți recomandăm să încerci  Imperial Fruits 5 Lines gratis la noi pe site!

Funcții speciale Imperial Fruits 5 Lines

Singurele simboluri speciale pe care le întâlnim în  Imperial Fruits 5 Lines online sunt Wild și Scatter. Chiar dacă nu are și alte caracteristici deosebite sau o structură mai complexă, jocul merită în continuare încercat. Hai să îți spunem câte ceva despre aceste două simboluri speciale!

  • Simbolul Wild este reprezentat de o coroană impunătoare de rege și poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4. Acesta înlocuiește orice simbol de pe grila de joc,  mai puțin pe cele Scatter. Se poate extinde pe întreaga rolă de joc și poate crea combinații câștigătoare, așa că fii cu ochii pe el!
  • Simbolul Scatter poate fi de două feluri: Scatter de Aur și Scatter de Diamant. Ambele sunt reprezentate de o stea, dar valoarea lor este diferită. Simbolul Stea de Aur poate plăti până la 100x din pariul inițial, dacă obții 5 simboluri pe o linie de plată. Simbolul Scatter Diamant plătește până la 20x pentru 3 simboluri. Cel din urmă poate apărea doar pe rolele 1, 3 și 5, în timp ce primul poate apărea pe orice rolă.

Mize, simboluri și câștiguri Imperial Fruits 5 Lines

Miza minimă pe care poți juca pacanele Imperial Fruits 5 Lines este de 0.10 credite, iar cea maximă 100 credite. Asta înseamnă că aproape oricine poate încerca acest joc, indiferent de bugetul pe care îl are la dispoziție. Dacă mai sus ți-am prezentat valorile simbolurilor speciale, hai să îți arătăm și cât valorează simbolurile clasice din acest slot. Să începem!

  • Șeptarul – până la 400x;
  • Pepenele și strugurele – până la 100x;
  • Para – până la 40x;
  • Lămâia, pruna, portocala și cireșele – până la 20x;

După cum vezi, șeptarul este cel mai valoros simbol de pe ecranul de joc, așa că urmărește-l cu atenție!

Imperial Fruits 5 Lines slot review

Deși Imperial Fruits 5 Lines online nu are o mulțime de funcții speciale precum alte sloturi din zilele noastre, acesta impresionează tocmai prin structura clasică. Cele 5 linii de plată fixe sunt pregătite să te recompenseze cu sume fabuloase, luând în considerare RTP-ul mare al jocului, de 96,71%.

Dacă vrei să iei o pauză de la pacanelele cu multe funcții speciale și tematici deosebite, trebuie să încerci acest slot produs de Playson! Joacă acum Imperial Fruits 5 Lines gratis la noi pe site, fără să te înregistrezi!

Q&A Imperial Fruits 5 Lines

  • Miza minimă este de 0,1 credite, iar cea maximă de 100.

  • Structura jocului este de 5×3 role, cu 5 linii fixe de plată.

  • Singurele simboluri speciale din din jocul de pacanele Imperial Fruits 5 Lines sunt Wild, Scatter de Aur și Scatter Diamant.

  • Da. Imperial Fruits 5 Lines gratis este disponibil atât pe desktop, cât și pe dispozitivul mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP96.71%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Hot Fiesta pacanele online
Pragmatic Play

Hot Fiesta

Club Tropicana pacanele gratis
Pragmatic Play

Club Tropicana

To top