Luxor Gold pacanele online

Luxor Gold – Hold and Win

Luxor Gold este un joc de pacanele online cu temă egipteană, dezvoltat și oferit de către providerul Playson.

Jocul se desfășoară pe un tablou clasic de 5×3 role și are 25 de linii de plată fixe. În cadrul jocului există două tipuri de funcții bonus ce pot fi câștigate.

Jocul de pacanele Luxor Gold face parte dintr-o categorie de jocuri foarte similare, dintre care amintim Book of Gold Double Chance sau Solar Queen. În practică, jocurile sunt reinterpretate, simbolurile se schimbă, dar regulile de bază rămân aceleași. 

Din păcate nu am găsit foarte multe elemente care să ne impresioneze la Luxor Gold pacanele online. Simbolurile nu sunt bine conturate, fundalul sonor este unul clasic și nivelul de adrenalină este destul de scăzut. Totuși, posibilitatea unui câștig maxim de 5000x miza pariată te face să joci și astfel de sloturi care par mai plictisitoare.

Tu ai încercat Luxor Gold pacanele online? Haide cu noi la joc!

Cum joc Luxor Gold pacanele online?

Providerul Playson a devenit tot mai popular în ultimii ani pe piața cazinourilor online din România. Astfel, în momentul de față găsești sloturile oferite de către aceștia la aproximativ 80% din cazinouri. Tot ceea ce trebuie să faci este să ai un cont, să intri în joc, să selectezi miza și să începi să câștigi.

Mulți jucători de pacanele sunt sceptici când vine vorba despre un joc nou. Pe lângă aceștia mai există și persoanele care vor să joace, dar fără să riște bani. Pentru aceste categorii de oameni exista mereu posibilitatea de a juca Luxor Gold pacanele demo. Bucură-te de varianta gratis a jocului, fără a fi nevoit să îți faci cont sau să realizezi vreo depunere.

Luxor Gold mize, simboluri și câștiguri

Luxor Gold pacanele online este un joc cu un nivel de volatilitate mediu spre ridicat, ce oferă un RTP de 95.76%. Câștigurile apar pe 25 de linii fixe, de la stânga la dreapta, atunci când există pe ecran cel puțin 3 simboluri identice poziționate pe o linie de plată. În cadrul jocului se pot câștiga 4 jackpoturi diferite și există și o funcție bonus.

În timpul jocului de bază câștigurile nu sunt foarte mari, câștigul maxim pe o singură învârtire fiind de 300x miza aleasă. Chiar și așa, în timpul rotirilor gratuite sau a funcției bonus lucrurile stau cu totul altfel, iar câștigul maxim ce poate fi obținut este unul impresionant, de până la 5000x miza pariată.

Bonus și rotiri gratuite Luxor Gold

Așa cum am amintit anterior, atunci când joci Luxor Gold online poți câștiga două tipuri diferite de funcții bonus. Prima funcție bonus se câștigă atunci când pe ecran apar cele 3 simboluri scatter sub forma unui vas cu monede de aur, pe rolele 2, 3 și 4. Acest bonus îți oferă 8 rotiri gratuite.

Cel de-al doilea tip de bonus, care este mult mai interesant, se câștigă atunci când pe ecran există cel puțin 6 monede de aur, indiferent de poziția acestora. Funcția bonus începe cu 3 rotiri gratuite, iar de fiecare dată când pe ecran apare cel puțin încă o monedă de aur numărul rotirilor crește înapoi la 3.

Pe fața monedelor de aur sunt înscrise valorile multiple ale mizei pariate, cu o valoare între 1x și 16x miza aleasă. La finalul învârtirilor gratuite, toate valorile de pe monezi sunt adunate, iar suma totală este câștigată de către jucător. În timpul rotirilor gratuite se pot câștiga și jackpoturile, ceea ce vom explica în următorul capitol.

Jackpot Luxor Gold

Atunci când joci Luxor Gold pacanele online ai mereu șansa de a câștiga unul dintre cele patru jackpoturi disponibile. Așa cum menționam anterior, jackpoturile se câștigă în cadrul rotirilor gratuite. Pentru a câștiga jackpoturile Mini, Minor și Major este suficient ca numele acestora să fie înscris pe oricare dintre monede aurii. Jackpotul Grand se câștigă doar atunci când întregul ecran este acoperit de diferite monede.

Valorile jackpoturilor se schimbă în funcție de miză, după cum urmează:

  • Jackpot Mini: 20x miza
  • Jackpot Minor: 50x miza
  • Jackpot Major: 150x miza
  • Jackpot Grand: 5000x miza

Luxor Gold slot review

În esență, Luxor Gold online este un joc bun, care promite câștiguri mari de până la 5000x miza aleasă. Chiar și așa, acesta nu are nici o caracteristică specială și nu aduce nimic în plus în comparație cu alte jocuri de același fel. Dacă te-ai plictisit de jocurile clasice de pacanele online, atunci poți să îl încerci oricând, dar nu vei vedea mare diferență față de 25 Coins a celor de la Wazdan.

Q&A Luxor Gold

  • Luxor Gold slot online este un joc cu volatilitate mediu spre ridicat, ce oferă un RTP de 95.76%.

  • Da. Poți să joci demo Luxor Gold gratis, pe cazino.ro.

  • Da. Luxor Gold pacanele online oferă o funcție bonus cu 8 rotiri gratuite și o funcție bonus cu 3 reînvartiri.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP95.76%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii25 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Fat santa pacanele demo
Push Gaming

Fat Santa

brave cat egt slots
Amusnet (EGT)

Brave Cat

To top
X