Sloar Queen Playson

Solar Queen

Dacă îți plac câștigurile fierbinți, atunci acest joc de pacanele egiptene de la Playson ți se va potrivi la fix! Fiind primul din seria Flaming Frames (cadre în flăcări), jocul vine cu câteva funcții noi care îți vor capta atenția pe loc. Având o grafică de excepție, precum și o coloană sonoră cu motive egiptene, acest slot este impresionant atât la prima vedere, cât și după multe ore petrecute în șir. Nu ezita să încerci versiunea gratuită Solar Queen Demo pe site-ul nostru, sau să încerci și alte jocuri de pacanele egiptene precum Book of Ra Deluxe sau Legacy of Dead.

Caracteristici Solar Queen

Jocul se prezintă cu o volatilitate medie-ridicată și un RTP teoretic de 95,78%. Solar Queen vine cu 20 de linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role și 4 rânduri. În joc întâlnim atât un simbol Wild, cât și un simbol Scatter (Scarabeul), a cărui prezență în număr de 3 declanșează runda bonus cu 10 rotiri gratuite. Pe role regăsim și alte simboluri, precum zeița Isis, zeii Horus și Anubis, 4 figurine egiptene (un leu, o pisică, un șoim și un ibis) precum și simbolurile cărților de joc, de la A la 10. În timpul jocului standard, pe role poate ateriza un soare arzător, care va face cadrul poziției în care aterizează să ia foc. După 10 rotiri (un ciclu solar, care poate fi urmărit în partea din dreapta-sus a ecranului), în locul fiecărui cadru în flăcări va apărea un simbol Wild. Atunci când un soare aterizează din nou în cadrul în flăcări, se va adăuga un multiplicator 1x, care va rămâne până la finalul ciclului solar.

Rotiri Gratuite Solar Queen

Găsește 3 scarabei pe rolele 1, 3 și 5 și vei declanșa automat o rundă bonus cu 10 rotiri gratuite și sticky Wilds. Acest lucru înseamnă că orice simbol soare care aterizează pe role în timpul rundei bonus se transformă automat în Wild și rămâne în acea poziție până la finalul rundei. Dacă există un multiplicator activ în timpul jocului standard, iar jucătorul găsește 3 simboluri Scatter, multiplicatorul va rămâne activ pe toată durata rotirilor gratuite, înmulțind câștigurile la finalul rundei.

Mize si castiguri Solar Queen

Jucătorii pot alege mize între 0,2 și 100 pentru fiecare rotire. Cele mai bine plătite simboluri sunt Wild și zeița soarelui, cu 10x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig. Urmează cei doi zei, care se plătesc cu 3,75x, cele 4 simboluri de animale, cu 3x, iar cărțile de joc se plătesc cu 1,5x. Nu uita însă de multiplicatori, care se adună în fiecare rundă a ciclului solar, până la sfârșitul acestuia, când se resetează.

Ce Jackpot are Solar Queen?

Potul maxim al acestui joc este de 2668x miza, care poate fi câștigat în timpul rundei bonus de rotiri gratuite, dacă intri în runda bonus cu un multiplicator activ.

Pacanele egiptene Solar Queen

Amatorii de pacanele egiptene vor îndrăgi pe loc Solar Queen, un joc care abundă de funcții speciale. Nu uita să încerci și tu gratuit Solar Queen Demo pe Cazino.ro, înainte de a juca pe bani reali în cazinourile online din România pe care le vei regăsi în lista noastră de recomandări.

Solar Queen Review

Trebuie să recunoaștem că am avut câteva dificultăți în a înțelege stilul acestui joc de pacanele cu teme egiptene, însă vina este doar a noastră, pentru că nu am citit bine regulamentul și nu observasem nici contorul din partea din dreapta-sus a ecranului, care ne arată exact când încep și se termină ciclurile solare. Per total, ne-am distrat foarte tare la acest joc, iar emoția pe care am trăit-o la fiecare final de ciclu solar, atunci când toate cadrele se transformă în simboluri Wild, este una de nedescris! Trebuie să admitem, am încercat să “păcălim” jocul, mergând cu o miză minimă până aproape de final, însă când am încercat să o schimbăm, am realizat că ciclul se resetează. Mai mult, am observat că jocul își amintește poziția ciclului pentru fiecare miză în parte, lucru care denotă o grijă aparte pentru aceste detalii din partea producătorului. Pe de altă parte, ne-ar fi plăcut să vedem câștiguri mai ridicate, având în vedere volatilitatea jocului, dar și alte funcții precum Gamble sau un Jackpot progresiv.

Solar Queen FAQ

  • Poți încerca pe Cazino.ro versiunea gratuită Solar Queen Demo, înainte de a juca pe bani reali într-unul din cazinourile online pe care ți le punem la dispoziție.

  • Acest joc de pacanele are 20 de linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role și 4 rânduri.

  • Tot ce trebuie să faci este să găsești 4, 5 sau 6 simboluri Scatter pentru a declanșa runda bonus cu 12, 17 sau 22 de rotiri gratuite.

  • Acest joc de pacanele egiptene a fost realizat de Playson în 2019, fiind primul din seria Flaming Frames.

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Playson
💸 RTP95.78%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele egiptene, Pacanele online
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet100
⬇️ Min Bet0.2

Mai multe Pacanele Demo

To top