Book of Gold Double Chance pacanele demo

Book of Gold Double Chance

Egiptul Antic are multe de oferit, iar misterele acestuia devin sursa de inspirație pentru Book of Gold Double Chance, un joc de păcănele cu tema egipteană lansat de Playson. 

Jocul are 3×5 role de joc, iar castigurile sunt generate pe 10 linii de plată la combinații de simboluri identice sau prin modul de rotiri gratuite cu 2 simboluri de extindere specială. 

Similar jocului de pacanele Book of Ra a celor de la Novomatic, Book of Gold: Double Chance mărește intensitatea de joc cu 2 simboluri misterioase care se activează în runda bonus și se extind pe role pentru a forma câștiguri generoase ce pot ajunge pana la 2000x miza pariata. 

Chiar dacă are o tema des intalnita in jocurile de pacanele online, Book of Gold Double Chance oferă o experiența unică de joc și te captivează prin simplitate de fiecare data când învârti rolele.

Cum joc păcănele Book of Gold Double Chance?

Book of Gold Double Chance ofera un mod simplu de joc, iar pentru a juca acest joc de păcănele cu tema egipteană trebuie doar sa deschizi jocul pe dispozitivul preferat și sa ajustezi miza adecvata stilului tău de joc. Apasă start și găsește comorile ascunse în timp ce beneficiezi de o experiența unică de joc.

Alături de alte pacanele demo, joaca Book of Gold Double Chance pentru a te familiariza cu opțiunile de joc, dar și pentru a descoperi misterul celor 2 simboluri de extindere specială. Gratuit și fără cont ai parte de aceeași intensitate a emoțiilor de fiecare data când alegi sa joci Book of Gold Double Chance păcănele gratis online.

Book of Gold Double Chance mize, simboluri și câștiguri

Jocul de păcănele Book of Gold Double Chance are un RTP de 95.04%, o volatilitate de nivel ridicat și poate fi jucat cu mize cuprinse între 0.10 – 100 RON.

Castigurile se formează la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, iar plata acestora se realizează de la stânga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc.

Simbolurile sunt specifice jocurilor de păcănele inspirate din Egiptul Antic și întâlnim simboluri precum crucea Ankh, ochiul lui Horus, însuși Horus și Tutankhamon care genereaza plăți de pana la 200x miza pariata, în funcție de combinațiile câștigătoare pe care le formează.

Simbolurile redate de cărțile de joc mențin câștigurile constante, acestea aducând pana la 12x miza pariata.

Cartea, simbol principal, are dublu rol: înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolurilor de extindere și activează runda bonus Book of Gold Double Chance în timp ce plătește până la 200x miza pariata, oriunde la apariția pe role.

Bonus si rotiri gratuite Book of Gold – Double Chance

Apariția pe rolele de joc a 3 simboluri scatter declanșează 10 rotiri gratuite Book of Gold Double Chance care sunt însoțite de 2 simboluri cu extindere specială. 

Înainte de a începe rotirile gratuite, cartea se va deschide și va alege aleatoriu 2 simboluri speciale care vor ajuta la formarea câștigurilor substanțiale. 

Orice simbol poate fi ales ca simbol de extindere specială, cu excepția simbolului scatter care poate redeclansa runda bonus dacă își face apariția pe role. Acesta adaugă 10 rotiri suplimentare rundei dacă un număr de cel puțin 3 simboluri identice se opresc simultan pe role în timpul rotirilor gratuite.

Simbolurile de extindere specială ocupă toată rola,oferind astfel o sansa ridicată de castig, iar numărul maxim de rotiri gratuite care poate fi obținut în runda bonus Book of Gold Double Chance este limitat la 50.

Book of Gold Double Chance slot review

Book of Gold Double Chance este un joc de pacanele online care nu iese din tiparul jocurilor cu tematică egipteană, dar reușește sa te captiveze prin simplitatea cu care se poate obține câștiguri consistente. De la Faraon, pana la crucea Ankh, simbolurile sunt comune temei și reușesc sa îți capteze atenția cu castigurile pe care le oferă. Fără rundă de dublaj, Book of Gold Double Chance imita jocul ca la aparate și poate aduce pana la 2000x miza pariata dacă alegi sa joci.

Intra în templul zeilor antici și descoperă ce mistere ascunse cu Book of Gold Double Chance sau alege pacanele Grace of Cleopatra pentru un plus de mister care poate aduce jackpotul EGT.

Q&A Book of Gold Double Chance

  • Book of Gold Double Chance slot online a fost lansat de producătorul de jocuri de noroc Playson.

  • Jocul de păcănele Book of Gold Double Chance ofera un bonus format din rotiri gratuite cu 2 simboluri de extindere specială.

  • Book of Gold Double Chance face parte din seria jocurilor de păcănele online cu tematică egipteană, jocuri precum Book of Ra, Book of TutRise of Ra sau Grace of Cleopatra.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 14

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP95.04%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X