3 Magic Lamps pacanele demo

3 Magic Lamps

Pășește în lumea magică a poveștilor orientale cu jocul de pacanele 3 Magic Lamps online, produs de Playson! După cum ți-ai dat seama din nume, aici te așteaptă nu mai puțin de 3 lămpi fermecate, pregătite să îți îndeplinească toate dorințele. 

Călătoria ta începe printre impresionantele clădiri ale Orientului Mijlociu, unde orice lucru pare posibil, mai ales câștigurile fabuloase. De ce spunem asta? Ei bine, vei fi uimit de câte funcții speciale are acest joc! Îți spunem doar că te așteaptă rotiri gratuite și un multiplicator, iar pe restul te lăsăm să le descoperi singur din acest articol. Veștile bune nu se termină aici! La noi pe site poți încerca 3 Magic Lamps gratis, fără depunere și fără să te înregistrezi. Testează-l acum!

Caracteristici 3 Magic Lamps online

Deși are multe funcții speciale care îl diferențiază de alte jocuri de pacanele online, când vine vorba de structura 3 Magic Lamps online, lucrurile stau destul de simplu. Slotul are o structură de 5 role și 3 rânduri, iar liniile de plată sunt 25 la număr. Totul devine mai interesant când își fac apariția Lămpile Fermecate, care îți pot dubla câștigurile sau te pot recompensa cu funcția Misterioasă. Despre toate astea vom discuta puțin mai târziu în acest articol, dar până atunci hai să îți spunem care sunt șansele de câștig la 3 Magic Lamps online!

RTP-ul jocului este de 95.76%, unul destul de bun, care poate încadra 3 Magic Lamps în categoria de pacanele online profitabile. Totuși, trebuie să ții cont și de volatilitatea ridicată a jocului, care te poate face să aștepți destul de mult până la câștiguri. Odată ce ajungi la ele, poți fii sigur că va fi vorba de niște sume consistente, dar pentru asta ai nevoie de multă răbdare pe durata jocului. Ca să nu riști multe credite din balanța ta reală, te sfătuim să încerci mai întâi varianta 3 Magic Lamps demo, care nu necesită nicio depunere din partea ta!

Bonus și rotiri gratuite 3 Magic Lamps

Funcția de rotiri gratuite este activată de 3 simboluri Scatter obținute în jocul de bază. Dacă reușești să le aduni, vei primi 8 rotiri 3 Magic Lamps. Dacă în timpul acestor runde, mai obții alte 3 Scatter, alte 8 rotiri îți vor fi acordate. Simbolul Scatter poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4, așa că fii cu ochii pe ele!

Poți activa Jocul Bonus 3 Magic Lamps dacă ai cel puțin 6 simboluri Bonus pe grila de joc sau dacă aceste simboluri se combină cu Monedele Magice. De asemenea, poate fi activat și prin anumite caracteristici ale Lămpilor Fermecate. Trebuie să știi că tipul de Monedă Magică sau de Lampă Fermecată care declanșează Jocul Bonus, determină și premiul pe care urmează să îl primești. Simbolurile câștigătoare pot conține următoarele valori: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 12x. 

La începutul oricărui Joc Bonus, vor avea loc 3 respin-uri, iar fiecare nou simbol poate reseta numărul la 3 rotiri repetate. Jocul va continua până când jucătorii nu mai au rotiri sau până când întreg ecranul de joc este plin de simboluri Bonus.

Oricând una sau mai multe Monede Magice apar pe grilă în timpul jocului de bază sau a rotirilor gratuite, poți activa una dintre funcțiile Lămpilor Magice. Iată care sunt acestea:

 • Funcția de dublaj: Fiecare monedă verde care apare în timpul Funcției de dublaj în Jocul Bonus, multiplică toate simbolurile Bonus cu 2x, imediat după rotire. După ce toate simbolurile Bonus au fost multiplicate, Moneda Magică verde va acorda aleatoriu o valoare câștigurilor: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 12x, 15x, 50x TB.
 • Funcția misterioasă: Fiecare monedă roșie care apare în timpul Funcției Misterioase în timpul Jocului Bonus, acordă la întâmplare o valoare mare câștigurilor obținute: 15x, 30x, 50x, 75x, 100x sau 150x TB.
 • Funcția de colectare: Fiecare monedă albastră care apare în timpul Funcției de Colectare în timpul Jocului Bonus, adună valoarea tuturor simbolurilor de pe rolele de joc și o adaugă valorii sale. 

Jackpot 3 Magic Lamps

Surprizele din Jocul Bonus nu se opresc aici! Continuăm cu un Jackpot special, care apare tot în acest joc. Iată ce tip de Jackpot poți obține și care este valoarea lui:

 • Major Jackpot – 120.00 
 • Minor Jackpot – 40.00
 • Mini Jackpot – 12.00
 • Grand Jackpot – 4000.00. Acesta poate fi obținut dacă completezi toate cele 15 poziții de pe grila de joc.

Mize, simboluri și câștiguri 3 Magic Lamps online

Acum că ți-am povestit despre funcțiile speciale din acest joc interesant, hai să afli și pe câte credite îl poți juca. Miza minimă este de 0.20 și cea maximă este de 50. Așadar, alege pariul cel mai potrivit pentru tine și distrează-te cu 3 Magic Lamps demo! 

În continuare îți vom spune cât valorează fiecare simbol în parte, de la cele clasice, la cele speciale:

 • Simbolul Scatter: 3x – 100.00;
 • Simbolul Wild: 5x – 750.00;
 • Bărbatul: 5x – 750.00;
 • Femeia: 5x – 500.00;
 • Săbiile: 5x – 400.00;
 • Ochiul verde: 5x – 300.00;
 • Literele A, K, Q, J: 5x – 100.00;

Simbolul Wild poate înlocui orice simbol, mai puțin pe cel Scatter, simbolul Bonus și Monedele Magice. În timpul rotirilor gratuite, acesta dublează câștigurile de pe fiecare rolă pe care este prezent. 

3 Magic Lamps slot review

Ești pregătit să simți atmosfera magică a Orientului Mijlociu, mai puternic ca niciodată? 3 Magic Lamps online te va teleporta imediat într-o lume fermecată, unde nicio dorință nu rămâne neîmplinită și unde câștigurile fabuloase nu mai sunt doar un vis frumos.

Puține jocuri au mai multe funcții decât acesta semnat de Playson, care este plin de caracteristici speciale. Rotirile gratuite, Jocul Bonus, simbolul Scatter și simbolul Wild sunt doar câteva dintre ele. Intră în universul de poveste 3 Magic Lamps și lasă-te purtat într-o călătorie memorabilă printre Lămpi Fermecate și Duhuri Magice!

Q&A 3 Magic Lamps

 • Miza minimă este de 0,2 credite, iar cea maximă de 50.

 • Structura jocului de pacanele 3 Magic Lamps este de 5×3 și 25 linii de plată.

 • Jocul Bonus se activează la minim 6 simboluri Bonus sau la combinarea lor cu Monedele Magice.

 • Jocul de pacanele 3 Magic Lamps are o mulțime de funcții speciale: simbolul Wild, Scatter, rotiri gratuite, Jocul Bonus, cele 3 funcții ale Lămpilor Fermecate și Jackpotul.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP95.76%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii25 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
To top