Hot coins demo

Hot Coins: Hold and Win

Hot Coins este un joc de pacanele cu fructe de tip Hold and Win, care face parte din categoria sloturilor cu ecran special format din 3×3 role de joc.

Există multe tipuri de jocuri de acest gen, iar Playson a reușit să dezvolte unele dintre cele mai bune. Dacă ți-au plăcut Royal Coins 2: Hold and Win sau 9 Coins, cu siguranță Hot Coins este următorul joc pe care trebuie să îl încerci.

Tematica jocului este una clasică, cu fructe, iar numărul de linii de plată disponibil este de 5. Spre deosebire de alte jocuri de acest fel, putem spune că grafica este una mult mai performantă, simbolurile de joc sunt mult mai atrăgătoare, iar coloana sonoră este aleasă așa încât să ofere o experiență excelentă de joc.

Te-am convins să îți încerci și tu norocul la jocul de pacanele Hot Coins?

Cum joci Hot Coins pacanele online

Fiind vorba despre un joc de pacanele clasic, nu este foarte complicat să joci Hot Coins online. Te sfătuim să studiezi regulile jocului la început pentru a vedea cum se formează câștigurile. În rest, tot ceea ce trebuie să faci este să învârti rolele și să aștepți înregistrarea câștigurilor. Atunci când primești 3 monede pe ecran vei intra în funcția bonus cu rotiri gratuite.

Dacă nu ești sigur că îți va plăcea acest slot și vrei să îl încerci fără să riști bani, joacă Hot Coins demo! Pe platformele speciale cu pacanele gratis găsești toate sloturile din lume în varianta demo. Nu este necesar să te înregistrezi sau să depui bani, doar intri pe site și începi să joci. Totul funcționează exact ca la un slot pe bani, iar distracția este garantată.

Hot Coins mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele Hot Coins are un nivel de volatilitate mediu spre ridicat și oferă un RTP de 95.61%. Una dintre caracteristicile interesante ale acestui tip de sloturi este că plătesc foarte bine sau nu plătesc deloc. Nu prea există cale de mijloc, așa încât îți poți da seama după primele 20-30 de rotiri care este situația. Totuși, merită să îți asumi riscul pentru un câștig maxim de 1000x miza pariată.

Câștigurile în cadrul jocului se realizează începând din partea stângă a ecranului de joc, pe 5 linii de plată. Atât în funcția de bază, cât și în cea bonus, premiile sunt calculate sub formă de multiplicatori ai mizei. Intervalul de mize permis este între 0.20 lei și 100 lei per rotire, în funcție de cazinoul online la care joci.

Acestea sunt simbolurile pe care le vei regăsi în cadrul jocului și câștigurile pe care le obții când pe ecran există o formație de trei simboluri identice:

  • Cireșe – 1x miza
  • Lămâi, Portocale, Prune – 4x miza
  • Struguri, Pepeni – 16x miza
  • BAR – 20x miza
  • Clopoței – 30x miza
  • Șeptari – 50x miza

Un aspect interesant al slotului Hot Coins este faptul că șeptarii au și funcție de wild. De obicei nu prea regăsești acest avantaj la jocurile de pacanele 3×3. Pe lângă toate aceste simboluri mai există simbolurile în formă de monedă de aur cu ajutorul cărora activezi funcția bonus și câștigi premii instant în bani.

Bonus și rotiri gratuite Hot Coins – Hold&Win

Chiar dacă la prima vedere Hot Coins pare un joc banal, atunci când ajungi să câștigi funcția bonus vei vedea că lucrurile sunt mult mai interesante. În primul rând, trebuie să știi că vei câștiga rotirile gratuite atunci când pe ecran apar cel puțin 3 simboluri bonus sub forma unei monede de aur. Pe fiecare monedă este înscrisă o valoare, multiplicator al mizei, sau unul dintre cele trei jackpoturi.

Jocul bonus începe cu trei rotiri gratuite, iar de fiecare dată când pe ecran apare cel puțin o monedă nouă, numărul rotirilor se resetează la 3. Un aspect special și foarte interesant al jocului este următorul: de fiecare dată când o linie orizontală se umple de monede de aur, valoarea acestora este trecută la câștiguri, iar monedele dispar pentru a putea obține noi câștiguri.

Hot Coins slot review

Așa cum am menționat încă de la început, Hot Coins online este probabil unul dintre cele mai bune jocuri din categoria sloturilor cu 3 role și 3 linii. Șeptarul ține și loc de wild și înlocuiește orice simbol, ai 3 jackpoturi la dispoziție pe care le poți câștiga, iar monedele care dispar în funcția bonus îți permit să obții câștiguri cu mult mai mari decât la alte jocuri.

Dacă și ție ți-a plăcut Hot Coins la fel de mult ca nouă, te sfătuim cu încredere să încerci și Fire Coins, un slot care s-ar putea să fie chiar un pic mai bun decât acesta!

Q&A Hot Coins: Hold and Win

  • Jocul de pacanele Hot Coins oferă un RTP de 95.61% și are un nivel de volatilitate mediu spre ridicat.

  • Poți juca demo Hot Coins gratuit pe cazino.ro, în secțiunea dedicată jocurilor de pacanele.

  • Câștigul maxim oferit de jocul de pacanele Hot Coins este de 1000x miza pariată.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP95.61%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role3
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top