diamond fortunator demo

Diamond Fortunator

Diamond Fortunator este un joc de pacanele clasic, la prima vedere destul de simplist, dar din punctul nostru de vedere încântător. Acest slot este dezvoltat și oferit de către Playson și include o funcție bonus cu Respin.

Inspirat probabil din alte jocuri clasice precum Hot Coins sau Fortunator 5, Diamond Fortunator a dus experiența de joc la un alt nivel. Simbolurile te fac să crezi că ești într-o vacanță de lux la Las Vegas, în timp ce grafica de calitate excelentă te face să simți că trăiești fiecare rotire.

Slotul se desfășoară pe un ecran clasic cu 3×3 role, care oferă 5 linii de plată fixe și un câștig maxim posibil de 1000x miza pariată. Câștigul maxim se poate obține în cadrul funcției bonus, sub forma jackpotului Grand. 

Ești pregătit să trăiești experienț plină de extaz oferită de Diamond Fortunator?

Cum joci Diamond Fortunator pacanele online

Este extrem de simplu să joci pacanele Diamond Fortunator online, deoarece din punct de vedere tehnic vorbim despre un slot simplu. Intră în contul de cazino, caută jocul în secțiunea sloturi, alege miza și începe să joci. Urmărește să primești cel puțin 3 diamante pe ecran pentru a câștiga funcția bonus.

În cazul în care ești o persoană care joacă pacanele doar pentru distracție și nu vrei să riști bani reali, alege Diamond Fortunator demo. Jocurile de pacanele gratis oferă o experiență palpitantă, mai ales atunci când le joci alături de prieteni. Nu este necesar să îți deschizi cont sau să realizezi o depunere, așa încât poți începe să joci imediat.

Diamond Fortunator mize, simboluri și câștiguri

Diamond Fortunator face parte din categoria jocurilor de pacanele cu nivel ridicat de volatilitate și are un RTP de 95.6%. Volatilitatea este un indicator de risc, care îți arată cât de mari sunt șansele să obții câștiguri exponențiale. De cealaltă parte, RTP-ul îți indica procentul de bani care se întoarce înapoi la jucător din totalul pierderilor.

Simbolurile întâlnite în cadrul jocului Diamond Fortunator sunt probabil cele mai elegante pe care le-am văzut la vreun slot. Începând de la simbolurile de cărți: treflă, romb, inimă neagră și inimă roșie care parcă sunt construite din pietre prețioase și până la zarurile de aur diamantele cu funcție scatter, totul pare desprins dintr-un film de lux.

Ai două metode prin care poți să obții câștiguri: în cadrul funcției de bază și în cadrul funcției bonus. În funcția de bază, câștigurile se înregistrează pe 5 linii de plată fixe, de la stânga la dreapta. Pentru a obține un câștig, trebuie ca pe o linie de plată să existe 3 simboluri identice consecutive.

Bonus și rotiri gratuite Diamond Fortunator

Pentru a câștiga bonusul atunci când joci Diamond Fortunator pacanele online, pe ecran trebuie să apară cel puțin 3 simboluri în formă de diamant. Pe fiecare dintre aceste simboluri este înscrisă o valoare, care reprezintă un premiu instant în bani. Premiile sunt multiplicatori ai mizei alese, între 2x și 20x.

Funcția bonus cu rotiri gratuite din cadrul slotului Diamond Fortunator se desfășoară pe un ecran de joc diferit decât funcția de bază. Ecranul se mărește în mod semnificativ și conține 18 pătrățele de joc. Vei începe cu 3 rotiri gratuite, iar de fiecare dată când pe ecran apare cel puțin un diamant nou, numărul rotirilor se resetează.

Diamond Fortunator slot review

Până în acest moment nu prea am reușit să mai întâlnim un slot de 3×3 role care să fie atât de atrăgător precum Diamond Fortunator. Desigur, Hot Coins este unul dintre jocurile noastre preferate de acest tip, dar parcă Diamond Fortunator este și mai bun. Este fascinant cât de palpitantă și atrăgătoare poate fi întreaga experiență de joc.

Chiar dacă câștigul maxim posibil este mai mic decât la alte sloturi de acest tip, oferind un premiu de doar 1000x miza pariată, câștigurile mari apar mult mai des la acest slot. De asemenea, dacă reușești să umpli toate cele 18 căsuțe în timpul bonusului, toate câștigurile obținute se dublează.

Având în vedere toate aceste detalii, ar trebui ca și tu să încerci măcar o dată pacanele Diamond Fortunator și poate vei fi următorul jucător care se bucură de Grand Jackpot.

Q&A Diamond Fortunator

  • Poți juca demo Diamond Fortunator gratuit, alături de alte pacanele gratis, pe cazino.ro.

  • Jocul de pacanele Diamond Fortunator are un RTP de 95.6% și un nivel de volatilitate ridicat.

  • Marele premiu Diamond Fortunator se câștigă în timpul bonusului, prin apariția simbolului Grand Jackpot pe ecran, care oferă un premiu de 1000x miza aleasă.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP95.6%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu diamante
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role3
⭐ ScatterDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top