Lion Gems pacanele demo

Lion Gems

Lion Gems este un joc de pacanele online palpitant, de tipul Hold&Win, care este dezvoltat și oferit de către providerul Playson. Câștigul maxim pe care îl poți obține la acest slot este de 3000x miza pariată.

Acest slot se joacă pe un ecran cu 5 role și 4 linii de joc și are 30 de linii de plată. Jocul nu este unul foarte popular, dar este destul de interesant, fapt pentru care vă oferim această recenzie. Slotul seamănă foarte mult cu celebrul joc Respin Mania al celor de la Skywind. Vom încerca să prezentăm atât punctele pozitive, cât și cele negative ale jocului Lion Gems online.

Unul dintre aspectele ce ar trebui imbunatatile sunt grafica și simbolurile, care arată destul de învechite. Totuși, producătorul nu se remarcă în general prin experiență fascinantă a sloturilor, ci prin câștigurile mari pe care le oferă jocurile. Jocurile de pacanele Playson includ funcții speciale de joc și bonusuri cu rotiri gratuite.

Descoperă alături de noi Lion Gems pacanele online și încearcă-ți norocul la marele premiu!

Cum joci Lion Gems demo

Chiar dacă include câteva funcții speciale și 4 jackpoturi, slotul Lion Gems nu este unul greu de jucat. După primele mâini îți vei da seama imediat ce trebuie să faci. Scopul final al jocului este să câștigi funcția bonus cu Respin, care îți poate aduce jackpotul cel mare. De asemenea, în joc mai poți câștiga și o specială cu 8 rotiri gratuite.

În eventualitatea în care nu ai un cont la cazino sau nu dorești să îți riști banii la aparate, dar vrei să te distrezi, poți opta pentru pacanele gratis. Lion Gems demo funcționează exact ca și jocul pe bani reali, dar se joacă cu bani fictivi. Nu te aștepta să câștigi ceva, pentru că nu vei putea, dar joci gratuit și te bucuri de adrenalina fiecărei rotiri.

Lion Gems mize, simboluri și rotiri gratuite

Slotul Lion Gems are un nivel de volatilitate mediu și oferă un RTP de 95.55%. Interpretând aceste caracteristici, îți putem spune că va fi destul de greu să obții premiul cel mare, dar cu siguranță nu imposibil. În aceeași măsură, atunci când jocul de păcănele nu plătește, nici nu vei pierde la fel de rapid banii, pentru că riscul este mai mic.

Așa cum menționam și inițial, simbolurile sunt un pic învechite, dar până la urmă nu ne interesează așa mult aspectul jocului, cât funcționalitatea și câștigurile. Fiind vorba despre un slot cu tematică cu animale, simbolurile principale sunt animale din jungla. Simbolurile mai simple sunt reprezentate de cărțile de la J la A. Pe lângă acestea se adaugă scatter-ul, simbolul bonus în formă de diamant și wild-ul în formă de leu.

Bonus și rotiri gratuite Lion Gems

În cadrul jocului de pacanele Lion Gems vei găsi două funcții speciale în care poți câștiga bonusuri diferite. Prima dintre acestea se activează atunci când pe ecran apar minim 6 diamante, pe fiecare dintre ele fiind înscris un premiu instant în bani. Vei începe cu 3 rotiri gratuite, iar fiecare diamant nou resetează numărul rotirilor. Funcția se termină când ai epuizat respinurile. Jackpotul cel mare se câștigă dacă toate cele 20 de căsuțe de pe ecran sunt acoperite.

Al doilea tip de funcție specială era un bonus clasic cu rotiri gratuite. Acesta se activează atunci când pe ecran apar cel puțin 3 scattere în formă de Safari, care îți oferă 8 rotiri gratuite. În cadrul bonusului simbolul Wild se transformă în Wild X2 și dublează toate câștigurile obținute. Rotirile gratuite pot fi declanșate din nou prin apariția tot a cel puțin 3 scattere.

Lion Gems slot review

Aspectul cel mai atrăgător pe care l-am remarcat jucând Lion Gems este existența celor două funcții bonus diferite. În acest fel, jucătorul are șanse mult mai mari de a obține câștiguri semnificative. În același timp, simbolul Wild X2 este un alt avantaj important, deoarece poate aduce premii mai mari. Nu în ultimul rând, jackpotul cel mare de 3000x miza poate fi câștigat de oricine.

Concluzia în urma acestui review este simplă: dacă te interesează mai mult șansele mari de câștig, decât interfața și grafica, atunci trebuie să încerci Lion Gems. Dacă și ție ți-a plăcut acest slot, te sfătuim să joci și Pearl Ocean tot de la Playson.

Q&A Lion Gems

  • Jocul de pacanele Lion Gems are două funcții speciale: un joc bonus cu respin și o funcție bonus cu rotiri gratuite.

  • Poți să joci demo Lion Gems gratuit pe cazino.ro, unde găsești mai multe jocuri de pacanele gratis.

  • Lion Games slot online oferă un RTP de 95.55% și un câștig maxim posibil de 3000x miza pariată sub formă de jackpot.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP95.55%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii30 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top