Wolf Power demo gratis

Wolf Power Hold and Win

Descoperă Wolf Power, un joc de pacanele Playson care pune în prim plan animalele sălbatice din munți. Jocul se desfășoară pe 3×5 role și are 20 de linii de plată, pe care își vor face apariția simboluri special create pentru a fi în contrast cu fundalul albastru în care poți vedea o adevărată minune naturală redată de un peisaj montan spectaculos.

La fel ca și jocul de pacanele Wolf Canion și Wolf Power este un joc de pacanele de tip Hold & Win, cu lupul simbol principal. După cum ți-ai dat seama, lupul este simbolul special al jocului și are rol dublu, având puterea de a mari considerabil câștigurile la fiecare apariție. 

Pe lângă simbol wild special și funcția Hold and Win unde poți obține inclusiv 4 jackpoturi cu valoare fixă și poți chiar multiplica câștigurile cu x2, jocul de pacanele Wolf Power online are inclusă și o rundă bonus de rotiri gratuite.

Grafica este impecabilă, iar coloana sonoră intensifică atmosfera de joc la fiecare rotire, așa că hai să vedem ce te așteaptă în acest joc de pacanele cu animale Wolf Power!

Cum joci Wolf Power pacanele online

În general jocurile de pacanele Playson au un mod simplu de joc, iar dacă vrei să joci Wolf Power online trebuie doar să deschizi jocul pe dispozitivul preferat și să selectezi pariul de joc dorit. Învârte rolele, iar aventura poate începe!

Dacă vrei încerci acest joc de pacanele cu animale înainte de a paria pe bani reali, atunci ai la dispoziție varianta Wolf Power demo. În acest fel, nu doar că joci pacanele gratis, dar ai și șansa de a descoperi toate opțiunile de joc disponibile pentru a ști la ce să te aștepți atunci când decizi să joc Wolf Power: Hold and Win pe bani reali.

Wolf Power mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele Wolf Power: Hold and Win are un RTP de 95.04%, o volatilitate de nivel mediu-ridicat și oferă un potențial câștig de 1272x miza pariată. Câștigurile se formează pe 20 de linii fixe, la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, iar plata se realizează de la stânga la dreapta, pe role adiacente.

Simbolurile sunt specifice temei și sunt redate 3D, iar pe role își vor face apariția ursul, capra de munte, vulturul și bufnița, dar și simbolurile A, K, Q și J. În funcție de combinația realizată, acestea pot genera plăți de până la 12.5x miza pariată.

Lupul are rol dublu și este atât simbol wild simplu, cât și wild nudge. Dacă în jocul de baza lupul se extinde pe role pentru a ajuta la formarea combinațiilor câștigătoare prin înlocuirea celorlalte simboluri, în runda bonus, acesta are puterea de a se deplasa singur pentru a acoperi o întreaga rola.

Simbolul scatter activează runda bonus Wolf Power și este reprezentat de un peisaj superb în care poți vedea un munte sub clar de luna, în timp ce moneda de aur și bila de foc sunt simbolurile power, respectiv bonus și activează funcția Hold and Win Wolf Power. Simbolurile Bonus au valori cuprinse între 1x și 10x miza pariată, iar simbolurile Power, între 5x și 500x miza pariată.

Bonus și rotiri gratuite Wolf Power

Apariția pe rolele de joc a cel puțin 3 simboluri scatter declanșează 8 rotiri gratuite Wolf Power. Runda se joacă cu role speciale, iar simbolul wild și wild nudge își pot face apariția pe toată durata rotirilor gratuite.

Obține 6 sau mai multe simboluri Bonus și Power simultan pe role în jocul de baza, iar funcția Hold & Win este activată. Aceasta începe cu 3 rotiri, iar toate simbolurile Bonus rămân blocate pe poziții până la finalul rundei. Orice simbol Bonus sau Power care își face apariția pe role resetează numărul de rotiri la 3, iar dacă la finalul rundei obții un ecran complet cu simboluri, atunci câștigul este multiplicat cu x2.

În plus, dacă reușești să aduni mai multe simboluri power, poți obține unul din cele 4 jackpoturi Wolf Power, după cum urmează:

  • Jackpot Mini – 20x miza pentru 2 simboluri colectate;
  • Jackpot Minor- 50x miza pentru 3 simboluri colectate;
  • Jackpot Major – 150x miza pentru 4 simboluri colectate;
  • Jackpot Grand – 500x miza pentru 5 simboluri colectate.

Wolf Power slot review

Wolf Power Hold and Win este un joc de pacanele complex, plin de acțiune și potențiale câștiguri mari. Cu o rundă bonus de rotiri gratuite, unde lupul are puterea de a se deplasa pentru a acoperi o întreagă rola și o funcție Hold and Win care îți poate aduce câștiguri însemnate datorită celor 4 jackpoturi cu valoare fixă de până la 500x miza pariată, jocul de pacanele Wolf Power te transpune în minunata lume a animalelor sălbatice pentru a descoperi câștiguri de poveste.

Poate că jocul de pacanele Wolf Power nu este la fel de interactiv ca și Cyber Wolf, spre exemplu, însă acesta are farmecul sau și merită încercat, datorită numeroaselor opțiuni de joc disponibile: simboluri speciale, re-rotiri, rotiri gratuite, multiplicatori și 4 jackpot-uri cu valoare fixă. Iar dacă nu ești dispus încă să faci o depunere, dar îți dorești totuși să testezi acest joc de pacanele cu animale, atunci nu uita că poți oricând juca Wolf Power: Hold and Win demo😉

Q&A Wolf Power

  • Wolf Power: Hold and Win slot online are un RTP de 95.04%.

  • Jocul de pacanele Wolf Power are inclusă funcția Hold and Win care acordă re-rotiri și o funcție bonus de rotiri gratuite.

  • Jocul de pacanele Wolf Power Hold and Win are un jackpot structurat pe 4 niveluri care pot fi obținute în cadrul funcției Hold & Win. Fiecare jackpot are o valoare fixă, cea mai mare fiind înregistrată de jackpotul Grand, care este de 500x miza pariată.

  • Poți juca pacanele demo Wolf Power Hold and Win gratuit pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP95.04%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top