Cyber Wolf demo

Cyber Wolf

Cyber Wolf este un joc de pacanele online palpitant, care include o mulțime de funcții speciale și oferă un câștig maxim posibil de 5000x miza pariată.

Așa cum probabil deja știi, Endorphina este un provider de jocuri de noroc aparte, care inovează foarte mult. Cyber Wolf este unul dintre acele sloturi în care nivelul de adrenalină rămâne la cote maxime în permanență. Jocul este unul extrem de complex și oferă o experiență fascinantă.

Funcția bonus din cadrul jocului seamănă oarecum cu cea pe care o întâlnim la jocul de pacanele Book of Dead. Spre deosebire de acel slot însă, simbolurile se upgradeaza pe baza unei reguli speciale și devin “wilduri”. Grafica jocului îți conferă impresia unui slot desprins dintr-o lumea cybertronica, în care tu deții controlul.

Dacă până acum ți se pare fascinant, citește întreaga recenzie Cyber Wolf înainte de a începe să joci și descoperă toate funcțiile jocului!

Cum joci Cyber Wolf pacanele online

Atunci când joci pacanele Cyber Wolf online, funcția de bază a jocului este identică cu orice alt slot. Practic doar trebuie să învârți rolele și să aștepți obținerea unor formații câștigătoare pe liniile de plată. Există o funcție bonus pe care o poți câștiga prin apariția scatterelor sau o poți cumpără pentru 129x miza pariată.

În cadrul funcției bonus însă lucrurile sunt mult mai complicate, deoarece regulile sunt total diferite fata de jocul de bază. Acestea fiind spuse, probabil cel mai bine ar fi să încerci prima dată Cyber Wolf demo. Poți să joci sloturi demo pe site-urile de pacanele gratis și este recomandat să faci asta în cazul jocurilor complexe, pentru a înțelege cum funcționează.

Cyber Wolf mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele Cyber Wolf îți oferă posibilitatea de a alege dintr-un interval de mize generos, cuprins între 0.50-200 de lei. Acesta este un aspect foarte important, deoarece face slotul disponibil pentru toate buzunarele. Chiar și la miză minimă, câștigul maxim de 5,000x miza pariată este unul foarte generos.

Slotul Cyber Wolf are un nivel de volatilitate mediu spre ridicat și oferă un RTP de 96.05%. Acestea sunt cele mai bune caracteristici atunci când cauți un joc echilibrat. Riscul nu este unul imens, dar ai șansa de a obține frecvent câștiguri mari. Cu cât volatilitatea este mai mare, cu atât crește și șansa unui câștig fenomenal, dar în același timp poți să și pierzi foarte rapid banii.

Simbolurile din cadrul jocului au o formă inovatoare și nu prea seamănă cu ceea ce ai văzut la sloturile clasice. Mai degrabă pare că joci într-un film cu roboți, decât că ești la un cazino online. În ceea ce privește câștigurile, acestea se obțin pe 10 linii de plată fixe, începând din partea stângă a ecranului.

Bonus și rotiri gratuite Cyber Wolf

Așa cum am menționat și la început, în cadrul jocului există o funcție bonus cu rotiri gratuite. Poți câștiga funcția prin apariția pe ecran a cel puțin 3 scattere sau o poți cumpăra pentru 129x miza aleasă. Recomandăm să încerci la început să o câștigi, deoarece jocul oferă destul de des bonusul.

Vei începe speciala cu 8 rotiri gratuite și un simbol premium. Acel simbol premium este de la început Wild, pe lângă wild-ul care există deja în formă de gheară de lup. În partea de sus a ecranului vei observa o bară pe care sunt înșirate toate simbolurile iar în jurul acestora un cerc. 

Pe durata jocului vei vedea că unele simboluri au un fulger mic în colțul din dreapta. Fiecare astfel de fulger se strânge în acumulatorul simbolului corespunzător. Atunci când acumulatorul se umple și acel simbol devine wild. Pentru fiecare simbol nou care devine wild mai primești o rotire gratuită.

Cyber Wolf slot review

Am început să jucăm Cyber Wolf pacanele online pentru a face acest review și sinceri să fim nu ne-am mai putut opri. Am fost fascinați de întreaga experiență de joc, începând de la simboluri și grafică, până la câștigurile obținute. Spre surprinderea noastră am reușit să câștigăm funcția bonus de 2 ori cu 100 de rotiri, ceea ce este un procentaj excelent.

Dacă ți-a plăcut acest joc și în general preferi jocurile de pacanele Endorphina, îți recomandăm să încerci și Joker Stocker!

Q&A Cyber Wolf

  • Funcția bonus Cyber Wolf costa 129x miza pariată. Poți să o și câștigi dacă pe ecran apar cel puțin 3 simboluri scatter.

  • Câștigul maxim Cyber Wolf este limitat la 5,000x miza.

  • Da. Dacă îți plac jocurile de pacanele gratis, poți să joci demo Cyber Wolf gratuit pe cazino.ro

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Endorphina
💸 RTP96.05%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

cash chips pragmatic pacanele demo
Pragmatic Play

Cash Chips

Lucky wild 20 lines | Pacanele demo
Amusnet (EGT)

Lucky Wild

Kamakura Demo | Pacanele gratis online
Amusnet (EGT)

Kamakura

To top