Safari pacanele demo

Safari

Providerul de jocuri de pacanele Endorphina reușește să uimească din nou prin cel mai nou joc scos pe piață. Safari este un slot cu funcție bonus excepțional, care oferă un câștig maxim posibil de 1,000x miza pariată.

Încă de la început vei rămâne impresionat de grafica jocului și de felul realist în care arată simbolurile. Până acum consideram că cel mai bun joc cu tematică de safari este Hot Safari de la Pragmatic Play. Chiar și așa, Safari care este mai simplu din punct de vedere tehnic, a reușit să depășească acest slot.

Ecranul de joc este unul clasic și include 5×3 role, dar oferă un număr de 50 de linii de plată. Funcția bonus cu rotiri gratuite poate fi câștigată sau poate fi cumpărată pentru doar 38x miza aleasă. Câștigurile obținute în cadrul jocului pot fi dublate prin funcția “Gamble”.

Vrei să iei și tu parte la această aventură din jungla africană? Joacă Safari alături de noi!

Cum joci Safari pacanele online

Modul de joc al slotului Safari este foarte asemănător cu orice alt slot cu specială, fie el clasic sau modern. În cadrul jocului există o funcție de bază și o funcție bonus. Câștigurile obținute pot fi dublate oricând prin funcția “Gamble”. Poți de asemenea să îl cumperi, din butonul “Bonus Pop” care se află în stânga ecranului de joc.

Este foarte posibil să nu fi jucat înainte jocuri oferite de către Endorphina. Dacă vrei să te familiarizezi prima data cu acest provider, alege varianta de jocuri ca la aparate. Poți să intri pe site-urile care oferă jocuri de pacanele gratis, unde vei găsi Safari demo. Avantajul este că te vei bucura de aceeași experiență de joc, fără să riști bani reali.

Safari mize, simboluri și câștiguri

Safari online oferă doua tipuri de RTP: 95.20% atunci când cumperi bonusul și 96.10% în restul funcțiilor de joc. Volatilitatea slotului este una medie, ceea ce înseamnă că nivelul de risc nu este foarte mare, dar nici câștigurile nu sunt fabuloase. Premiul cel mai mare pe care îl poți obține într-o rotire este de 1,000x miza pariată.

În teorie, toate jocurile cu specială ar trebui să fie la fel. În practică însă, există câteva aspecte care fac ca Safari să fie un joc mult mai atrăgător. În primul rând, simbolurile sunt concepute într-un mod extraordinar, până la cel mai mic detaliu. Grafica este de asemenea una foarte bună, iar fundalul sonor te face să te simți că într-o vacanță în Africa.

Câștigurile în cadrul funcției de bază pot fi mai mici decât în cea bonus. Pe durata specialei, simbolul wild poate să apară stivuit, ceea ce nu se întâmplă pe durata de jocului normal. Orice câștig poate fi dublat, prin funcția “Gamble”, care este un de tip Hi-Lo. Trebuie să tragi o carte mai mare decât cea a dealer-ului pentru a câștiga dublajul.

Bonus și rotiri gratuite Safari

Cea mai interesantă parte a slotului este cu siguranță funcția bonus cu rotiri gratuite. Aceasta se câștigă prin apariția a trei scattere pe ecran, care vor oferi 10 rotiri gratuite. Scatterele pot să apară numai pe primele 3 role ale ecranului de joc. În cazul în care pe durata bonusului acestea apar din nou, primești încă 5 rotiri suplimentare.

Un aspect pentru care jocul Safari este atât de atrăgător este modul în care poți cumpără funcția bonus. În timp ce la alți provideri trebuie să plătești 100-200 x miza, la Endorphina costul funcției “Bonus Pop” este de doar 38x miza aleasă. În timpul specialei, pe coloanele 2-5 pot apărea simboluri wild de tip stacked.

Safari slot review

Aspectele pozitive pentru care ar trebui să încerci măcar o dată slotul Safari sunt următoarele: grafica și simbolurile sunt de înaltă calitate, experiența de joc este extraordinară și caracteristicile tehnice ale jocului sunt bune. Singurul aspect ce ar trebui îmbunătățit este câștigul maxim posibil, dar acesta este unul standard pentru astfel de jocuri.

În cazul în care slotul Safari nu ți se pare prea palpitant, poți să alegi alte jocuri din oferta Endorphina care sunt mai interesante. Una dintre cele mai bune variante în acest sens este Diamond Chance, un slot care plătește din ambele părți ale ecranului de joc.

Q&A Safari

  • Câștigi funcția bonus Safari atunci când pe primele trei role de joc apare cate un scatter sau poți să o cumperi pentru 38x miza.

  • Safari slot online oferă două tipuri de RTP: 95.20% la cumpărarea bonusului și 96.10% în restul funcțiilor de joc.

  • Poți juca demo Safari gratuit pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Endorphina
💸 RTP96.10%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii50 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Frog Story pacanele demo
Amusnet (EGT)

Frog Story

Candy Palace demo
Amusnet (EGT)

Candy Palace 🍬

Eye of Cleopatra pacanele demo
Pragmatic Play

Eye of Cleopatra

To top