Chance Machine 5 demo

Chance Machine 5

Chance Machine 5 este un joc de pacanele Endorphina, iar noi îl considerăm ca fiind cea mai bună copie a celebrului slot Shining Crown de la Amusnet Interactive.

Jocul se desfășoară pe un ecran clasic cu 5 role și 3 linii, formând 5 linii de plată fixe. Câștigul maxim posibil este de 1,000x miza pe rotire în jocul de bază, dar ai la dispoziție funcția de dublaj pentru a-ți crește câștigurile. 

Spre deosebire de jocul menționat anterior, Chance Machine 5 oferă o grafică mult mai performantă. Simbolurile sunt specifice unei tematici cu pietre prețioase și șeptari. Acestea sunt mult mai bine dezvoltate și au un contur auriu. 

Joacă pacanele Chance Machine 5 alături de noi și descoperă unul dintre cele mai bune jocuri cu wild expansiv care există!

Cum joci Chance Machine 5 pacanele online

Chance Machine 5 online are reguli simple de joc, pe care le vei înțelege după câteva rotiri. În cadrul jocului nu există funcție bonus sau jackpot. Tot ceea ce trebuie să faci este să învârți rolele și să dublezi câștigurile. Atenție însă, deoarece funcția de dublaj este diferită față de cea clasică, fiind una în care trebuie să tragi o carte mai mare decât a dealer-ului.

Știm că există multe persoane care nu vor să riște bani reali la pacanele, dar vor să se bucure de joc. Dacă te afli în această categorie, poți oricând să joci Chance Machine 5 demo. Intră pe orice site de pacanele gratis și bucură-te de o experiență de joc incredibilă. Desigur, nu vei putea câștiga bani reali, dar nici nu trebuie să faci vreo depunere.

Chance Machine 5 mize, simboluri și câștiguri

Din punct de vedere tehnic, Chance Machine 5 este unul dintre cele mai bune sloturi pe care le poți alege. Nivelul de volatilitate este mediu, iar RTP oferit este de 96.00%. Astfel, slotul este unul echilibrat și nu presupune un nivel de risc foarte mare. Nici câștigurile nu sunt fenomenale, dar pe termen lung ai șanse mult mai mari să fii pe plus. 

Simbolurile din cadrul jocului sunt cu adevărat excepționale, iar grafica foarte bună întregește experiența de joc. Simbolurile de sunt reprezentate de tipurile de cărți de joc, construite din pietre prețioase de diverse culori. Pe lângă acestea se mai adaugă următoarele simboluri premium: BAR, trifoi, clopoțel și șeptar, precum și două scattere.

Câștigurile se obțin pe 5 linii de plată fixe, de la stânga la dreapta. Orice formație câștigătoare trebuie să aibă cel puțin 3 simboluri identice. Simbolul wild are o formă de coroană, apare pe rolele 2, 3 și 4 și se extinde pe toată rola. Poți să alegi valoarea pariului dintr-un interval de mize cuprins între 20 de bani și 500 de lei, în funcție de cazino.

Pacanele cu dublaj Chance Machine 5

Așa cum am spus și la început, funcția de dublaj Chance Machine 5 este diferită față de cea clasică. Probabil te-ai obișnuit cu dublajul roșu-negru care este la majoritatea sloturilor. La jocul Chance Machine 5 acesta este diferit: dealer-ul primește o carte cu fața în sus și tu ai patru cărți cu fața în jos. Trebuie să alegi una, iar pentru a câștiga este necesar ca aceasta să fie mai mare decât a dealer-ului.

Chance Machine 5 slot review

Încă din primul rând al acestei recenzii am zis că Chance Machine 5 este cea mai bună copie a celebrului joc Shining Crown. După ce îl vei încerca este foarte posibil să îl consideri mai bun decât slotul celor de la Amusnet Interactive. Experiența de joc este una mult mai palpitantă, iar simbolurile și grafica excepțională fac totul mult mai atrăgător.

Există și un oarecare aspect negativ ce ar putea fi modificat la acest joc de pacanele ca la aparate – câștigul maxim posibil de 1,000x miza, care este unul destul de mic, dar tipic pentru astfel de jocuri. Suntem de părere că un slot care nu include funcții speciale sau bonus cu rotiri gratuite, ar trebui să ofere un câștig maxim mai mare.

Citește și recenzia jocului Chance Machine 20, o continuare a slotului despre care am vorbit astăzi!

Q&A Chance Machine 5

  • Chance Machine 5 slot online oferă un nivel de volatilitate mediu și are un RTP de 96.00%.

  • Poți juca demo Chance Machine 5 gratuit pe cazino.ro.

  • Câștigul maxim oferit de jocul de pacanele Chance Machine 5 online este de 1,000x miza pariată.

  • Da, există o funcție de dublaj Chance Machine 5. Aceasta este de tip Hi-Lo, unde pentru a câștiga, trebuie să alegi o carte mai mare decât a dealer-ului.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Endorphina
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu dublaj
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Power Stars Pacanele
GreenTube

Power Stars

Wild Swarm demo
Push Gaming

Wild Swarm

Versailles Gold pacanele
Amusnet (EGT)

Versailles Gold

To top