Fruletta demo gratis

Fruletta

Fructele îți dau din nou întâlnire, însă de această dată în jocul de pacanele Endorphina – Fruletta! Într-un cadru specific jocurilor de pacanele ca la aparate, Fruletta este un joc clasic de pacanele cu fructe care se desfășoară pe 3×5 role și are 9 linii variabile de formare a câștigurilor.

La fel ca și în jocul de pacanele 7 Bonus Up de la același producător și Fruletta este un joc care îmbină într-un mod plăcut o grafică vibrantă cu simboluri familiare și un gameplay simplu, reușind astfel să ofere o experiență de joc plăcută și relaxantă. 

Jocul are inclusă funcția de dublaj, unde îți poți încerca norocul pentru a multiplica câștigurile, dar și o rundă bonus de tip Roata Norocului, care poate fi activată în modul clasic, sau prin cumpărare, la plata unei sume de bani. Opțiunile de joc sunt multiple, așa că hai să descoperim împreună tot ce are de oferit acest joc de pacanele cu fructe Fruletta!

Cum joci Fruletta pacanele online

Fruletta este un joc ușor de înțeles și de jucat, iar pentru a-ți încerca norocul la acest joc de pacanele cu fructe, doar deschide Fruletta online pe dispozitivul preferat și selectează numărul de linii dorit, precum și multiplicatorul de miză, pentru a determina pariul total de joc. Când ești mulțumit de alegeri, învârte rolele, iar simbolurile își vor face apariția pentru a forma potențiale câștiguri, sau pentru a activa rundele bonus. 

Câștigurile se formează prin alinierea simbolurilor pe role, iar runda bonus este activată de simbolurile speciale, însă dacă vrei să te familiarizezi cu regulile de joc înainte de a paria pe bani reali, atunci ai la dispoziție varianta Fruletta demo. Jocul este disponibil alături de alte pacanele gratis, iar în timp ce profiți de o serie limitată de rotiri gratuite, ai și șansa de a descoperi dacă jocul merită sau nu o șansă.

Fruletta mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.04% și o volatilitate de nivel mediu, câștigurile generate de jocul de pacanele Fruletta variază și pot fi pariate în runda de risc. Poți juca cu mize care pornesc de la 0.25 RON/rotire, iar pentru a determina miza totală de joc trebuie să selectezi numărul de linii dorit, care variază de la 1 la 9, dar și multiplicatorul de miză, care poate fi selectat în intervalul 0.25 – 200. Câștigurile se formează la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, iar plata se realizează de la stânga la dreapta, pe role adiacente.

Simbolurile sunt tradiționale și sunt specifice jocurilor de pacanele cu fructe, iar pe lângă cireșe, prune, portocale, lămâi, struguri și pepeni, pe role își vor face apariția și cifra 7, dar și clopoțelul auriu, acestea din urmă fiind și simbolurile speciale ale jocului. În funcție de combinația realizată,fructele pot genera plăți cuprinse între 2x și 500x miza pariată.

Șeptarul este simbolul Bonus al jocului și activează runda bonus Frutella, iar clopoțelul are rol de wild și ajută la formarea combinațiilor câștigătoare prin înlocuirea celorlalte simboluri, cu excepția simbolului redat de 7.

Bonus și rotiri gratuite Fruletta

Apariția pe role a 3 sau mai multe simboluri Bonus declanșează Jocul Bonus Roata Norocului. În funcție de numărul simbolurilor declanșatoare, poți obține 1, 2 sau 3 runde pentru 3, 4, respectiv 5 simboluri Bonus oriunde la apariția pe role. 

Runda începe de îndată ce învârți roata norocului. Dacă simbolul care aterizează pe roată corespunde cu cel puțin un simbol de pe rolă, atunci primești un premiu pentru fiecare simbol corespondent. Astfel poți obține un factor de multiplicare de x2, x5, x10, x20, x50, x70 sau x100 pentru simbolul redat de cireșe, prună, portocală, lămâie, strugure, pepene, respectiv șeptar. Jocul Bonus se încheie în momentul în care simbolul Collect își face apariția pe roată.

Jocul bonus poate fi și cumpărat la plata unei sume de bani! Astfel, pentru 19x, 37x sau 56x miza, poți activa instant roata norocului cu 1, 2 sau 3 runde. Atenție însă, câștigurile obținute în urma cumpărării rundei nu pot fi pariate în runda de risc!

Pacanele cu dublaj Fruletta

Fruletta este un joc de pacanele ca la aparate care îți permite să pariezi orice câștig obținut în urma unei rotiri în runda de risc. Alege o carte din cele 4 afișate cu fața în jos, iar dacă aceasta indică o valoare mai mare decât cea a crupierului, atunci câștigul este dublat. În caz contrar, câștigul se pierde, iar jocul de bază se reia. Îți poți încerca norocul de până la 10 ori și poți încasa câștigurile după fiecare mână, în cazul în care nu ești dispus să riști mai mult.

Fruletta slot review

Deși te-ar putea trimite cu gândul la jocul de ruletă, Fruletta este de fapt un joc de pacanele cu fructe care dispune de o grilă standard de role și linii de plată ajustabile, oferind în acest fel șanse variate de câștig. Chiar dacă modul de joc este unul clasic, jocul dispune de o rundă bonus interesantă, unde prin simpla învârtire a roții poți obține premii valoroase, dar și o funcție de dublaj, dare îți permite să multiplici cu până la x10 câștigul obținut în urma unei rotiri. De asemenea, există și posibilitatea de a cumpăra runda bonus, unde poți selecta opțiunea de joc potrivită nevoilor tale de joc.

Per total este un joc atractiv, iar dacă ești interesat de un joc de pacanele clasic cu un twist modern, atunci acest joc de pacanele Endorphina poate fi alegerea potrivită!

Q&A

  • Jocul de pacanele Fruletta a fost lansat de producătorul de jocuri de casino Endorphina.

  • Jocul de pacanele Fruletta online permite ajustarea numărului de linii dorit, care poate ajunge până la 9.

  • Da, jocul de pacanele Fruletta permite cumpărarea rundei bonus pentru plata sumei de 19x, 37x sau 56x miza pariată.

  • În funcție de simbolul afișat, runda bonus Fruletta îți poate aduce multiplicatori cuprinși între x2 și x100.

  • Alături de alte jocuri de pacanele, poți juca demo Fruletta gratuit și fără cont pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Endorphina
💸 RTP96.04%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii9 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

supreme hot pacanele egt
Amusnet (EGT)

Supreme Hot

Extra Chilli pacanele demo
Relax Gaming

Extra Chilli

Legion x demo
NoLimit

Legion X

To top