Cash Tank pacanele demo

Cash Tank

Cash Tank este un joc de pacanele fascinant, dezvoltat și oferit de către providerul Endorphina, în care mai degrabă ți se pare că trăiești o viață de lux, decât că joci la pacanele.

Slotul se desfășoară pe un ecran clasic cu 5 role și 3 linii, oferind 10 linii de plată fixe, cu formații care se creează din ambele părți ale ecranului. Câștigul maxim pe care îl poți obține într-o- singură rotire este de 2000x miza pariată.

În cazul în care ai fost pasionat de slotul Extra Stars de la Amusnet Interactive, poți considera că jocul Cash Tank este o copie a acestuia, dar cu mult mai atrăgătoare și mai bine construită. Simbolurile de joc unice, grafica excepțională și coloana sonoră palpitantă completează experiența fascinantă.

Ești pregătit să “pleci la război” alături de noi și să descoperi Cash Tank?

Cum joci Cash Tank pacanele online

Cash Tank online este în practică un joc de pacanele foarte simplu de jucat, chiar dacă vizual pare un slot extravagant. Tot ceea ce trebuie să faci este să rotești rolele de joc și să aștepți apariția câștigurilor. Acestea vor fi mari din start pentru că liniile de plată funcționează din ambele părți, dar cresc și mai mult atunci când primești rotirile gratuite.

Pentru cei care nu doresc să riște bani la cazino sau vor să joace strict pentru amuzament, există varianta slotului demo pe site-urile de pacanele gratis. Poți să încerci în orice moment Cash Tank demo și îți promitem că distracția este garantată. După ce te obișnuiești cu slotul vei putea decide singur dacă dorești să joci pe bani reali sau nu.

Cash Tank mize, simboluri și câștiguri

Partea cea mai interesantă a unui joc sunt câștigurile, așa încât haide să vedem ce simboluri există la jocul Cash Tank și cum se obține câștigurile. Așa cum menționam inițial, liniile de plată se formează atât din stânga, cât și din dreapta ecranului de joc. Pentru a obține un câștig, pe o linie de plată trebuie să existe o formație cu cel puțin 3 simboluri identice.

În cadrul slotului vei regăsi următoarele simboluri, de la cel care plătește cel mai puțin, până la cel care plătește cel mai mult:

  • Diamantele de culoare albastră, galbenă, roșie și mov
  • Cardul bancar de aur
  • Teancurile de dolari
  • Geanta cu lingouri de aur
  • Simbolul dolar aurit

Pe lângă acestea se adaugă simbolul “Tank” care tine loc atât de wild, cât și de scatter. Tancul înlocuiește orice alt simbol și formează câștiguri pe liniile de plată. Acesta poate să apară pe rolele 2, 3 și 4 și se va extinde pe întreaga rola. De fiecare dată când un tanc apare pe ecran primești o rotire gratuite. Dacă în timpul rotirii apare un alt tanc, mai primești încă o rotire. Desigur, numărul maxim al respinurilor este de 3.

În cazul în care nu te mulțumesc câștigurile obținute în funcția de bază sau pur și simplu jocul nu îți oferă simbolul scatter, ai posibilitatea să dublezi câștigurile obținute. Funcția gamble este un pic diferită decât la majoritatea sloturilor clasice. Nu va trebui să alegi cartea roșie sau neagră, ci este un gamble de tip “Hi-Lo”, în care alegi una din cele 4 cărți întoarse cu fața în jos, iar aceasta trebuie să fie mai mare decât a crupierului.

Cash Tank slot review

În mod evident trebuie să pui Cash Tank pe lista ta de sloturi preferate. Te vei convinge singur după ce îl vei juca. În primul rând, nivelul de adrenalină este unul maxim, iar experiența oferită este una unică. Mai mult de atât, jocul plătește foarte des câștiguri medii și mari, așa încât ai oricând șansa ca măcar să te apropii de marele premiu de 2,000x miza.

În al doilea rând, jocurile clasice de pacanele au devenit deja mult prea monotone și învechite. Probabil nu mai simți nici un pic de adrenalină dacă joci spre exemplu Starburst și deja vrei mai mult de atât. Jocul la pacanele trebuie să te satisfacă și să te facă să te simți bine, pentru că până la urmă îl joci în special pentru distracție.

Q&A Cash Tank

  • La jocul de pacanele Cash Tank online poți câștiga o funcție bonus cu Respin, în care beneficiezi de cel mult 3 rotiri gratuite.

  • Câștigul maxim Cash Tank este de 2,000x miza pariată.

  • Poți juca demo Cash Tank gratuit pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Endorphina
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top