Diamond Chance pacanele demo

Diamond Chance

Diamond Chance este jocul de pacanele online care a reușit să depășească chiar și cele mai populare sloturi existente. Providerul Endorphina ne-a obișnuit cu sloturi de înaltă clasă, dar de această dată a depășit toate barierele.

Jocul se desfășoară pe un ecran cu 5 role și 3 linii și oferă plăți din ambele părți și din interior, pe 10 linii de plată fixe. Câștigul maxim posibil este unul excelent, de 2,000x miza pariată. Mai mult, în cadrul jocului există un simbol wild expansiv, iar câștigurile pot fi dublate.

Probabil că deja gândul tău este la jocul Dice & Roll de la Amusnet Interactive, iar comparația este una foarte bună. Cu părere de rău însă pentru iubitorii acestui celebru slot, putem zice că Diamond Chance este mai bun. Chiar dacă aceste sloturi nu sunt chiar identice, din punct de vedere al caracteristicilor ele seamănă 80%.

Ești pregătit să descoperi fascinantul joc de pacanele Diamond Chance?

Cum joci Diamond Chance pacanele online

Ai de urmat câțiva pași simpli pentru a juca pacanele Diamond Chance online. Tehnic vorbind, slotul este simplu de jucat și vei înțelege imediat toate regulile. Intră în contul de cazino, caută oferta de jocuri de la Endorphina și selectează slotul. După aceea, tot ceea ce mai trebuie să faci este să te bucuri de câștiguri.

Probabil totuși te întrebi cine este acest provider, deoarece încă nu îl găsești la toate cazinourile online din România. Dacă jocul Diamond Chance nu este disponibil la cazinoul tău preferat, intră pe un site cu jocuri de pacanele gratis. Acolo vei putea juca în mod total gratuit Diamond Chance demo, iar experiența de joc este identică.

Diamond Chance mize, simboluri și câștiguri

Un prim aspect important înainte de a juca orice slot este să vezi care sunt caracteristicile acestuia. Astfel, vei putea să îți stabilești mai ușor strategia câștigătoare și vei cunoaște riscul la care te expui. Diamond Chance este un joc cu un nivel de volatilitate ridicat, ce oferă un RTP variabil între 96.03% și 96.08%.

Numele slotului te poate induce un pic în eroare, deoarece tematica jocului nu este una cu diamante. Totuși, grafica jocului, fundalul sonor și simbolurile sunt în așa fel construite încât arată foarte luxos. Totul este conceput încât să strălucească și să impresioneze.

Simbolurile de bază din cadrul slotului sunt cele clasice: J, Q, K și A. Pe lângă acestea se adaugă simbolurile speciale: BAR, clopoțel și șeptar. Wild-ul are forma unui trifoi verde cu margine aurie și este expansiv. Acesta apare pe toate rolele, se extinde peste pozițiile adiacente și înlocuiește toate celelalte simboluri.

Așa cum menționam inițial, un aspect special al jocului de pacanele Diamond Chance online este faptul că liniile de plată funcționează din ambele părți și din interiorul acestora. Astfel, formațiile se compun începând cu prima și cu ultima rolă de pe ecranul de joc. Asta practic îți dublează în mod direct câștigurile și beneficiezi mai ales la câștigurile mari.

Pacanele cu dublaj Diamond Chance 

Dacă ești fan Endorphina și ai mai jucat sloturile acestui provider știi deja că funcția de dublaje este una specială. La majoritatea pacanelelor, atunci când dublezi, trebuie să alegi între roșu și negru. Aici însă dublajul este unul de tip “Hi-Lo”. Dealerul arată o carte cu fața în sus, iar tu ai 4 cărți cu fața în jos din care trebuie să alegi. Câștigi atunci când cartea ta este mai mare.

Diamond Chance slot review

La finalul acestei recenzii vom recapitula aspectele pozitive și negative, pentru ca tu să știi dacă vrei să joci Diamond Chance online. În mod clar jocul este unul excelent atunci când vine vorba despre caracteristicile tehnice, grafica și simboluri. Mai mult, câștigurile se obțin des, iar premiul cel mai mare pe care îl poți obține într-o rotire este de 2,000x miza pariată.

Chiar și așa, există și un aspect negativ, lipsa unui jackpot pe care îl regăsești la alte sloturi de acest gen. Endorphina nu oferă însă jackpoturi până în acest moment la astfel de jocuri, așa că rămâne de văzut dacă pe viitor se va schimba ceva.

Dacă ți-a plăcut Diamond Chance, un alt joc foarte bun pe care trebuie să îl încerci este Valentine’s Heart, tot de la Endorphina.

Q&A Diamond Chance

  • Poți să joci demo Diamond Chance gratuit pe cazino.ro sau alte site-uri de pacanele gratis.

  • Câștigul maxim Diamond Chance este de 2,000x miza pariată.

  • Jocul de pacanele Diamond Chance oferă un RTP variabil între 96.03% și 96.08%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Endorphina
💸 RTP96.03%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu dublaj
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top