Joker Stoker demo

Joker Stoker

Joker Stoker este un joc de pacanele clasic cu fructe și șeptari. Spre deosebire de alte jocuri de acest tip, slotul oferit de către Endorphina oferă 2 tipuri de simboluri 7 și include o funcție bonus cu rotiri gratuite.

Inspirat probabil din jocuri mult mai cunoscute precum 40 Super Hot sau Flaming Hot Extreme, Joker Stoker a reușit să ajungă un slot destul de popular în doar 2 ani. Câștigurile se înregistrează pe 40 de linii fixe, iar premiul cel mai mare posibil este de 2,000x miza.

Din punct de vedere vizual jocul ar necesita câteva îmbunătățiri. Grafica slotului nu este cea mai performantă, iar simbolurile sunt destul de anoste, fără să includă detalii. Chiar și așa, coloana sonoră compensează și oferă o experienta de joc plăcuta.

Descoperă Joker Stoker și încearcă să îți mărești câștigurile cu ajutorul Jokerului!

Cum joc Joker Stoker pacanele online

Dacă ai jucat unul dintre cele două sloturi enumerate mai sus, cu siguranță vei știi imediat cum se joacă și Joker Stoker online. Nu ai prea multe de făcut: doar alegi miza, începi să rotești rolele și te bucuri de câștiguri. Rotirile gratuite pot fi cumpărate sau le câștigi prin apariția scatterului, iar premiile pot fi dublate prin funcția “Gamble”.

Un aspect interesant este faptul că simbolul Wild apare pe parcursul jocului atât singur, cât și stivuit, după caz. Astfel, fiecare rotire îți poate aduce premii mult mai mari, mai ales în “specială”. În cazul în care nu ești sigur că acest slot ți se potrivește, îți dai seama foarte simplu. Joacă Joker Stoker demo pe orice site de pacanele gratis, încearcă slotul și descoperă modurile de câștig.

Joker Stoker mize, simboluri și câștiguri

Atunci când joci Joker Stoker vei observa că slotul are un nivel de volatilitate medie spre ridicată și oferă un RTP variabil. În cadrul funcției de bază RTP-ul este fix 96.07%, iar în funcția bonus acesta variază între 95.05% și 95.92%. Într-o oarecare măsură RTP-ul mai mic pe durata bonusului este normal, deoarece rotirile sunt gratuite.

Primul aspect interesant sunt simbolurile cu tematică cu fructe și șeptari. Din punct de vedere grafic acestea sunt banale, dar jocul oferă două tipuri de șeptari, ceea ce crește considerabil șansa unui câștig mai mare. În același timp, ai la dispoziție un interval de mize generos, cuprins intre 1 leu și 500 de lei per rotire.

Câștigurile se înregistrează doar din partea stângă a ecranului, pe 40 de linii de plată fixe. Fiecare simbol oferă plăți pentru formații de 3-5 simboluri identice. Wild-ul în formă de joker înlocuiește orice simbol în afară de scatter, iar Scatter-ul care oferă funcția bonus este un simbol clasic, pe care scrie “Free Games” și este încercuit de flăcări.

Bonus și rotiri gratuite Joker Stoker

Joker Stoker îți pune la dispoziție un bonus cu rotiri gratuite pe care îl poți câștiga sau cumpăra. Dacă nu ai răbdare ca scatterele să apară pe ecran, poți cumpără bonusul în următoarele trei variante:

  • 10 rotiri gratuite – 55x miza
  • 20 rotiri gratuite – 109x miza
  • 30 de rotiri gratuite – 164x miza

Același număr de rotiri gratuite le vei câștiga atunci când pe ecran apar 3, 4 sau 5 scattere, în orice poziție. Pe durata bonusului wild-ul “Joker” poate să apară pe ecran atât singur, cât și stivuit. Nu există alte funcții speciale, iar învârtirile se desfășoară exact că și în timpul funcției de bază a slotului.

Joker Stoker slot review

Chiar dacă la prima vedere jocul de pacanele Joker Stoker nu pare foarte atractiv, după câteva rotiri acesta devine extrem de captivant. Așa cum am menționat inițial, grafica și simbolurile ar trebui îmbunătățite, dar per total contează experiența de joc. Fiecare rotire este plină de adrenalină și îți poate aduce un câștig de până la 2,000x miza.

În general, nu prea apreciem sloturile care au fost copiate sau reinterpretate. În cazul de față însă, chiar dacă Joker Stoker seamănă mult cu jocul Flaming Hot Extreme de la Amusnet Interactive, acesta include și anumite elemente distinctive. 

Testează și tu Joker Stoker și spune-ne părerea ta!

Q&A Joker Stoker

  • Jocul de pacanele online Joker Stoker oferă un RTP fix de 96.07% în funcția de bază și un RTP variabil de 95.05%-95.92% în funcția bonus.

  • Da, poți testa jocul de pacanele demo Joker Stoker gratuit și fără cont pe cazino.ro.

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Joker Stoker este de 2,000x miza pariată.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Endorphina
💸 RTP96.07%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu Joker
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top