7 bonus up pacanele demo

7 Bonus Up

O nouă viziune de joc așteaptă sa fie descoperită în jocul de pacanele 7 Bonus Up lansat de Endorphina, producător renumit pentru jocuri de pacanele precum 100 Zombies, 3 Thunders sau Minotaurus.

Un joc simplu în aparentă, 7 Bonus Up online se desfășoară pe 3×3 role și adaugă o runda bonus captivanta jocului clasic de pacanele cu fructe, pentru a mări șansele de câștig.

Comparat cu Supreme Hot, jocul de pacanele 7 Bonus Up se distinge cu posibilitatea de a ajusta numărul de linii dorit: 1, 2, 3, 4 sau 5, dar și cu posibilitatea de a dubla de pana la 10 ori castigul obtinut in runda de risc.

Nu exista rotiri gratuite 7 Bonus Up, dar dacă alegi acest joc de pacanele cu fructe și șeptari, atunci te vei delecta cu o runda bonus in care castigurile in bani sau multiplicatori sunt garantate la învârtirea ruletei.

Modul de joc este unul clasic, iar un ecran complet de simboluri identice generează noi oportunități de joc. Ești pregătit să descoperi toate surprizele jocului?

Cum joc pacanele online 7 Bonus Up?

7 Bonus Up este un joc de pacanele cu un mod simplu de joc, iar pentru a descoperi toate opțiunile de joc, trebuie doar sa deschizi jocul pe dispozitivul preferat și să ajustezi pariul de joc dorit. Apasă start, iar aventura poate începe. Fructele te vor delecta cu câștiguri savuroase, în timp ce funcțiile speciale vor adăuga un plus de adrenalina și mister.

Joacă 7 Bonus Up demo pentru a descoperi potențialul acestui joc de pacanele cu fructe, dar și pentru a beneficia de o serie limitata de rotiri gratuite. Jocul este disponibil alături de alte pacanele și nu ai nevoie de cont pentru a testa. 

7 Bonus Up mize, simboluri și castiguri

Cu un RTP de 96.02% si o volatilitate de nivel mediu, 7 Bonus Up genereaza castiguri frecvente care pot fi pariata in runda de risc.

Castigurile se formează pe 5 linii variabile, iar miza este determinată de valoarea monedei și a numărului de linii selectat.

Orice combinație de 3 sau mai multe simboluri identice formează un castig, iar plata se realizează de la stânga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc.

Simbolurile sunt specifice jocurilor de pacanele cu fructe, la care se adauga cifra 7, steluta si lingoul BAR. Fructe precum portocale, lămâi, capsuni, cirese, pepeni si struguri îți pot aduce pana la 40x miza pariata, în timp ce lingoul BAR și steluta vor ridica castigurile pana la 77x, respectiv 200x miza pariata. Șeptarul plătește cel mai mult, iar o combinație 777 va genera un castig de 777x miza pariata.

Nu exista simbol scatter sau wild, dar un număr de 9 simboluri identice pe ecranul de joc va declanșa runda Bonus 7 Up.

Bonus si rotiri gratuite 7 Bonus Up

Runda Bonus 7 Up se declanșează în momentul în care pe rolele de joc îsi fac aparitia simultan 9 simboluri identice. Runda are un mod interesant de joc, iar pe interfata de joc își va face apariția o ruletă, unde ai 7 încercări la dispoziție pentru a acumula premii și a obține un multiplicator cuprins intre x2 si x7. Fiecare premiu sa adaugă câștigului final, iar runda se încheie atunci cand reusesti sa obții un multiplicator, sau cele 7 rotiri sunt finalizate.

In plus, 7 Bonus Up este un joc de pacanele care îți oferă șansa de a paria fiecare câștig obținut în runda de risc. Alegerile corecte pot dubla câștigul de pana la 10 ori, în timp ce alegerile greșite vor reduce câștigul la 0, iar jocul de baza se va relua. 

Înainte de a paria pe bani reali, joacă demo 7 Bonus Up gratuit pentru a vedea cât de inspirat ești în alegeri!

7 Bonus Up slot review

Cu o interfata simpla de joc și 5 linii ajustabile, 7 Bonus Up este un joc de pacanele interactiv, cu o grafica modernă și simboluri pline de culoare care îți vor anima câștigurile. 

Chiar dacă nu exista un bonus format din rotiri gratuite, jocul compenseaza cu o runda bonus interesantă, unde jocul la ruleta multiplicatoare 7 Bonus Up îți poate mări considerabil câștigurile. 

Jocul dispune și de opțiunea de a paria orice castig obtinut in runda de risc. Atenție însă la alegeri, acestea avand un rol decisiv în stabilirea câștigului final: fie dublezi suma de pana la 10 ori, fie reduci suma la 0 și jocul de baza se reia. 

Prin urmare, dacă ești pasionat de jocurile clasice de pacanele cu fructe și șeptari, atunci 7 Bonus Up poate fi jocul de care ai nevoie pentru a evada din rutina, iar dacă vrei ai parte de adrenalina la cote ridicate, atunci poți încerca și jocul de pacanele Fruitopolis.

Q&A 7 Bonus Up

  • Jocul de pacanele 7 Bonus Up a fost lansat de producătorul de jocuri de casino Endorphina.

  • Jocul de pacanele 7 Bonus Up are 5 linii variabile de plata.

  • Jocul de pacanele 7 Bonus Up nu are o runda de rotiri gratuite, dar dacă alegi sa joci demo 7 Bonus Up pe cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis, atunci vei beneficia de o serie limitata de rotiri gratuite.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Endorphina
🍀 RTP96.02%
⚡VolatilitateMedie
🎰 Tip jocPacanele cu fructe si septari
Linii5 VariabileRotiri GratuiteNuRole3
ScatterNuWildNuJackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Cyclops smash pacanele demo

Cyclops Smash

Nota: 4.9 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Zeus vs Hades - Gods of War pacanele demo

Zeus vs Hades – Gods of War

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Treasure Wild pacanele online
pragmatic

Treasure Wild

Nota: 4 / 5. Voturi: 9

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
great book of magic
wazdan

Great Book of Magic

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 11

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
40 mega clover pacanele trifoi
egt

40 Mega Clover

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 15

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Ultimate Hot - Amusnet slots cu septari
egt

Ultimate HOT

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
cash chips pragmatic pacanele demo
pragmatic

Cash Chips

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Joaca Secrets of Sherwood demo
egt

Secrets of Sherwood

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top