7 bonus up pacanele demo

7 Bonus Up

O nouă viziune de joc așteaptă sa fie descoperită în jocul de pacanele 7 Bonus Up lansat de Endorphina, producător renumit pentru jocuri de pacanele precum 100 Zombies, 3 Thunders sau Minotaurus.

Un joc simplu ├«n aparent─â, 7 Bonus Up online se desf─â╚Öoar─â pe 3×3 role ╚Öi adaug─â o runda bonus captivanta jocului clasic de pacanele cu fructe, pentru a m─âri ╚Öansele de c├ó╚Ötig.

Comparat cu Supreme Hot, jocul de pacanele 7 Bonus Up se distinge cu posibilitatea de a ajusta numărul de linii dorit: 1, 2, 3, 4 sau 5, dar și cu posibilitatea de a dubla de pana la 10 ori castigul obtinut in runda de risc.

Nu exista rotiri gratuite 7 Bonus Up, dar dacă alegi acest joc de pacanele cu fructe și șeptari, atunci te vei delecta cu o runda bonus in care castigurile in bani sau multiplicatori sunt garantate la învârtirea ruletei.

Modul de joc este unul clasic, iar un ecran complet de simboluri identice genereaz─â noi oportunit─â╚Ťi de joc. E╚Öti preg─âtit s─â descoperi toate surprizele jocului?

Cum joc pacanele online 7 Bonus Up?

7 Bonus Up este un joc de pacanele cu un mod simplu de joc, iar pentru a descoperi toate op╚Ťiunile de joc, trebuie doar sa deschizi jocul pe dispozitivul preferat ╚Öi s─â ajustezi pariul de joc dorit. Apas─â start, iar aventura poate ├«ncepe. Fructele te vor delecta cu c├ó╚Ötiguri savuroase, ├«n timp ce func╚Ťiile speciale vor ad─âuga un plus de adrenalina ╚Öi mister.

Joac─â 7 Bonus Up demo pentru a descoperi poten╚Ťialul acestui joc de pacanele cu fructe, dar ╚Öi pentru a beneficia de o serie limitata de rotiri gratuite. Jocul este disponibil al─âturi de alte pacanele ╚Öi nu ai nevoie de cont pentru a testa. 

7 Bonus Up mize, simboluri și castiguri

Cu un RTP de 96.02% si o volatilitate de nivel mediu, 7 Bonus Up genereaza castiguri frecvente care pot fi pariata in runda de risc.

Castigurile se formează pe 5 linii variabile, iar miza este determinată de valoarea monedei și a numărului de linii selectat.

Orice combina╚Ťie de 3 sau mai multe simboluri identice formeaz─â un castig, iar plata se realizeaz─â de la st├ónga la dreapta, suma fiind multiplicat─â cu miza de pe linia activa de joc.

Simbolurile sunt specifice jocurilor de pacanele cu fructe, la care se adauga cifra 7, steluta si lingoul BAR. Fructe precum portocale, l─âm├ói, capsuni, cirese, pepeni si struguri ├«╚Ťi pot aduce pana la 40x miza pariata, ├«n timp ce lingoul BAR ╚Öi steluta vor ridica castigurile pana la 77x, respectiv 200x miza pariata. ╚śeptarul pl─âte╚Öte cel mai mult, iar o combina╚Ťie 777 va genera un castig de 777x miza pariata.

Nu exista simbol scatter sau wild, dar un număr de 9 simboluri identice pe ecranul de joc va declanșa runda Bonus 7 Up.

Bonus si rotiri gratuite 7 Bonus Up

Runda Bonus 7 Up se declan╚Öeaz─â ├«n momentul ├«n care pe rolele de joc ├«si fac aparitia simultan 9 simboluri identice. Runda are un mod interesant de joc, iar pe interfata de joc ├«╚Öi va face apari╚Ťia o rulet─â, unde ai 7 ├«ncerc─âri la dispozi╚Ťie pentru a acumula premii ╚Öi a ob╚Ťine un multiplicator cuprins intre x2 si x7. Fiecare premiu sa adaug─â c├ó╚Ötigului final, iar runda se ├«ncheie atunci cand reusesti sa ob╚Ťii un multiplicator, sau cele 7 rotiri sunt finalizate.

In plus, 7 Bonus Up este un joc de pacanele care ├«╚Ťi ofer─â ╚Öansa de a paria fiecare c├ó╚Ötig ob╚Ťinut ├«n runda de risc. Alegerile corecte pot dubla c├ó╚Ötigul de pana la 10 ori, ├«n timp ce alegerile gre╚Öite vor reduce c├ó╚Ötigul la 0, iar jocul de baza se va relua. 

Înainte de a paria pe bani reali, joacă demo 7 Bonus Up gratuit pentru a vedea cât de inspirat ești în alegeri!

7 Bonus Up slot review

Cu o interfata simpla de joc ╚Öi 5 linii ajustabile, 7 Bonus Up este un joc de pacanele interactiv, cu o grafica modern─â ╚Öi simboluri pline de culoare care ├«╚Ťi vor anima c├ó╚Ötigurile. 

Chiar dac─â nu exista un bonus format din rotiri gratuite, jocul compenseaza cu o runda bonus interesant─â, unde jocul la ruleta multiplicatoare 7 Bonus Up ├«╚Ťi poate m─âri considerabil c├ó╚Ötigurile. 

Jocul dispune ╚Öi de op╚Ťiunea de a paria orice castig obtinut in runda de risc. Aten╚Ťie ├«ns─â la alegeri, acestea avand un rol decisiv ├«n stabilirea c├ó╚Ötigului final: fie dublezi suma de pana la 10 ori, fie reduci suma la 0 ╚Öi jocul de baza se reia. 

Prin urmare, dac─â e╚Öti pasionat de jocurile clasice de pacanele cu fructe ╚Öi ╚Öeptari, atunci 7 Bonus Up poate fi jocul de care ai nevoie pentru a evada din rutina, iar dac─â vrei ai parte de adrenalina la cote ridicate, atunci po╚Ťi ├«ncerca ╚Öi jocul de pacanele Fruitopolis.

Q&A 7 Bonus Up

  • Jocul de pacanele 7 Bonus Up a fost lansat de produc─âtorul de jocuri de casino Endorphina.

  • Jocul de pacanele 7 Bonus Up are 5 linii variabile de plata.

  • Jocul de pacanele 7 Bonus Up nu are o runda de rotiri gratuite, dar dac─â alegi sa joci demo 7 Bonus Up pe cazino.ro, ├«n sec╚Ťiunea pacanele gratis, atunci vei beneficia de o serie limitata de rotiri gratuite.

Las─â p─ârerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Las─â p─ârerea ta
­čĺ╝ Furnizor Endorphina
­čĺŞ RTP96.02%
ÔÜíVolatilitateMedie
­čâĆ Tip jocPacanele cu fructe si septari
­čôł Linii5 Variabile
­čÄ░ Rotiri GratuiteNu
­čôÂ Role3
ÔşÉ ScatterNu
­čŹÇ WildNu
­čĺ░ JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

5 dazzling hot pacanele
Amusnet (EGT)

5 Dazzling HOT

Route of Mexico pacanele gratis
Amusnet (EGT)

Route of Mexico

Extra Stars pacanele EGT
Amusnet (EGT)

Extra Stars

To top
X