Chance Machine 20 demo

Chance Machine 20

Chance Machine 20 este un joc de pacanele inovator, care include un simbol wild expansiv, 5×3 role de joc și 20 de linii de plată fixe.

Inspirat în mod clar din celebrul slot Shining Crown de la Amusnet Interactive, Chance Machine 20 oferă o experiență de joc îmbunătățită. În timp ce Shining Crown este un slot clasic de care deja probabil te-ai plictisit, jocul de pacanele Endorphina a ridicat standardele din domeniu la un nivel maxim.

Începând de la grafica slotului care este una excepțională, continuând cu simbolurile mult mai frumos dezvoltate și terminând cu coloana sonoră palpitantă, totul este la superlativ. Câștigurile mari apar destul de greu pe durata jocului, dar potențialul maxim de câștig este unul extraordinar, de până la 6000x miza pariata.

Joacă și tu pacanele Chance Machine 20 pentru a descoperi noua generație de sloturi!

Cum joci Chance Machine 20 pacanele online

Dacă ai jucat și alte sloturi cu simbol wild expansiv, deja știi cum să joci Chance Machine 20 online. Jocul nu include o funcție bonus, ci doar funcția de bază, așa încât tot ceea ce trebuie să faci este să dai drumul la rotiri. Fiecare câștig poate fi dublat prin funcția “Gamble”, care este una de tip “Hi-Lo”.

În cazul în care urmărești să joci doar pacanele demo sau pur și simplu vrei să testezi slotul înainte de a juca pe bani reali, alege Chance Machine 20 demo. Vei putea să joci acest slot în mod total gratuit, fără a fi necesar să îți faci cont. Îți va fi mult mai simplu să joci apoi la cazinoul tău online preferat după ce ajungi să cunoști toate regulile de joc.

Chance Machine 20 mize, simboluri și câștiguri

Atunci când vrei să îți îmbunătățești șansele de câștig ar fi indicat să cunoști cât mai bine mizele, simbolurile și modurile de câștig. Chance Machine 20 este un slot cu un nivel de volatilitate medie spre ridicat, care oferă un RTP de 96.01%. Câștigul maxim pe care îl poți înregistra fiind unul fabulos, de 6000x miza pariată.

Simbolurile din cadrul jocului sunt reprezentative pentru tematica cu fructe, dar sunt diferite fata de cele pe care le vezi la sloturile clasice. Toate simbolurile sunt foarte frumos definite, cu culori vii și cu un contur de aur. Astfel, fiecare rotire pe care o faci te bucură prin grafica avansată și prin culorile puternice.

Câștigurile se obțin în mod clasic, începând de la cea mai din stânga rolă, atunci când există o formație cu cel puțin 3 simboluri identice. De asemenea, în cadrul jocului există două tipuri de scattere, primul care poate să apară oriunde pe ecran, iar al doilea doar pe rolele 1, 3 și 5. Simbolul wild este reprezentat de către o coroană ce apare pe rolele din mijloc și se extinde pe întreaga rolă.

Chance Machine 20 online include și o funcție gamble prin care poți să dublezi câștigurile obținute de până la 10 ori. Funcția de dublaj este diferită față de jocurile clasice: dealer-ul primește o carte cu fața în sus, iar tu patru cărți cu fața în jos. Trebuie să alegi una dintre cele 4 cărți, iar dublajul este câștigător când aceasta este mai mare decât cartea dealerului.

Chance Machine 20 slot review

Concluzia acestui slot review este foarte simpla: dacă îți plac jocurile de pacanele cu fructe care au simbol wild expansiv, probabil că Chance Machine 20 online este printre cele mai bune alegeri. Experiența de joc este extraordinară în comparație cu alte jocuri de acest tip, iar câștigul maxim posibil este unul foarte mare, de până la 6000x miza pariată.

Dacă ți-a plăcut acest tip de slot și vrei să încerci și altele de acest gen, îți recomandăm: Chance Machine 10 și Chance Machine 100. Toate aceste jocuri de păcănele sunt varietăți ale jocului inițial Chance Machine 5. 

Q&A Chance Machine 20

  • Câștigul maxim Chance Machine 20 este limitat la 6000x miza pariată.

  • Da. Găsești jocul de pacanele demo Chance Machine 20 gratuit pe cazino.ro.. 

  • Dacă vrei să dublezi câștigurile realizate la slotul Chance Machine 20 trebuie să știi că funcția “Gamble” este una diferită față de cea clasică, fiind de tipul “Hi-Lo”.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Endorphina
💸 RTP94.01%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top