100 Joker Staxx pacanele demo

100 Joker Staxx

A venit momentul să îți prezentăm un alt slot clasic cu fructe, de data aceasta de la producătorul Playson! Este vorba despre jocul de pacanele 100 Joker Staxx, un joc cu o structură simplă de 5×4 role și cu multe simboluri pe care deja le cunoști: șeptari, BAR, steluțe și fructe delicioase. 

Chiar dacă nu impresionează prin funcții speciale, 100 Joker Staxx reprezintă o alegere excelentă pentru cei care preferă jocurile tradiționale. Știm cât de multe opțiuni de pacanele online există acum pe piață, dar chiar și așa, cele cu fructe rămân printre preferatele jucătorilor. Hai să afli mai multe despre slotul produs de Playson!

Caracteristici 100 Joker Staxx online

După cum ai aflat deja din introducere, structura 100 Joker Staxx demo este una simplă, specifică jocurilor clasice de pacanele cu fructe. Este vorba despre 5 role și 4 rânduri, care pot fi umplute cu simboluri clasice în culori vibrante: șeptari, BAR, cireșe, pepeni, lămâi și alte fructe. De asemenea, oricând își pot face apariția pe ecran și simboluri speciale, cum ar fi Wild reprezentat de un Joker și Scatter, reprezentat de o steluță. Despre valoarea lor vom discuta puțin mai târziu în acest articol, deci continuă să citești!

RTP-ul 100 Joker Staxx online este destul de mare, mai exact de 96,48%, ceea ce înseamnă că jocul poate plăti foarte bine. Totuși, trebuie să ai destul de multă răbdare până ajungi la combinațiile câștigătoare, având în vedere volatilitatea mare a jocului. Dacă nu vrei să riști credite reale din balanța ta, joacă-te 100 Joker Staxx gratis la noi pe site! Nu trebuie să faci nicio depunere pentru a testa jocul și nici nu trebuie să te înregistrezi, așa că ai toate motivele să îi dai o șansă.

Mize, simboluri și câștiguri 100 Joker Staxx

Pentru a seta miza la 100 Joker Staxx online trebuie doar să apeși pe butoanele de ,,+” și ,,” din meniul jocului. Pariul minim trebuie să fie de 0.20 credite, iar cel maxim de 50.00 credite. Între aceste limite, ai multe alte variante de pariuri dintre care poți alege, în funcție de preferințe și de bugetul disponibil. În continuare îți vom spune cât de mult poate plăti fiecare simbol în parte:

 • Scatter (steluța): 200.00x pentru 5 simboluri;
 • Wild: 50.00x pentru 5 simboluri;
 • Șeptar: 12.50x pentru 5 simboluri;
 • BAR: 7.50x pentru 5 simboluri;
 • Clopoțel: 7.50x pentru 5 simboluri;
 • Strugure și Pepene: 5.00x pentru 5 simboluri;
 • Lămâie, prună, cireșe și portocala: 2.50x pentru 5 simboluri;

Simbolul Wild reprezentat de joker poate înlocui orice simbol de pe ecranul de joc, mai puțin pe cel Scatter. Câștigurile obținute din Scatter sunt plătite independent de liniile de plată. 

100 Joker Staxx slot review

100 Joker Staxx demo este perfect pentru jucătorii mai nostalgici, care vor să retrăiască emoția jocurilor de altădată. Este potrivit chiar și pentru cei mai noi în lumea jocurilor de noroc, care vor îndrăgi imediat acest slot plin de fructe, șeptari și alte simboluri speciale. 

Te sfătuim să fii cu ochii pe simbolul Wild, dar și pe cel Scatter, care este și simbolul care plătește cel mai bine, până la 200.00x din pariul total! Testează acum 100 Joker Staxx demo la noi pe site, fără să faci nicio depunere și fără să te înregistrezi!

100 Joker Staxx Q&A

 • Pariul minim este de 0.20 credite, iar cel maxim de 50.00 credite.

 • Singurele simboluri speciale din acest joc de pacanele cu fructe sunt Wild și Scatter.

 • Da. Jocul poate fi testat atât de pe desktop, cât și de pe telefon la aceeași calitate.

 • 100 Joker Staxx slot online are un RTP foarte bun, de 96,48%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP96.48%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii100 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

fire joker pacanele
Play'n Go

Fire joker

3 Thunders pacanele demo
Endorphina

3 Thunders

Safari pacanele demo
Endorphina

Safari

To top