Royal Coins 2 pacanele demo

Royal Coins 2 – Hold and Win

Royal Coins 2: Hold and Win este un joc de pacanele cu fructe, dezvoltat și oferit de către providerul Playson, cunoscut și pentru jocuri tematice Solar Queen și Bozo Cats.

Jocul se desfășoară pe un tablou de 3×3 role, cu 5 linii de plată fixe. În cadrul jocului există o funcție bonus, care poate fi câștigată atunci când pe ecran apar 3 scattere. 

Am putea spune că Royal Coins 2: Hold and Win pacanele online este inspirat din jocuri precum 9 Coins de la Wazdan, dar nu știm cu siguranță care a fost dezvoltat primul. Există destul de multe varietăți ale acestui tip de slot și fiecare provider are cel puțin o variantă a acestui joc de pacanele în portofoliu.

În timp ce există anumite funcții speciale în joc, altele mai interesante precum multiplicatorii din 9 Coins lipsesc. Chiar și așa, jocul pare destul de promițător, oferind un câștig maxim posibil de până la 4.000x miza pariată și 4 jackpoturi ce pot fi câștigate în orice moment. 

Ești pregătit să încerci Royal Coins 2: Hold and Win păcănele online și să câștigi?

Cum joci Royal Coins 2: Hold and Win pacanele online?

Pentru a juca Royal Coins 2: Hold and Win online tot ceea ce trebuie să faci este să intri în contul de cazino, să selectezi joci, să alegi miza și să te bucuri de adrenalină. Playson este un provider de sloturi popular așa încât ar trebui să găsești jocul în grila cazinoului tău preferat.

În cazul în care cazinoul tău nu oferă acest joc sau pur și simplu nu vrei să riști bani, poți oricând să joci Royal Coins 2: Hold and Win demo. Desigur, nu vei putea transforma câștigurile în bani reali, dar te bucuri de pacanele gratis, în timp ce descoperi dacă jocul merită sau nu o șansă.

Royal Coins 2: Hold and Win mize, simboluri și câștiguri

Royal Coins 2: Hold and Win pacanele online este un joc cu un nivel de volatilitate ridicat, ce oferă un RTP de 95.64%. Mizele sunt destul de reduse, fiind cuprinse în intervalul 0.20 de bani și 20 de lei, în funcție de cazinoul online la care alegi să joci.

În cadrul jocului de bază, câștigurile se formează pe cinci linii fixe, atunci când există cel puțin 3 simboluri identice pe o linie de plată, de la stânga la dreapta. Simbolurile sunt reprezentate de clasicele fructe, la care se adaugă simbolul bar, simbolul în formă de clopoței și simbolul wild sub forma a 3 șeptari.

Câștigul maxim pe care îl poți înregistra într-o singură rotire este de 250x miza pariată, în funcția de bază a jocului. Chiar și așa, în timpul funcției bonus poți câștiga de până la 4.000x miza aleasă. Pe lângă acestea mai există și 4 tipuri diferite de jackpoturi pe care le poți câștiga, cel mai mare având o valoare de 1.000x miza pariată.

Bonus și rotiri gratuite Royal Coins 2: Hold and Win

În cadrul Royal Coins 2: Hold and Win online există o funcție bonus, cu două caracteristici distincte, care se câștigă atunci când pe ecran apar cel puțin 3 simboluri scatter. Pe rolele 1 și 3 vor apărea scattere în formă de monede de aur cu o valoare înscrisă în mijloc, iar pe rola 2 va apărea un scatter în formă de monedă de aur cu o coroană de aur.

La începutul funcției bonus jucătorul primește 3 rotiri gratuite. Numărul rotirilor gratuite este resetat înapoi la trei de fiecare dată când pe ecran apare cel puțin încă o monedă de aur. În timpul acesta, coroana din aur colectează toate valorile înscrise pe monede, care la final vor fi câștigate de către jucător. Valorile de pe monede sunt multiplicatori ai mizei alese, cuprinși între 1x și 15x.

Jackpot Royal Coins 2: Hold and Win 

Pe toată durata funcției bonus poți oricând câștiga Royal Coins 2: Hold and Win Jackpot. Este vorba despre 4 jackpoturi diferite, a căror valoare diferă în funcție de miza aleasă după cum urmează:

  1. Jackpot Mini: 25x miza 
  2. Jackpot Minor: 50x miza 
  3. Jackpot Major: 150x miza 
  4. Jackpot Grand: 1000x miza 

Jackpoturile menționate anterior se câștigă foarte simplu atunci când joci Royal Coins 2: Hold and Win pacanele online. De fiecare dată când în timpul funcției bonus apare pe ecran o monedă de aur cu inscripția unui jackpot pe ea, vei câștiga imediat valoarea acelui premiu.

Royal Coins 2: Hold and Win slot review

La fel ca și în cazul altor jocuri oferite de Playson pe care le-am analizat, cum ar fi Luxor Gold sau Hot Coins: Hold and Win, părerea noastră este următoarea: jocul de pacanele este interesant, dar nu am regăsit nimic wow în el. Acestea fiind spuse, ar trebui să îl încerci măcar o dată, deoarece ai șanse reale de câștig, cu un premiu maxim de până la 4.000x miza aleasă.

Q&A Royal Coins 2: Hold and Win

  • Câștigi Royal Coins 2: Hold and Win Jackpot atunci când în timpul funcției bonus pe ecran apare o monedă cu inscripția unuia dintre jackpoturi.

  • Da. Alături de alte jocuri de pacanele, poți să joci demo Royal Coins 2: Hold and Win gratis pe cazino.ro.

  • Royal Coins 2: Hold and Win slot online are un nivel de volatilitate ridicat și oferă un RTP de 95.64%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP95.64%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role3
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Action Money pacanele gratis
Amusnet (EGT)

Action Money

Cleocatra demo
Pragmatic Play

Cleocatra

To top
X
Popup Image