Diamond Wins demo

Diamond Wins Hold and Win

Diamond Wins este un joc de pacanele cu fructe și șeptari care oferă o funcție bonus cu rotiri gratuite. Slotul este dezvoltat și oferit de către Playson și include și 3 jackpoturi.

Jocul este foarte asemănător cu un slot celebru, Respin Mania dezvoltat de către cei de la Skywind Group. Probabil acest joc a fost o sursă de inspirație, dar Diamond Wins are mai multe caracteristici unice și oferă o experiență de joc cel puțin la fel de bună.

Ecranul de joc este unul clasic, cu o grafică care nu impresionează, dar simbolurile sunt bine construite, ceea ce îmbunătățește calitatea jocului. Există 5 role de joc și 3 linii, care alcătuiesc 10 linii de plată fixe. Câștigul maxim posibil nu este unul mare, fiind de doar 1000x miza. Chiar și așa, jocul plătește destul de des premii de valoare medie sau mare.

Joacă pacanele Diamond Wins și încearcă-ți norocul pentru a câștiga jackpotul cel mare!

Cum joci Diamond wins pacanele online

Playson este unul dintre cei mai mari provideri de jocuri de noroc din România, așa încât vei găsi jocul Diamond Wins online la majoritatea cazinourilor online. Nu există reguli speciale de joc și nici nu poți să cumperi funcția bonus. Așadar, tot ceea ce trebuie să faci este să dai drumul la rotiri și să aștepți apariția scatterelor pe ecran.

Un aspect foarte interesant pe care probabil nu îl cunoști este faptul că poți să joci pacanele demo. Dacă ești nou în lumea cazinourilor online sau pur și simplu vrei să testezi un slot fără să folosești bani reali, ai această opțiune la dispoziție. Vei găsi Diamond Wins demo pe majoritatea platformelor care oferă astfel de jocuri gratuite.

Diamond Wins mize, simboluri și câștiguri

Este esențial să verifici caracteristicile tehnice ale unui slot înainte de a începe să joci. Vei ști la ce să te aștepți, ce șanse de câștig ai și vei cunoaște riscul pe care îl implică jocul. Diamond Wins are un nivel de volatilitate mediu spre ridicat și oferă un RTP 95.52%. Acest tip de joc de pacanele este cel mai echilibrat, deoarece oferă șanse de câștig bune, iar riscul nu este foarte mare.

Așa cum menționam și inițial, din punct de vedere grafic jocul nu impresionează, dar nici nu stă rău. În ceea ce privește simbolurile, acestea au un aspect original și sunt bine definite. Coloana sonoră este una tipică pentru tematica jocului și completează experiența de joc. Pe lângă simbolurile cu fructe există un simbol scatter, sub forma unui diamant.

Jocul de pacanele Diamond Wins are 10 linii de plată fixe, pe care câștigurile se obțin începând de la cea mai din stânga rola. Formațiile câștigătoare sunt compuse din minim trei simboluri identice, iar șeptarul are funcție de wild. Câștigul maxim pe care îl poți obține este de 1000x miza pariată, fiind reprezentat de jackpotul Grand.

Bonus și rotiri gratuite Diamond Wins

Diamond Wins online include o funcție cu rotiri gratuite ce se câștigă la apariția a minim 6 scattere pe ecran. Vei începe speciala cu 3 rotiri gratuite, care se vor reseta de fiecare dată când pe ecran mai apare un simbol în formă de diamant. Jocul se termină atunci când nu mai primești scattere suplimentare în 3 învârtiri consecutive sau când ai umplut tot ecranul.

Pe fiecare simbol scatter este înscris un premiu instant în bani. Valoarea premiilor este calculată sub forma de multiplicatori ai mizei, în intervalul 1x-15x. Pe lângă aceste premii, mai există și scattere pe care este înscris un premiu jackpot, dintre cele 3 jackpote disponibile: Mini, Major și Grand. Câștigi jackpotul Grand dacă reușești să completezi întregul ecran de joc.

Diamond Wins slot review

Chiar dacă Diamond Wins nu este încă un joc de pacanele foarte popular, merită să îl încerci măcar o dată. Experiența de joc este una complexă și include atât o parte de amuzament, cât și o doză serioasă de adrenalină. Câștigurile medii și mari se obțin destul de des și ai oricând șansa de a câștiga marele jackpot în timpul funcției bonus.

În cazul în care ai încercat pacanele Diamond Wins online și ți-a plăcut, te sfătuim să testezi și un alt joc de la Playson: Hit the Bank: Hold and Win.

Q&A Diamond Wins

  • Câștigi funcția bonus Diamond Wins atunci când pe ecranul de joc apar cel puțin 6 simboluri scatter în formă de diamant.

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Diamond Wins online este jackpotul Grand,în valoare de 1000x miza pariată.

  • Poți să joci demo Diamond Wins gratuit pe cazino.ro, unul dintre cele mai bune site-uri de pacanele demo.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP95.52%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top