Eagle Power demo

Eagle Power Hold and Win

Eagle Power este un joc de pacanele online extrem de captivant, care face parte din categoria jocurilor “Hold and Win”. Providerul Playson nu încetează să ne uimească în ultima perioadă, iar acest joc este cu siguranță unul de ținut minte.

În cadrul slotului vei observa că există două funcții bonus: una cu rotiri gratuite și una cu Respin, exact că la Buffalo Power. Ambele sunt extrem de palpitante și pot aduce câștiguri semnificative. Cel mai mare câștig pe care îl poți obține este de 1000x miza pariată.

Jocul se desfășoară pe un ecran cu 3 linii și 5 role de joc, care compun 20 de linii de plată. Tematica slotului este una cu animale, iar simbolurile de bază sunt reprezentate de animale din junglă. Grafica jocului este una de calitate medie, dar slotul compensează foarte mult prin coloana sonoră excepțională.

Ești pregătit să descoperi cel mai nou joc de pacanele Hold and Win și să încerci să câștigi la Eagle Power?

Cum joci Eagle Power pacanele online

Eagle Power este genul de joc pe care nu îl vei înțelege din prima secundă. Acesta are o multitudine de funcții speciale și este greu să le înțelegi fără să le joci propriu-zis. Astfel, până nu vei primi un bonus sau o specială cu Respin, este posibil să ai câteva nedumeriri. Chiar și așa, nivelul de adrenalină este unul mult mai mare atunci când ai atât de multe modalități de câștig disponibile.

În cazul jocurilor de acest tip, recomandăm cititorilor noștri să încerce variante de pacanele demo înainte de a pari pe bani reali. Acestea îți oferă ocazia să testezi și să înțelegi un slot în mod gratuit. Totul este identic, de la ecranul de joc până la reguli. Astfel, cel mai indicat ar fi să joci Eagle Power demo, iar după ce înveți bine jocul să treci la utilizarea de bani reali.

Eagle Power mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele online Eagle Power oferă un RTP de 95.06% și are un nivel de volatilitate mediu spre ridicat. Aceste caracteristici îți indică șansele pe care le ai de câștig și procentul de bani pe care aparatul îi plătește înapoi. RTP-ul este destul de mic în comparație cu alte sloturi, dar nu este un aspect negativ.

În cadrul funcției de bază câștigurile se înregistrează de la stânga la dreapta, pe 20 de linii de plată. Un aspect întâlnit în mod uzual la jocurile cu mai multe funcții bonus este faptul că în jocul de bază câștigurile sunt mici. Același lucru se întâmplă și atunci când joci Eagle Power, dar slotul compensează prin câștigul de până la 1000x miza în funcția bonus.

Pe durata bonusului există 4 jackpoturi pe care le poți câștiga. Cu cât acumulezi mai multe simboluri “Power”, cu atât vei câștiga un jackpot mai mare. Fiecare tip de jackpot se câștigă după cum urmează:

  • Jackpot Mini – 2 simboluri Power
  • Jackpot Minor – 3 simboluri Power
  • Jackpot Major – 4 simboluri Power
  • Jackpot Grand – 5 simboluri Power

Bonus și rotiri gratuite Eagle Power

Așa cum am menționat deja, atunci când joci pacanele Eagle Power poți să câștigi două tipuri de bonusuri diferite. Primul bonus este unul clasic, care se câștigă prin apariția a trei scattere “Free Spin” pe ecranul de joc. Acestea îți vor aduce 8 rotiri gratuite cu multiplicatori. Vei începe cu un multiplicator de 1x, iar pentru fiecare simbol Wild care apare pe ecran, valoarea acestuia crește cu un punct.

A doua funcție bonus este mult mai interesantă și aduce câștiguri mai mari. Aceasta se activează atunci când pe ecran apar minim 6 simboluri scatter în forma unei mingi de foc. Pe fiecare astfel de simbol este înscrisă o valoare în bani, care devine premiu instant în timpul bonusului. 

Vei începe bonusul cu 3 rotiri/Respins disponibile, iar de fiecare dată când pe ecran mai apare un scatter numărul acestora se resetează. Dacă pe ecran mai există cel puțin o căsuță liberă, poți beneficia la finalul bonusului de o rotire suplimentară denumită “Power Spin”. Scopul acesteia este de a îți oferi mai multe simboluri “Power”, care te ajuta să câștigi jackpoturile disponibile.

Eagle Power slot review

Eagle Power este în mod clar unul dintre cele mai complexe și atrăgătoare sloturi pe care le-am jucat în ultimul timp. Jocul este extrem de palpitant și ai la dispoziție o multitudine de modalități prin care să câștigi. Dacă ți-a plăcut acest joc de pacanele, încearcă și Wolf Power, un slot excelent care face parte din aceeași categorie de jocuri.

Q&A Eagle Power

  • Câștigul maxim Eagle Power este de 1000x miza pariata.

  • Da, pe cazino.ro poți juca demo Eagle Power gratuit și fără cont.

  • Eagle Power slot online oferă două funcții bonus: una cu rotiri gratuite și una cu Respin.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP95.06%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Zodiac Wheel - slots
Amusnet (EGT)

Zodiac Wheel

Blaze of Ra demo
Push Gaming

Blaze of Ra

Cash Patrol pacanele demo
Pragmatic Play

Cash Patrol

To top