Burning Wins demo gratuit

Burning Wins

Burning Wins este un joc de pacanele clasic, care nu include funcții bonus, dar oferă o experiență autentică de joc. Slotul este dezvoltat de către Playson și îl putem considera un reper în lumea pacanelelor clasice.

Jocul se desfășoară pe un ecran clasic cu 3×3 role și are 5 linii de plată fixe. Desigur, ai putea spune că slotul este o reinterpretare a altor jocuri din oferta providerilor Amusnet Interactive sau Skywind. Chiar dacă jocurile seamănă între ele, Burning Wins este mult mai atrăgător decât altele din aceeași categorie.

Un aspect foarte interesant al jocului sunt simbolurile, care par cumva conturate în relief. Culorile vii ale simbolurilor, combinate cu grafica de calitate îmbunătățesc și mai mult jocul. Coloana sonoră din timpul rotirilor este una clasică, dar atunci când obții un câștig aceasta devine mult mai palpitantă.

Dacă ești un iubitor de jocuri de pacanele online clasice, atunci cu siguranță Burning Wins online este pentru tine!

Cum joci Burning wins pacanele online

Fiind vorba despre un joc de păcănele clasic, putem spune ca este foarte simplu să joci Burning Wins online. Slotul nu include vreo funcție bonus și nu îți dă ocazia de a realiza dublaje. Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi miza care ți se potrivește și să te bucuri de rotiri. Probabil că un astfel de joc este cel mai bun atunci când vrei să te relaxezi în timp ce te distrezi.

Slotul a fost lansat de către Playson în anul 2018, așa încât în momentul de față ar trebui să îl regăsești în grila majorității cazinourilor online din România. Verifică cu atenție acest lucru, iar dacă cazinoul tău nu îl oferă optează pentru păcănele demo. Poți juca în mod gratuit Burning Wins demo, fără a fi necesar să îți faci cont sau să plătești ceva.

Burning Wins mize, simboluri și câștiguri

Înainte de a juca un slot nou ar fi indicat să studiezi caracteristicile acestuia. Vei ști imediat dacă merită să joci sau nu pe baza informațiilor puse la dispoziție de către provider. Noi am verificat pentru tine Burning Wins și îți putem spune că merită. Slotul are un nivel de volatilitate medie și oferă un RTP de 96.21%.

Un aspect care nu este poate la fel de atrăgător este câștigul maxim posibil, care este de doar 300x miza pariată pe rotire. Cu toate acestea, considerăm că ai șanse să câștigi constant la jocurile de acest tip, chiar daca sumele nu vor fi colosale. Astfel, mai bine optezi pentru un joc care face des plăți de valoare medie, decât pentru unul la care ai o foarte mica șansă să câștigi un premiu imens.

Așa cum menționam inițial, un aspect foarte atrăgător la acest slot sunt simbolurile. Chiar dacă tematica jocului cu fructe este una clasică, Playson a reușit să dezvolte niște simboluri foarte atrăgătoare. Modul în care acestea arată prin prezentarea pe grafica foarte bună, împreună cu coloana sonoră potrivită, au construit un joc de păcănele online excepțional.

Având în vedere că ecranul de joc are 3 role și 3 linii, orice câștig se obțin doar prin apariția a trei simboluri de același tip pe o linie de plată. Cele mai mici plăți se fac pentru formațiile de cireșe, portocale, lămâi și prune, care plătesc doar 7x miza. De cealaltă parte, cea mai bună plată este oferită de către simbolurile șeptar, de 60x miza.

Burning Wins slot review

În cazul în care îți plac jocurile clasice, cu siguranță Burning Wins online te va încânta. Cu toate acestea, dacă ești un jucător care preferă jocuri mult mai active și cu posibilități mari de câștig, probabil ar trebui să încerci Hot Burning Wins. Slotul este inspirat din jocul clasic despre care am vorbit în această recenzie Burning Wins, dar este total diferit.

Experiența de joc este una de nivel înalt, deoarece combină în mod foarte echilibrat distracția cu relaxarea. Singurul aspect care ar putea fi îmbunătățit la acest joc este câștigul maxim posibil, care este destul de mic. Chiar și așa, jocul plătește foarte des, iar în acest fel chiar ai o șansă bună de a obține câștiguri serioase.

Q&A Burning Wins

  • Jocul de pacanele Burning Wins oferă un RTP de 96.21% și are un nivel de volatilitate medie.

  • Câștigul maxim Burning Wins este de 300x miza pariată.

  • Poți juca demo Burning Wins gratuit și fără cont pe cazino.ro, una dintre cele mai bune platforme de pacanele gratis funcționale în momentul de față.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP96.21%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role3
⭐ ScatterNu
🍀 WildNu

Mai multe Pacanele Demo

777 Strike pacanele demo
Red Tiger

777 Strike

Cubes 2 pacanele demo
Hacksaw

Cubes 2

Cash Elevator pacanele gratis
Pragmatic Play

Cash Elevator

To top